Sve o Rukomet klađenju

Rukomet je sličan futsalu, a cilj dviju sedmeročlanih momčadi u ovoj utakmici je pobjeda postizanjem više golova. Uz trajanje utakmice od jednog sata, produžuje se dva puta za pet minuta ako je rezultat neriješen, nakon čega slijedi raspucavanje dok se ne odluči pobjednik.

Igrači mogu koristiti svoja tijela iznad koljena, ali njihove ruke mogu slobodno baratati loptom samo tri sekunde. Vodenje lopte dopušteno je najviše tri koraka. Rukometno klađenje je oblik sportskog klađenja koji uključuje klađenje na ishod utakmice.

Sve o Rukomet klađenju
Osnove rukometnog klađenja

Osnove rukometnog klađenja

Rukomet je usporediv s futsalom: dvije sedmeročlane momčadi ciljaju na pobjedu s najvećim brojem golova. Svaki meč traje jedan sat, a igra se dva puta produžuje po pet minuta ako je neriješeno, nakon čega slijedi raspucavanje dok se ne odredi pobjednik.

Igrači koriste svoja tijela iznad koljena, ali njihove ruke mogu slobodno držati loptu samo do tri sekunde. Igrač može voditi loptu najviše tri koraka. Glavno sportsko klađenje klađenja na rukomet uključuje oklade na ishod utakmice.

Klađenje na rukomet može biti vrlo povoljno u novčanom smislu, iako je jedno od najmanje popularnih disciplina sportskog klađenja. Solidno poznavanje igre i a pouzdana strategija klađenja samo su dva elementa koji mogu pomoći pridonijeti vašoj razini uspjeha kada je u pitanju dobivanje isplate.

Dugoročno gledano, uspjeh nije lak, ali je bez sumnje dostižan ako se pravilno primijenite. U ovom vodiču opisat ćemo što uključuje klađenje na rukomet. Također će ponuditi savjete i strategije, koji bi trebali pomoći u oblikovanju vaše igre klađenja.

The najbolja mjesta za online klađenje pomoći će vam osigurati najbolje izglede, strategije i ponuditi vam promocije i bonuse visoke vrijednosti.

Osnove rukometnog klađenja
Sve što trebate znati o klađenju na rukomet

Sve što trebate znati o klađenju na rukomet

Rukomet je postao popularan u istočnoj Europi i diljem cijele Europe nakon Drugog svjetskog rata. Rukometno klađenje u Sjedinjenim Državama može se pratiti do 1900-ih kada se prvotno igrala utakmica u dvije utakmice, poznata kao rukomet u jednom zidu. Ovo natjecanje uključivalo je igrače koji su naizmjence udarali loptom o zid.

Rukomet je iznimno brz i sadrži nekoliko elemenata iz raznih igara poput košarke, hokeja na ledu i nogometa. Budući da se radi o igri s velikim brojem bodova, prevladava u online klađenju.

Online klađenje na rukomet u zadnje je vrijeme postalo sve popularnije, što se vidi po broju međunarodnih turnira i rastu oklada. Sada je iznimno popularan sport u svijetu, s povećanim brojem web stranica za klađenje na rukomet koje su dostupne ljudima za klađenje.

Ljudi su također bolje upoznati s igrom, što je dovelo do češćeg kockanja. Popularnost rukometnih kladionica raste zbog dostupnosti više online kockarnica, TV prijenosa i drugih medijskih izvješća o sportu.

Prijateljske utakmice općenito imaju više golova, vjerojatno zato što su utakmice manje kritične. Stoga momčadi mogu igrati s više neovisnosti. Tijekom ključnih ligaških i kup utakmica, igrači će se vjerojatno držati taktike i slijediti upute. Međutim, mnogi igrači mogu igrati prijateljske utakmice kako žele. To često znači da je kondicija na utakmici pravi cilj umjesto pobjede u igri.

