Sve o Greyhounds klađenju

Utrke hrtova, praksa koja postoji već oko stoljeće i pol, još uvijek je široko popularan sport za gledatelje. Sport koji je započeo coursingom (namještanje hrtova da jure zečeve) sada se uglavnom izvodi na ovalnoj stazi na sličan način kao i konjske utrke (naravno, bez džokeja).

Jedna stvar koja privlači mnoge ljude na utrke hrtova je prilika da se kladite na njih. Uzbudljivo je gledati kako psi koji mogu dostići brzine do 72 km/h jure varalicu do cilja. Uzbuđenje postaje još bolje kada se gledatelj okladi i ima šanse za pobjedu.

Sve o Greyhounds klađenju
Naučite osnove klađenja na hrtove

Naučite osnove klađenja na hrtove

Utrke hrtova su a sportski događaj koji je započeo prije otprilike stoljeće i pol i još uvijek je popularan sport za gledatelje. Sport je započeo s coursingom (postavljanjem hrtova da jure zečeve), a sada se uglavnom izvodi na sličnoj ovalnoj stazi kao konjske utrke (naravno, bez džokeja).

Nešto što mnoge ljude privlači utrkama hrtova je prilika da se klade na njih i njihovu izvedbu. Uzbudljivo je promatrati pse koji jure stazom i love mamac do cilja. Navala je još intenzivnija kada se gledatelj kladio i ima priliku kući donijeti nešto više novca.

Naučite osnove klađenja na hrtove
Što je Greyhound klađenje?

Što je Greyhound klađenje?

Utrke hrtova prvenstveno su neregulirana aktivnost u slobodno vrijeme. Unatoč tome, u današnjim zemljama kao što su Ujedinjeno Kraljevstvo, SAD, Australija i Irska, sport igra značajan dio industrije klađenja. Ove zemlje imaju čak i pojedince koji su posvećeni predstavljanju online sportskih klađenja na hrtove.

Napretkom online sportskog klađenja mogućnost klađenja na utrke hrtova postaje sve prisutnija. Promatrači cijene sport zbog toga koliko je brz i kako psi rade. Na početku utrke ne treba puno vremena prije nego što se otkrije ishod oklade.

Mnogi promatrači još uvijek fizički prisustvuju i gledaju utrke hrtova, čak i s porastom online sportsko klađenje. Mnoge značajne staze za trkaće hrtove uključuju Romford, Nottingham, Sandown Park, Shelbourne Park i Wentworth Park. Ove staze uvijek prihvaćaju željne kladioničare i gledatelje. Neke sportske kladionice čak znaju koliko ljudi uživaju u klađenju na hrtove jer prenose događaj uživo.

Što je Greyhound klađenje?
Kako se kladiti na utrke pasa

Kako se kladiti na utrke pasa

Da bi se kladio na utrke hrtova, kladioničar treba samo poznavati opća pravila sportskog klađenja. Standardne metode rješavanja rizika i istraživanja primjenjuju se na ovaj sport, kao što se moraju odnositi i na druge. Evo najjednostavnije analize: najbolji psi su najsigurnije oklade.

Ovo se odnosi na neki sportovi, poput nogometnih momčadi za koje se čini da pobjeđuju svaki put kad izađu na teren. Na primjer, između 1983. i 1993. svi kladioničari su polagali svoj novac na Ballyregana Boba, hrta koji je imao 32 uzastopne pobjede.

Kako biste klađenje na hrtove učinili uzbudljivijim, provjerite kladionice za turnire poput Derby engleskog hrta, koji je jedan od najprestižnijih hrtovskih derbija na svijetu.

Zbog toga koliko brzo te utrke prolaze od početka do cilja, stvarno nema dostupnih oklada u igri. Dakle, to znači da je klađenje na izravnog pobjednika obično način klađenja kojeg će se većina igrača držati. Međutim, kladioničari se također mogu kladiti koliko misle da će utrka trajati, na koju će poziciju određeni pas postaviti i može li se koji od hrtova spotaknuti.

Da bi se kladio, sve što igrač treba učiniti je pronaći internetsko mjesto za klađenje koje nudi utrke hrtova na njihovom tržištu. Zatim, igrači mogu otvoriti i učitati račun za klađenje i odmah pristupiti klađenju.

Evo analize klađenja:

  1. Prijavite se na mjesto za klađenje koje nudi klađenje na hrtove i položiti depozit.
  2. Odaberite utrku hrtova na koju se želite kladiti.
  3. Odaberite hrta na kojeg se želite kladiti.
  4. Odaberite iznos uloga.
  5. Stavite okladu.
Kako se kladiti na utrke pasa
Kako izračunati tečajeve klađenja na hrtove

Kako izračunati tečajeve klađenja na hrtove

Utrke životinja, posebno utrke konja i hrtova, nisu samo snaga i preciznost životinje. Na primjer, trener hrtova također igra važnu ulogu u izgledima za utrku. Hrtovi koje treniraju iskusni treneri uvijek imaju veće šanse za pobjedu. Osim toga, kladioničari također moraju uzeti u obzir obiteljsko podrijetlo psa i kako to može utjecati na njegovu izvedbu.

Starost i kondicija psa koji se natječe također utječu na šanse, baš kao i ljudi. Na primjer, dodavanje novih pasa u postavu koji su mladi i na vrhuncu snage često gura favorite naniže. Pozitivna strana pasa u utrkama je ta što im nije potrebna preduga pauza između utrka, što im omogućuje da sudjeluju u više utrka. To znači da kladioničari mogu postaviti višestruke oklade na određene hrtove dok su u dosljednoj formi.

