Sve o Bejzbol klađenju

Bejzbol je poznat kao američka zabava i jedan je od najpopularnijih sportova u Sjedinjenim Državama. Ima dugu povijest tradicije u Americi, budući da je Major League Baseball osnovan davne 1903. godine. Od tada je baseball napravio svoj put diljem svijeta, s vrlo odanim sljedbenicima diljem Azije, kao i Latinske Amerike.

Major League Baseball je užitak za sportske kladioničare, a svaka momčad mora odigrati 162 utakmice samo za regularnu sezonu. To znači da tijekom cijele sezone uvijek postoji mnogo igara za kladitelje u bilo kojem danu.

Sve o Bejzbol klađenju
Najbolje kladionice za bejzbol 2023

Najbolje kladionice za bejzbol 2023

Jedan od najpopularnijih sportova u SAD-u, baseball je najpoznatiji kao američka zabava. Osnovana 1903., Major League Baseball proizvela je neke od najlegendarnijih ličnosti u zemlji, uključujući, ali ne ograničavajući se na Babea Rutha, Jackieja Robinsona i Loua Gehriga.

Uz porast njegove popularnosti u SAD-u, postao je svjetski fenomen, sa zemljama na svim kontinentima koji su osnovali baseball ligu. Između druženja, predstava koje dižu srce i hotdoga, teško je ne postati obožavatelj ovog sporta.

Zbog popularnosti MLB-a, nije ni čudo da je posvuda postao žarište za sportske kladioničare. Postoje beskrajne mogućnosti za kladioničare sa svakom momčadi na rasporedu 162 utakmice u regularnoj sezoni, a zatim još više tijekom proljetne sezone. Bilo kojeg dana tijekom vrhunca sezone kladioničari mogu sudjelovati u mnogim igrama.

Još jedan uobičajeni baseball turnir na koji se možete kladiti je Korejska serija KBO lige. Vrijedno je provjeriti prilike za klađenje na ovaj događaj.

Najbolje kladionice za bejzbol 2023
Kako se kladiti na baseball?

Kako se kladiti na baseball?

Bejzbol je jedinstven po tome što postoje bezbrojne mogućnosti za klađenje na svaku igru. Budući da se igre sastoje od devet izmjena, nove prilike za klađenje dostupne su u svakoj izmjenama. Najčešći način na koji se igrači klade je putem novčane linije. Igrači se također mogu kladiti na runline ako žele dobiti veću isplatu.

Moneyline protiv Runlinea

Moneyline je izraz koji se obično koristi kada se igrači klade na to koji će tim pobijediti. Runline je sličan rasponu bodova u kojem se oklade stavljaju u koracima od -1,5. To znači da za veliku pobjedu, momčad koja pobjeđuje mora to učiniti tako da završi igru s više od jednog trčanja protiv svog protivnika.

Još jedna oklada može biti na povećanje od +1,5, što znači da poraženi tim mora završiti unutar trčanja prije nego što utakmica završi. Alternativno, mogu pobijediti u igri.

Veliki kladitelj trebao bi uložiti 150 dolara kako bi zaradio 100 dolara na pobjedničkom favoritu. Underdogs obično imaju "+" ispred sebe izgledi za novčanu liniju. Na primjer, može biti +130, što znači da bi igrač trebao uložiti 100 dolara da bi zaradio 130 dolara.

Za kladioničare koji žele držati svoj novac niskim, ne morate riskirati 100 USD da biste ostvarili profit. Ako se tek počinjete kladiti na baseball, razmislite o izbacivanju nula na kraju brojeva. Na primjer, uložite 15 dolara da biste zaradili 10 dolara.

Kako se kladiti na baseball?
Ostale vrste klađenja na bejzbol

Ostale vrste klađenja na bejzbol

Ako je teško točno vidjeti kako će utakmica završiti, možete se čak pokušati kladiti na ukupan broj postignutih trčanja. Ovaj ulog od ukupnog broja trčanja može fluktuirati za određeni ukupni broj postavljen za igru.