Sve što trebate znati o klađenju na rukomet
Kako se kladiti na rukomet

Kako se kladiti na rukomet

Što je sportsko klađenje na rukomet? Tamo su mnogo različitih oklada pa raščlanimo.

Pobjednik utakmice

Najjednostavnija vrsta klađenja je ona u kojoj se kladitelj kladi na to koji će tim pobijediti. Također se mogu kladiti na momčad za koju vjeruju da će pobijediti u svakom poluvremenu utakmice.

Klađenje na širenje vrijednosti

Postoji i vrsta klađenja koja se zove spread betting. Ovo je kada se kladitelj kladi na pobjedu tima, ali će dobiti okladu samo ako njihov tim postigne više od odabranog broja golova više od protivničkog tima. Tako, na primjer, ako se kladitelj kladi na tim A -9,5, morat će pobijediti s 9,5 golova razlike nad drugim timom.

Ukupno golova

Kladitelj se također može kladiti na kumulativni zbroj svih golova postignutih tijekom utakmice. Na primjer, ako kladionica ponudi liniju od 34,5, kladitelj će pobijediti ako je postignutih golova 35 ili više i izgubiti ako ima 34 ili manje golova. Recimo da momčad postigne neparan ili paran broj golova; onda, i za to postoji oklada. Zanimljivo je da se kladioničar također može kladiti na koeficijente ili pare za svako poluvrijeme utakmice.

Klađenje na dvostruku šansu

Kladilac se također može kladiti na dva ishoda. To se zove klađenje na dvostruku priliku, gdje se kladioničar može kladiti na pobjede dviju momčadi i remi. Ako misle da će momčad pobijediti s određenim brojem golova, mogu staviti okladu na pobjedničku marginu. Ovo je još jedna vrsta oklade koja se odnosi na pojedinačna poluvremena igre.

Kladioničar se također može kladiti na momčad za koju vjeruje da će dobiti poluvrijeme s većim rezultatom i na polovicu utakmice za koju misli da će imati bolji rezultat. Ako momčad postigne određeni broj golova prije druge, postoji oklada na to koja će momčad postići prva, a koja zadnja.

Pobjednik lige

Kladitelji se također mogu kladiti na to za koga vjeruju da će pobijediti sve ostale timove tijekom ligaških turnira. To uključuje i Svjetsko prvenstvo.

Hendikepi

Klađenje na okladu na hendikep u rukometu znači da kladitelj ulaže novac na momčad za koju vjeruje da će ili pobijediti ili izgubiti utakmicu s određenim iznosom. To će biti označeno znakom + ili -. Ako tim ima znak + iza svog imena na ploči, dopušteno mu je izgubiti s brojem iza simbola.

S druge strane, ako tim iza svog imena ima znak -, mora pobijediti s razlikom većom od broja iza simbola.

Pobjednička margina

Kladilac se može kladiti s koliko će momčad pobijediti u rukometu. To gotovo uvijek dolazi u obliku više/manje oklade. Ako je broj veći ili manji od iznosa koji ste odabrali, dobit ćete svoju okladu.

Evo analize klađenja:

  1. Prijavite se na mjesto za klađenje koje nudi klađenje na rukomet i uplatite depozit.
  2. Odaberite rukometni događaj na koji se želite kladiti.
  3. Odaberite tim na koji se želite kladiti.
  4. Odaberite iznos uloga.
  5. Stavite okladu.
Kako se kladiti na rukomet
Izračunavanje kvota za klađenje na rukomet

Izračunavanje kvota za klađenje na rukomet

Ako razumiješ kako se kladiti na sport, znat ćete decimalni format koji se koristi za izračun kvota. Svoju očekivanu isplatu možete izračunati korištenjem omjera da biste je pomnožili s količinom svog uloga. Nadamo se da će vam ovi kontakti za sportsko klađenje na rukomet pomoći pri postavljanju oklada.

Budući da se rukomet uglavnom igra u Europi, oklade na rukomet zapravo se nude samo na europskim stranicama za klađenje. Stoga biste se trebali upoznati s decimalnim izgledima predstavljenim decimalnim brojevima.