Kvote za razvoj utrke nude se na sportskoj kladionici hrtova do početka utrke. Kladitelji mogu odabrati željene koeficijente i staviti oklade na njih. Treba napomenuti da ne postoji razlika između koeficijenata koji se pojavljuju različito (američki, britanski i europski).

Razlikovanje novčane linije, decimale ili razlomka ne znači nužno da će dobitnici dobiti različite iznose. S druge strane, neki tečajevi prikazuju iznos koji igrač može osvojiti kao dio svog uloga, dok drugi ne prikazuju svoj ulog.

Međutim, koeficijenti se mogu razlikovati između mjesta za klađenje, stoga je važno da kladioničar dobro istraži. Na kraju dana, razlika je rijetko značajna osim ako se ne kladite u bogatstvo.

Kako izračunati tečajeve klađenja na hrtove
Čimbenici za izglede u utrkama pasa

Čimbenici za izglede u utrkama pasa

Mnogo je čimbenika koji utječu na izglede hrtova. Kao prvo, vrijeme može biti veliki odlučujući faktor za to kako će se utrka održati ako se utrka održava na otvorenom. Ako je kišni dan, to može utjecati na vuču nogu pasa, što onda utječe na to kako mogu i koliko brzo mogu ići po zavojima. Također može igrati veliku ulogu u tome hoće li se pas posrnuti ili ostati stabilan na nogama.

Treba uzeti u obzir i duljinu kruga. Što se tiče klađenja na hrtove, ljubitelji također trebaju imati na umu da se utrke hrtova obično održavaju na stazama dugim nekoliko kilometara. To može utjecati na to kako pas može prihvatiti utrku, što znači hoće li se ustrajati i ići na pobjedu na kraju ili pokušati zadržati prvo mjesto od početka. Dakle, mnogi čimbenici mogu utjecati na planove.

Kladitelji također moraju uzeti u obzir prošli učinak pasa. Ljubitelji Greyhound klađenja mogu pogledati statistike na internetu kako bi utvrdili mogu li biti uspješni. Je li pas u posljednje vrijeme imao niz poraza? Kako se mogu mjeriti sa svojom konkurencijom? Kakvi su im rezultati posebno u posljednje vrijeme?

Ako kladioničar želi ići malo dublje, mora pogledati u formu hrtova. Neki od alata koji se koriste za odabir hrtova predviđanja uključuju virtualni prediktor, obrazac trkača i pokazivače za proučavanje kako biste odredili točne izglede.

Čimbenici za izglede u utrkama pasa
Analizirate li klađenje na hrtove? Trebao bi!

Analizirate li klađenje na hrtove? Trebao bi!

Analiza forme trkača je ključna, a posebnu pozornost treba obratiti na vremena koja bilježe psi na sličnim udaljenostima. Također bi trebao biti naglasak na njihovim konačnim plasmanima u utrkama koje se analiziraju.

Kada su u pitanju online kladionice hrtova, stupac 'Pos' također može biti nevjerojatno koristan. Bilježi koji je položaj trkač držao u zavoju utrke i daje uvid u to hoće li hrt prijeći na zeca rano ili ostati do kasno u utrci.

Kartica pokazivača također je odlična kada kladioničar traži širok raspon informacija, uključujući rekord hrta na stazi i kako se snalazi u šest zamki na stazi.

Glavna među svim informacijama je stranica s rezultatima za hrtove. Ovo govori kladioničarima kako su psi tog određenog dana, dopuštajući igračima da donesu najažurnije odluke o klađenju. Također je važna informacija o tome gdje su vruće zamke određene staze, pokazujući gdje hrt može biti izvučen. To omogućuje sužavanje polja radi lakšeg odabira pobjednika.

Uzimanje u obzir ovih čimbenika uvelike pomaže kladiteljima u utrkama pasa da donesu informirane odluke o klađenju.

Analizirate li klađenje na hrtove? Trebao bi!
Sve o klađenju na tricast Greyhound

Sve o klađenju na tricast Greyhound

Osim izravnog pobjednika, postoje još složenije oklade, uključujući izravnu prognozu, obrnutu prognozu, ravno tricast ili kombinaciju tricast.

Ravno predviđanje ili ravno trikast su tipovi kladioničarskih kvota u kojima kladitelj odabire prva dva ili tri igrača nakon stative redoslijedom kojim prelaze liniju. Međutim, važno je upamtiti da su ovo zahtjevniji savjeti nego odabrati pobjednika na temelju rezultata hrtova. No, s velikim rizikom dolazi velika nagrada, pa iako može biti izazovnije, isplata će biti veća.

Nešto lakše, ali obvezujuće brojne oklade, umjesto jedne, su obrnute prognoze (dvije oklade) i kombinacija tricasta (šest oklada). Obrnute prognoze omogućuju kladioničarima da izaberu prva dva igrača bilo kojim redoslijedom. Kombinacija tricast zahtijeva od kladioca da predvidi prve tri zamke koje će proći kroz cilj bilo kojim redoslijedom.

Sve o klađenju na tricast Greyhound
Ne kladite se na Hype

Ne kladite se na Hype

Budući da su utrke pasa popularan kladioničarski sport, kladioničaru je lako izboriti okladu drugog boljeg, vjerujući da mora znati sve detalje ako se kladi na ovaj sport. Međutim, to nije uvijek slučaj.

Za kladioničare je važno steći vlastito znanje o igri i trenutnom meču, a ne slijediti ono što publika možda nagađa. Samo zato što publika navija za jedno ime ne znači da će on pobijediti u utakmici.

Ključni zahvati

  • Znajući da je izravni pobjednik jedan od rijetkih stilova klađenja, istražite
  • Nemojte se kladiti na autsajdera; držati se prvaka
  • Ako je utrka na otvorenom, razmislite o utjecaju vremena na izvedbu psa
Ne kladite se na Hype