Možete se kladiti na nekoliko aspekata bejzbolske utakmice, uključujući prvu rundu s pet inninga, određene inning runove i pobjedničku momčad u set inningu. Baš kad pomislite da bejzbol ne može biti kompliciraniji, klađenje ga nekako popravi!

U posljednje vrijeme sve je veća popularnost rekvizita za igrače. Dostupno u gotovo svim online sportske kladionice, kladite se na broj strikeouta koji će bacač imati ili koliko će home runova biti ostvareno.

Prop oklade: Prop oklade su pravi način ako kladitelj nije siguran u pobjednika igre, ali ima dobar osjećaj o određenom igraču. Ove oklade mogu uključivati koliko će strikeouta imati određeni bacač i koliko će RBI-ova imati određeni igrač.

Ukupno: Baseball totals su oklade koje se temelje na broju postignutih trčanja. Na primjer, igrač se može kladiti na to hoće li ukupni broj trčanja premašiti ili pasti ispod broja koji su postavili kreatori kvota. Ako je over/under za New York i Boston 7, trebat će vam najmanje 8 trčanja da biste osvojili over i najviše 6 runs da biste osvojili under.

Međutim, recimo da je konačni rezultat 3-4 za naslov od 7 trčanja, a vi kladite više, pobijedili biste. Ukupni zbroj bejzbola često se postavlja na broj kao što je 7,5, što znači da bi ukupan broj trčanja trebao biti 7 ili manje da bi se pobijedilo ispod, odnosno 8 ili više da bi se pobijedilo u overu. Ova pauza pomaže u izbjegavanju problema gdje finalna trčanja izlaze u zbroj, što se naziva "guranje". U ovom scenariju, to nije ni over ni under, pa se oklada vraća.

Futures: Mislite li da će Cleveland osvojiti Svjetsko prvenstvo? Kladite se na to! Oni se nazivaju budućnosti jer ih postavljate toliko unaprijed. Ako su kvote za bejzbol +750, uložite 100 dolara, a Cleveland pobijedi, kući ćete donijeti 750 dolara. Što se ranije kladite, to na kraju imate više šanse zaraditi. Fjučersi se nude rano i prilagođavaju se kako vrijeme odmiče.

Ostale vrste klađenja na bejzbol
Sve što trebate znati o kvotama za baseball

Sve što trebate znati o kvotama za baseball

Vjerojatno ne iznenađuje činjenica da svaka igra bejzbola dolazi sa sobom različite koeficijente koji proizlaze iz jedinstvenih okolnosti. Najznačajnije, početni bacači mogu utjecati na to kako će se utakmica rasplesti.

Razlike će značajno utjecati na izglede kako bi se osiguralo da jedna momčad ima poštenu igru kao i druga. Početne postave jednako su ključne za određivanje prizvuka napadačkih i obrambenih filmova obje momčadi, utječući na oklade igrača.

Još jedan značajan element bejzbolskih utakmica je da se svaka igra održava u drugom parku, a svaka dimenzija igrališta igra značajnu ulogu u tome kako se izračunava ukupan broj trčanja. Povrh toga, ako je park na otvorenom, vrijeme igra ogroman čimbenik kada se radi o uspjehu igrivosti. Važno je zabilježiti sve promjene između igara kada je u pitanju klađenje kako biste zadržali svoje koeficijenti klađenja na baseball visoka, a vaši dobici još veći.

Sve što trebate znati o kvotama za baseball
Što trebate znati prije nego što se počnete kladiti na baseball

Što trebate znati prije nego što se počnete kladiti na baseball

Kada je riječ o klađenju, morate biti više od upoznavanja s igrom. Da biste pobijedili, morate znati sve detalje, tko igra, kome ide dobro, kome loše i još mnogo toga.

Morate znati povijest svake momčadi i igrača na koje se kladite ili protiv kojih se kladite kako biste osigurali svoju torbu. Iako svi vole priču o gubitnicima, klađenje na manje iskusne igrače moglo bi vam dugoročno samo naškoditi novčaniku.

