Sve o Tenis klađenju

Tenis je popularan sport za igrače, gledatelje i sportske kladionice diljem svijeta od kasnih 1800-ih. Akcijska igra s brzim tempom prikladna je za kardio trening, zabavna za gledanje i uzbudljiv sport za klađenje i uživo i prije utakmice. To je popularna igra i među igračima i među sportskim kladionicama. Postoji toliko mnogo teniskih turnira na koje se možete kladiti, što ga čini još boljim.

Ovaj članak sadrži neke pronicljive informacije o klađenju na tenis kako za početnike tako i za iskusne kladitelje.

Sve o Tenis klađenju
Osnove klađenja na tenis

Osnove klađenja na tenis

Tenis je popularan diljem svijeta među igračima, gledateljima i kladioničarima od 1800-ih. Igra s brzim tempom prikladna je za kardio vježbe, zabavna je za promatranje i uzbudljiv je sport za kockanje uživo i prije igre.

To je omiljena igra među igračima i sportskim kladionicama, a postoji veliki broj teniskih mečeva za klađenje.

Klađenje na tenis može biti vrlo povoljno u novčanom smislu, jer je jedno od najpopularnije discipline sportskog klađenja. Solidno poznavanje igre i pouzdana strategija klađenja samo su dva elementa koji mogu pomoći pridonijeti vašoj razini uspjeha kada je u pitanju dobivanje isplate.

Dugoročno gledano, uspjeh nije lak, ali je bez sumnje dostižan ako se pravilno primijenite.

U ovom ćemo vodiču opisati što uključuje klađenje na tenis. Također će ponuditi savjete i strategije, što bi trebalo pomoći u oblikovanju vaše igre klađenja.

Osnove klađenja na tenis
Što je klađenje na tenis?

Što je klađenje na tenis?

Tenis postoji već duže vrijeme, a trenutna struktura počinje oko 1859. Trenutno postoje neformalne oklade na rezultate mečeva. Kada je službeno sportsko klađenje postalo mainstream, tenis je bio među primarnim sportovima koje su prihvatile kladionice.

Tenis je iznimno brz i sadrži neke od najveće svjetske sportske zvijezde. Budući da se radi o igri s velikim brojem bodova, prevladava u online klađenju.

Klađenje na tenis nastavilo je rasti u popularnosti, što se vidi po broju međunarodnih turnira i rastu oklada. To je sada iznimno popularan sport u cijelom svijetu, s sve većim brojem web stranica za klađenje na tenis koje su dostupne ljudima za klađenje.

Ljudi su također bolje upoznati s igrom, što je dovelo do češćeg kockanja. Popularnost klađenja na tenis raste zbog dostupnosti više online kockarnica, TV prijenosa i drugih medijskih izvješća o sportu.

Što je klađenje na tenis?
Vrhunski teniski turniri i najbolji igrači

Vrhunski teniski turniri i najbolji igrači

Bijes za teniskim klađenjem stalno raste otkad je počelo. Danas veliki turniri i zvjezdice privlače gomile igrača koji se kockaju na rezultatima utakmica. Za mnoge kladioničare imena kao što su Maria Sharapova, Roger Federer, Venus Williams i Serena Williams često su nepogrešive oklade.

Veliki turniri kao što su Opens (Wimbledon, Australski i Francuski) i Olimpijske igre uvijek prevladavaju kod kladioničara.

Neka druga virusna teniska natjecanja uključuju Davisov kup i ATP turneju.

Trenutno je sportsko klađenje na internetu učinilo kockanje na tenis još raširenijim. Pojedinci mogu riskirati u inozemnim kladionicama i odmah steći svoje dobitke. Kladioničarske tvrtke također su proširile tržišta nudeći klađenje uživo u igri, isplate te virtualne teniske igre i lige.