Dobra vijest za vas je da su decimalne šanse vjerojatno najlakše razumjeti. Sve što trebate učiniti kako biste odredili svoju potencijalnu isplatu je pomnožiti svoj ulog s koeficijentima koje ste odabrali.

Na primjer, ako su izgledi 5,0 i uložili ste 10 USD na izglede 5,0, dobili biste isplatu od 50 USD. U konačnici, to znači da ste zaradili 40 USD.

Izračunavanje kvota za klađenje na rukomet
Rukometni turniri na koje se isplati kladiti

Rukometni turniri na koje se isplati kladiti

Posljednjih godina rukomet je stekao popularnost, privlačeći ga ljubitelji sporta zbog spretnosti koju zahtijeva i prirode igara koje donose visoke bodove. Sport ima najveću popularnost u Mađarskoj, Francuskoj, Njemačkoj i nordijskim zemljama.

Kup Partille jedan je od najprestižnijih rukometnih sportskih događaja na koji se možete kladiti. Uvijek je izvrsna prilika da pronađete svoje najbolje mjesto za online klađenje ili pratite klađenje uživo.

Nedavno Svjetsko prvenstvo 2021. steklo je masovnu popularnost, a milijuni ljubitelja sporta pratili su ga na televiziji. Pobjednici tog turnira bili su Danska, a druga je bila Švedska.

Ovdje je popis nekih od najpoznatijih rukometaša natjecanja u svijetu:

EHF Liga prvaka

EHF Liga prvaka je svjetski poznata organizacija rukometnog natjecanja u Europi. Sudjeluju najveći timovi iz vodećih europskih zemalja. Natjecanjem svake godine upravlja i upravlja EHF. EHF također vodi utakmice za žene koje gledaju sličan format.

EHF Liga prvaka obično je podijeljena u pet glavnih faza. Timovi mogu pristupiti natjecanju u grupnoj fazi ili kvalifikacijskoj fazi na temelju svoje liste kriterija i poretka na listi nacionalnog saveza.

IHF Svjetsko rukometno prvenstvo

The Međunarodna rukometna federacija organizira Svjetsko prvenstvo u rukometu za muškarce i Svjetsko prvenstvo u rukometu za žene.

Na 27 održanih Svjetskih prvenstava u rukometu za muškarce, naslov je osvojilo jedanaest zemalja. Najviše je to uspjela Francuskoj koja je osvojila šest naslova.

Što se tiče Svjetskog prvenstva u rukometu za žene, Rusija je osigurala većinu naslova, a slijedi je Nizozemska.

olimpijski rukomet

Rukomet se igra na ljetne olimpijske igre, gdje se 12 ženskih i muških timova bori za osvajanje željene zlatne medalje.

Rukometni turniri Olimpijskih igara prvotno su se trebali održati 2020. u Tokiju u Japanu, ali su odgođeni zbog pandemije. Dakle, ove će se godine održati počevši od 24. srpnja.

Ekipe će započeti u grupnoj fazi. Osam najboljih zemalja tada će krenuti u nokaut fazu turnira. Danska je dobila tešku utakmicu 2019., pobijedivši Norvešku 31-22.

Rukometni turniri na koje se isplati kladiti
Ne kladite se na Hype

Ne kladite se na Hype

Budući da rukomet nije najpopularniji kladioničarski sport, kladioničaru je lako navaliti na okladu drugog boljeg, vjerujući da mora znati sve detalje ako se kladi na ovaj sport. Međutim, to nije uvijek slučaj.

Za kladioničare je važno steći vlastito znanje o igri i trenutnom meču, a ne slijediti ono što publika možda nagađa. Samo zato što publika navija za jedno ime ne znači da će on pobijediti u utakmici.

Ključni zahvati

  • Razmotrite vrstu klađenja koja vam najbolje odgovara
  • Osvježite decimalne koeficijente klađenja
Ne kladite se na Hype