Sve o Ragbi klađenju

Ragbi je jedan od najpopularnijih sportova za klađenje. Glavni cilj u ragbiju je da ekipa postigne više bodova od protivnika. Postoji niz različitih načina na koje se igrači mogu kladiti i moraju razumjeti što znači svaka vrsta oklade prije nego što ulože svoj novac.

Ovaj post opisuje neke od osnova o klađenju na ragbi za one koji možda nisu toliko upoznati sa sportom i njegovim aspektima kockanja. Još nije kasno da se itko uključi u klađenje na ragbi i vidi može li uživati u iskustvu.

Sve o Ragbi klađenju
Najbolje stranice za klađenje na ragbiKako se kladiti na ragbiVrste ragbi okladaRazumijevanje kvota za klađenje na ragbi
Najbolje stranice za klađenje na ragbi

Najbolje stranice za klađenje na ragbi

Ragbi klađenje je oblik sportskog klađenja koji uključuje predviđanje ishoda ragbijaške utakmice. Da bi pobijedili, igrači moraju ispravno odabrati koja će strana biti pobjednik ili hoće li oba tima biti neodlučena.

Klađenje na ragbi počelo je kada je ovaj sport dobio pozornost u cijelom svijetu. Godine 1997. kladioničari su zaradili mnogo novca kladeći se na Ragbi ligu. Tada su shvatili koliki je potencijal ovog sporta u privlačenju igrača, baš kao i nogomet.

Veteranske sportske kladionice poput BetWaysa i Unibeta tada bi počele primati oklade na ragbi, a kako kažu, ostalo je povijest. Danas je svaka minuta ragbijaške utakmice od velike vrijednosti za igrače.

Koliko je popularno klađenje na ragbi?

Dok online klađenje na ragbi možda nije tako popularno kao nogometno klađenje, to je još uvijek vrlo popularan oblik kockanja. To je uglavnom zato što je ragbi globalni sport s mnogo različitih turnira tijekom godine. Kladitelji mogu pronaći mnogo prilika za klađenje kada je riječ o ragbiju, što je jedan od glavnih razloga zbog kojih industrija nastavlja rasti.

Turniri, uključujući Svjetsko prvenstvo u ragbiju je iznimno popularan među sportskim kladioničarima. Stoga nastavite pratiti važne sportske događaje kako biste se kladili!

Najbolje stranice za klađenje na ragbi
Kako se kladiti na ragbi

Kako se kladiti na ragbi

Za klađenje na ragbi potrebno je:

 • Prijavite se na njihov račun za klađenje i
 • Odaberite ragbi kao sport na koji se žele kladiti.
 • Odaberite ragbi utakmicu i vrstu oklade koju želite staviti
 • Odaberite/unesite iznos novca koji žele uložiti
 • Predajte okladu i pričekajte ishod
Kako se kladiti na ragbi
Vrste ragbi oklada

Vrste ragbi oklada

Ponude klađenja na ragbi mnoge vrste oklada. Evo nekoliko primjera:

 • Pobjednik utakmice: Ova vrsta oklade uključuje predviđanje pobjednika ragbi utakmice.
 • Klađenje na hendikep: Ovo je kada jedna momčad dobije prednost kako bi izgledi bili izjednačeniji.
 • Klađenje na razliku bodova: Ova vrsta oklade slična je klađenju na hendikep, ali uključuje predviđanje s koliko bodova će jedna momčad osvojiti ili izgubiti.
 • Pobjednik turnira: Ovo je oklada na to tko će osvojiti određeni turnir u ragbiju.

Više/Manje: Ovo je kada igrači predviđaju hoće li kombinirani rezultati ragbijaške utakmice biti iznad ili ispod određenog broja.

Dostupne su i mnoge druge vrste oklada, a kladioničari bi trebali dobro istražiti prije stavljanja bilo kakvih oklada.

Vrste ragbi oklada
Razumijevanje kvota za klađenje na ragbi

Razumijevanje kvota za klađenje na ragbi

Koeficijenti za ragbi izračunavaju se drugačije u usporedbi s drugim sportovima. To je zato što ragbi utakmice traju samo 80 minuta, dok nogometne utakmice, na primjer, traju 90 ili 120 minuta. Kladioničari zarađuju tako što osiguravaju prednost nad kladioničarima na bilo kojem tržištu. To im omogućuje da zarade i ostanu u poslu, što treba imati na umu prilikom klađenja.

Što utječe na izglede za ragbi?

Na izglede za ragbi utječu mnogi različiti čimbenici. Neki od najvažnijih su:

 • Forma obje ekipe: Ovo je vjerojatno najvažniji faktor u klađenju na ragbi. Timovi u dobroj formi obično su nagrađeni manjim koeficijentima, dok će timovi koji se bore imati veće koeficijente.
 • Prethodni međusobni rezultati: Ako su dvije momčadi u povijesti igrale tijesno jedna protiv druge, izgledi za remi bit će veći.
 • Vremenske prilike: Ovo može biti značajan faktor, posebno ako pada kiša ili je jak vjetar.
 • Koji igrači su nedostupni ni za jednu stranu: Ovo je još jedan važan faktor. Ako jedna momčad mora igrati bez svojih najboljih igrača, koeficijenti će to odražavati, a igrači bi trebali prilagoditi svoje oklade u skladu s tim.
 • Mjesto odigravanja utakmice: Neka se mjesta smatraju zahtjevnijima za igranje od drugih, što se odražava na izglede.
Razumijevanje kvota za klađenje na ragbi