Vrhunski teniski turniri i najbolji igrači
Kako se kladiti na tenis

Kako se kladiti na tenis

Teniski mečevi igraju se kao pojedinačni ili parovi. Najvažniji korak je odabrati mjesto za klađenje koje omogućuje kladioničarima sudjelovanje na velikim tržištima (tj. mnoge igre na koje se mogu kladiti), prilagođeno je korisniku, ima prihvatljivu podršku i brzo se plaća.

Nakon što se to učini, svatko može brzo i nadamo se uspješno kockati tenis. Popularne oklade uključuju line line, raspon igre, raspon skupa, više/manje, futures i rekvizite.

Evo raščlambe:

Moneyline

Najjednostavnija vrsta klađenja je ona u kojoj se kladitelj kladi na to koji će tim pobijediti. Također se mogu kladiti na momčad za koju vjeruju da će pobijediti u svakom poluvremenu utakmice.

Širenje igre

Ovo je kada se kladioničar može kladiti na igrača/tim koji će pobijediti u više utakmica u određenom razdoblju (npr. turnir ili serija).

Postavite širenje

Tada se kladioničar kladi na to koliko će setova dobiti u jednoj utakmici. Hoće li igrač osvojiti dva uzastopna seta? Hoće li prvo dobiti, a drugo izgubiti?

Oklada iznad/manje

Klađenje na over znači da igrač vjeruje da će momčad/igrač postići više golova, bodova ili trčanja od navedenog ukupnog broja. Suprotno tome, manja oklada je kada kladitelj vjeruje da će tim/igrač postići manje od navedenog ukupnog broja.

Futures

Futures oklada je vrlo jednostavna: to je kada se igrač želi okladiti na nešto što će se dogoditi u budućnosti. Mogu se kladiti da će Serena pobijediti Wimbledon ili da će Maria osvojiti Opens.

Oklade na teniske rekvizite

Ovaj je malo manje jednostavan jer postoje mnoge oklade na koje se kladioničar može kladiti!

Evo nekih od popularnijih opcija:

 1. Pobjednik prvog seta: To je upravo ono što zvuči i to je laka oklada za nekoga tko tek smoči prste u svijetu klađenja.
 2. Klađenje na set: Kada se kladioničar kladi na klađenje na set, kladi se na točan broj setova koje će svaki igrač/momčad osvojiti ili izgubiti tijekom utakmice.
 3. Ukupan broj aseva: Istaknutiji u muškom tenisu naspram ženskog, ukupni broj aseva je kada se kladioničar kladi na to hoće li ukupni broj aseva biti veći ili manji od iznosa koji je poslala kladionica.

Postavljanje ovih uloga zahtijeva od igrača da položi ulog na svoj račun za klađenje. Zatim, stranica za klađenje daje koeficijente za svaki ishod.

Evo analize klađenja:

 1. Prijavite se na mjesto za klađenje koje nudi klađenje na tenis i uplatite depozit.
 2. Odaberite teniski događaj na koji se želite kladiti.
 3. Odaberite tim na koji se želite kladiti.
 4. Odaberite iznos uloga.
 5. Stavite okladu.
Kako se kladiti na tenis
Izračun kvota za klađenje na tenis

Izračun kvota za klađenje na tenis

Za jednostavnu raščlambu, kvote za klađenje na tenis su brojevi postotaka izazivača. Na primjer, ako igrač ima izglede jedan (favorit), igra mu je lakša nego igraču s izgledima 10.

To znači da za kladioničare, što su veći koeficijenti, to će više dobiti. Dakle, klađenje na autsajdera je visok rizik; stoga su prinosi bolji.

Oklade na tenis ekvivalentne su drugim sportovima, ali se oklade razlikuju u različitim dijelovima svijeta. Postoje britanski/frakcijski koeficijenti, europski/decimalni koeficijenti i američki/moneyline koeficijenti.

Za razlomačke koeficijente, prvi broj je dobitak koji kladitelj dobije od klađenja označen drugim brojem. Na primjer, izgledi 7/1 znače da kladitelj osvaja sedam dolara za svaki uloženi dolar.

