Sve o Biciklizam klađenju

Biciklističko klađenje relativno je nov oblik online klađenja koji je posljednjih godina postao popularan. Biciklizam uključuje mnogo različitih utrka, od kojih su neke kratke čak jedan kilometar, a druge se protežu na desetke milja. U biciklističkom klađenju igrači se mogu kladiti na različite ishode, kao što je pobjednik utrke, broj krugova koje je prošao određeni biciklist i još mnogo toga.

Mnoge web stranice za sportsko klađenje nude klađenje na biciklizam. To znači da se igrači ne moraju mučiti da pronađu opcije za klađenje na biciklizam. Mogu odmah otvoriti račun i kladiti se na biciklizam.

Sve o Biciklizam klađenju
Sve što trebate znati o klađenju na biciklizamVrste biciklističkih okladaRazumijevanje kvota za klađenje na biciklizam
Sve što trebate znati o klađenju na biciklizam

Sve što trebate znati o klađenju na biciklizam

Klađenje na biciklizam je oblik internetskog klađenja koji igračima omogućuje klađenje na biciklističke utrke. To je relativno novi oblik online klađenja. Prva biciklistička utrka u online sportskoj kladionici bila je Obilazak Francuske u 2000-ima. U ranim danima klađenja na biciklizam, većina kladitelja imala je mogućnost kladiti se samo na to tko će pobijediti u utrci. Turniri poput UCI Svjetsko prvenstvo u biciklizmu daje uzbudljive mogućnosti za kladioničare da se klade na biciklizam.

Međutim, klađenje na biciklizam postalo je sofisticiranije kako je biciklizam postao popularan. Sada se kladioničari mogu kladiti na različite ishode, uključujući broj krugova koje je odvezao određeni biciklist i pobjednik određenih etapa u utrci.

Sve što trebate znati o klađenju na biciklizam
Vrste biciklističkih oklada

Vrste biciklističkih oklada

Kladitelji mogu staviti različite vrste biciklističkih oklada. Ovo su najčešće vrste uobičajenih biciklističkih oklada koje nudi većina kladioničara:

 • Pobjednik pojedinačne utrke: Ova oklada na biciklizam omogućuje kladioničarima da se klade na to za koga vjeruju da će biti pobjednik pojedinačne utrke.
 • Završetak prva tri: Ova oklada na biciklizam omogućuje kladioničarima da se klade na to koja će tri biciklista završiti na prva tri mjesta.
 • Pobjednik sprinta: Igrači se mogu kladiti na biciklizam na to za koga vjeruju da će biti pobjednik biciklističkog sprinta.
 • Najbolji penjač: kladioničari se mogu kladiti na biciklizam na to za koga vjeruju da će biti najbolji penjač u biciklističkoj utrci.

Kako se kladiti na biciklizam?

Za klađenje na biciklizam igrači bi trebali:

 • Otvorite račun kod a renomirani online sportski kladioničar
 • Potražite biciklističke utrke koje se održavaju uskoro
 • Pročitajte koji će biciklisti sudjelovati u utrci
 • Odaberite odgovarajuću vrstu oklade, primjerice za kojeg biciklista vjeruju da će pobijediti u utrci
 • Unesite iznos novca koji želite uložiti i dovršite okladu
Vrste biciklističkih oklada
Razumijevanje kvota za klađenje na biciklizam

Razumijevanje kvota za klađenje na biciklizam

Omjeri se obično izražavaju u decimalnom obliku ili obliku razlomka u klađenju na biciklizam. Omjeri odražavaju koliko će novca igrač osvojiti ako se kladi na 100 USD. Na primjer, ako su izgledi za određenog biciklista navedeni kao 11/20, kladioničar koji se kladi u 100 dolara na tog biciklista osvojit će 110 dolara ako njegov preferirani biciklist pobijedi u utrci.

Kladitelji bi trebali tražiti što veće koeficijente za biciklizam i čitati o njima savjeti za sportsko klađenje, tako da mogu maksimizirati svoje povrate prilikom klađenja.

Što može utjecati na koeficijente u klađenju na biciklizam?

Na tečajeve klađenja na biciklizam može utjecati nekoliko različitih čimbenika. To uključuje:

 • Distanca biciklističke utrke. Biciklistička utrka duga samo jedan kilometar imat će niže izglede od biciklističke utrke duge 100 milja jer ima više potencijalnih ishoda u duljim utrkama.
 • Iskustvo i povijest biciklista: Biciklistička utrka koja uključuje poznate i iskusne bicikliste imat će veće izglede od biciklističke utrke s manje istaknutim biciklistima jer je veća vjerojatnost pobjede prve skupine.
 • Vremenski uvjeti: Vremenski uvjeti mogu utjecati na izglede za biciklističku utrku. Na primjer, ako na dan biciklističke utrke pada jaka kiša, izgledi da će biciklisti biti dobri u mokrim uvjetima bit će veći nego inače.
Razumijevanje kvota za klađenje na biciklizam