U isto vrijeme, iako je stvarno sjajno navijati i pratiti svoj omiljeni tim, klađenje samo na taj tim i njegove igrače moglo bi i vama naškoditi.

Naravno, Yankeesi mogu imati nevjerojatnu prošlu sezonu, ali ako su zamijenili svoje najbolje igrače za novake, ne možete gledati u njihovu novu najgoru sezonu. Dakle, koliko god se želite kladiti da će oni pobijediti Svjetske serije budući da su u prošlosti bili nevjerojatni, prvo istražite igrače.

Još jedna sjajna stvar za početak bilo bi klađenje na timove koji nisu često favoriti. To može držati uloge niskim - ili visokim, ovisno o tome kakav ste igrač - ali također vam daje više prilika da naučite sve i vidite kako klađenje doista funkcionira u bejzbol klađenju iz iskustva iz prve ruke.

Savjet koji je dobro funkcionirao za mnoge igrače u prošlosti je klađenje protiv javnosti. Činjenica je da javnost najčešće gubi jer se kladi na intuiciju, a ne na brojke. Kada se kladite protiv javnosti, vi ste taj koji se igra s izgledima i istražuje tko će pobijediti i na koji način.

Da ne spominjemo, ali javnost se često kladi na sentimentalne načine, uključujući svoje favorite, domaću momčad i zvijezde. Oni također postaju žrtve klađenja na temelju dosadašnjih rezultata. Dakle, ako je momčad pobijedila prošli put, kladit će se da će ponovno pobijediti. Iskorištavanje prednosti ovih umjetno napuhanih brojeva pomoći će vam da pobijedite.

Također je ključno da poznajete suce, njihove prošle pozive i njihove trenutne tendencije. Kako to možete znati? Svi podaci o klađenju sudaca od 2005. objavljeni su na Bet Labs. Suci su svjesni svega što se događa na terenu, tako da mogu osjetiti energiju publike i mogu se pokolebati u skladu s tim, što u konačnici koristi domaćoj momčadi.

Kupujte kladionice

Važno je kladiti se na platformu koja vama odgovara, a ne samo zato što je koriste svi vaši prijatelji. Klađenje je nevjerojatno individualna radnja koju treba učiniti u skladu s onim što je najbolje za vaš stil klađenja. Na kraju dana, to je vaš novac i želite ga natrag - i onda nešto.

Što trebate znati prije nego što se počnete kladiti na baseball
Klađenje na prvih pet izmjena

Klađenje na prvih pet izmjena

Momčadima može trebati vremena da pronađu svoj ritam tijekom regularne sezone. Mladi igrači se mogu pridružiti, novi menadžeri uče svoj tim, a veterani mogu imati spore startove. Svi ovi čimbenici mogu utjecati na konačni rezultat i kako se kladite. Pa kako vam to uspijeva? S alatom koji se zove klađenje na prvih pet izmjena.

Poznat i kao F5 oklade, ovaj stil klađenja sličan je okladi na novčanu liniju, ali glavna je razlika u tome što se kladite samo na prvih pet izmjena, a ne na cijelu igru. Morat ćete samo hendikepirati početne bacače i pogledati njihovu izvedbu tijekom pet izmjena da biste napravili ovu okladu. Manji je rizik s F5 okladama jer ne morate uzeti u obzir cijelo osoblje za bacanje, samo startera.

Sretno na početku vašeg online bejzbol klađenja.

Evo nekoliko ključnih zaključaka:

  1. Znajte kada položiti okladu na Moneyline ili Runline
  2. Razmislite o Prop Wagers
  3. Uzmite u obzir ukupne iznose
  4. Zovu li vas Futuresi?
  5. Provjerite vrijeme
  6. Uzmite u obzir veličinu stadiona
  7. Znate li statistiku suca?
  8. Što je javno klađenje?
  9. Želite li započeti s F5 okladom?
  10. Što različite linije klađenja mogu učiniti za vas?
Klađenje na prvih pet izmjena