Decimalni izgledi označavaju broj za množenje uloga kako bi se dobio konačni dobitak. Na primjer, kvota 3,0 znači da će osoba koja se kladi na 10 dolara dobiti 30 dolara ako pobijedi, uključujući i svoj ulog.

Koeficijenti novčane linije imaju znak "+" ili "-" ispred brojeva. Favoriti imaju "-: izglede dok autsajderi imaju "+" izglede. Pobjednik dobiva svoj ulog plus količinu naznačenu na novčana linija.

Izračun kvota za klađenje na tenis
Ne kladite se na Hype

Ne kladite se na Hype

Budući da je tenis vrlo popularan sport za klađenje, kladitelju je lako pobjeći na okladu drugog boljeg igrača, vjerujući da mora znati sve detalje ako se kladi na ovaj sport. Međutim, to nije uvijek slučaj.

Za kladioničare je važno steći vlastito znanje o igri i trenutnom meču, a ne slijediti ono što publika možda nagađa. Samo zato što publika navija za jedno ime ne znači da će on pobijediti u utakmici.

Također je važno prepoznati da iako su statistika i stilovi igre važni, svaki igrač ima svoje snage i slabosti. To znači da iako je jedan igrač možda pobijedio u zadnjih 10 mečeva, ako se suprotstavi drugom igraču koji ima drugačiji stil igre od njih, može izgubiti.

Kada kladioničari gledaju svoje izglede, moraju uzeti u obzir različite stilove igre i jesu li se dva igrača u prošlosti međusobno susrela.

Ne kladite se na Hype
Teniska statistika za razmatranje

Teniska statistika za razmatranje

Kada se radi o klađenju na tenis, postoje četiri specifična faktora koja treba uzeti u obzir.

Prijelomna točka razgovora

Tenis se uvelike oslanja na velike trenutke; u teoriji, svaki bod se isto računa, ali neki mogu značajno utjecati na utakmicu, dok su neki prvenstveno nevažni.

Najznačajniji pokazatelj velikog problema dolazi iz prijelomnih točaka, gdje su poslužitelji na rubu gubitka igre za koju se gotovo uvijek očekuje da će je dobiti.

Ovaj je aspekt varijabilan temeljen na kontekstu igre i igraču koji je tamo, ali prepoznavanje igrača koji dobro izvode te bodove može dovesti do značajnijih dobitaka. Na primjer, kladioničar se može zapitati zašto jedan tenisač ima rekorde pobjeda protiv drugog.

Kritični element je prevladavanje većeg broja breakpointova, njihovo spremanje na vlastiti servis i njihovo pretvaranje pri vraćanju.

Umor/Putovanje

Utakmice se održavaju diljem svijeta, što znači da lete najbolji od najboljih zemlja do zemlje. Iako može biti vrlo uzbudljivo vidjeti američkog favorita u Engleskoj, kladioničar mora uzeti u obzir razlike u vremenskim zonama i kako one mogu utjecati na igračevu izvedbu.

Osim toga, ako igrač igra tjednima u nizu u uzastopnim mečevima, na kraju će izgorjeti. U prvom tjednu mogu imati nevjerojatne rezultate, a onda u drugom tjednu mogu biti na vrhuncu. Ali kad dođu do četvrtog tjedna, počet će usporavati fizički i mentalno.

Površinski

Nešto što mnogi novi kladitelji ne razumiju je da neki igrači bolje rade na nekim podlogama u odnosu na druge. Na primjer, neki igrači najbolje rade na travi kao na Wimbledonu, ali možda neće biti tako dobri na Roland-Garrosu, koji ima zemljanu podlogu. Svaka površina ima različitu snagu, utjecaj, prednosti i nedostatke.

Ključni zahvati

 • Razmotrite vrstu klađenja koja vam najbolje odgovara
 • Pobrinite se da putovanje, izvedba i podloga igraju ulogu u vašem klađenju
 • Provjerite različite oklade za svaku utakmicu
Teniska statistika za razmatranje