Sve o Kabaddi klađenju

Kabaddi potječe iz indijske regije svijeta. Popularan u Iranu i Bangladešu, ovaj sport sve je popularniji na međunarodnoj razini i postao je omiljena sportska kladionica za mnoge kockare. Budući da je igra laka za razumijevanje, to je kratka studija za nove i strastvene kladioničare koji traže uzbudljiv sport za klađenje. Pogledajmo igru Kabaddi i što bi kockari trebali uzeti u obzir kada se klade.

Sedam igrača natječe se u svakom od dva natjecateljska tima u kontaktnom sportu, zvanom Kabaddi. Tijekom igre, igrači napadaju drugu stranu terena kako bi označili natjecatelje uzvikujući "Kabaddi". Branitelji se zovu Anti i odupiru se napadačima.

Sve o Kabaddi klađenju
Sve što trebate znati o kabaddi

Sve što trebate znati o kabaddi

Nakon što Raider dodirne Antisa, Antis igrač je izvan igre sve dok njegov tim ne postigne pogodak tijekom vlastitog napada.

Uz dva načina igranja Kabaddija, na pravokutnom terenu ili na kružnom terenu, profesionalni igrači se natječu na pravokutnom terenu. Svaka momčad sastoji se od dvanaest igrača, sedam glavnih igrača i pet zamjena dopuštenih s klupe. U uspješnom prepadu, Raider prelazi liniju do teritorija natjecatelja i označava igrača, prije nego što se vrati na svoju stranu terena u roku od 30 sekundi bez da ga se dodirne tijekom napada na protivničku momčad.

Za svakog označenog natjecatelja, napadački tim osvaja bod. Ako igrač prijeđe bonus liniju, zarađuje još jedan bod. Međutim, ako tim Antis zaustavi napadača, tim Antis osvaja bod.

Sve što trebate znati o kabaddi
Zašto je Kabaddi popularan za klađenje?

Zašto je Kabaddi popularan za klađenje?

U popularnim ligama primjenjuju se alternativna pravila, kao što je super tackle, koja povećava vrijednost tacklea na dva boda za napadački tim sa samo četiri igrača. Pravilo učini ili umri eliminira tim koji je izveo tri neuspješna pokušaja napada. Ova pravila čine profesionalne igre uzbudljivijima. Kako Kabaddijeva popularnost nastavlja rasti, broj profesionalnih liga i natjecanja se širi.

Budući da je Kabaddi uzbudljiv sport s puno akcije, privlači akcije klađenja s međunarodnih tržišta. Za svaki turnir, kladioničar se može kladiti na pojedinačne igrače i ishode dana igre. Kako se tržišta klađenja otvaraju za sport diljem svijeta, tržište nudi veliku količinu mogućnosti klađenja. S lako razumljivim pravilima, osobi koja je tek naučila o igri jednostavno je brzo položiti okladu.

Zašto je Kabaddi popularan za klađenje?
Kako se kladiti na Kabaddi

Kako se kladiti na Kabaddi

Sportske kladionice nude nekoliko opcija klađenja za kockare Kabaddi, kao što su klađenje na utakmicu, klađenje na hendikep, polu klađenje, više/manje i klađenje uživo.

Podudaranje

U osnovnoj okladi na meč, kockar stavlja okladu na tim za koji vjeruje da će pobijediti na kraju dva perioda igre od 20 minuta. Kockar se također može kladiti na najbolja online kladionica o tome hoće li turnir završiti kao neriješen meč. Kladitelji se također mogu kladiti na produžetke, što je rijetka pojava, što će imati velikodušne izglede.

Hendikep

Ako je momčad favorizirana za pobjedu u Kabaddi klađenju, sportska kladionica online može uvesti hendikep. Uz hendikep od pet bodova, pet bodova se oduzima od rezultata pobjedničke momčadi ako je to favorizirana momčad. Ako se kladite na momčad s manjom vjerojatnošću da će pobijediti, kladitelj pobjeđuje ako bi ta momčad pobijedila nakon dodavanja pet bodova rezultatu ove momčadi.

Pola

Kad se kockar kladi na pola utakmice, on se pola kladi. Osoba se može kladiti na to koja će ekipa pobijediti u svakom poluvremenu. Ako je momčad poznata po tome što se umorila prije kraja cijele utakmice, klađenje na pola utakmice može povećati šanse za dobivanje oklade na tu momčad.

Prijedlog

Prop oklade dopuštaju kockarima da se klade na određene igrače ili ishode, kao što je koja će momčad posljednja postići pogodak. U Kabaddiju, prop oklada je zabavan način za dodavanje uzbuđenja okladi.

Više/Ispod

U osnovnom više/manje sportskom klađenju, kockar pobjeđuje ako je točan u predviđanju je li tržište ispravno. Na primjer, ako tržište predviđa da je ukupan broj bodova koje su obje ekipe osvojile 70, kockar odlučuje o tome stavljajući vlastiti ulog.

Ako kockar misli da će ukupni broj bodova biti jednak 70 ili manje, kladitelj će se kladiti ispod. Ako kockar vjeruje da će vrijednost biti veća od 70, tada se kladi više. Mogućnosti klađenja više/manje variraju i mogu uključivati broj napada timova, ukupni broj bodova i prekršaje.

Kako se kladiti na Kabaddi
Je li online Kabaddi klađenje legalno?

Je li online Kabaddi klađenje legalno?

Klađenje na Kabaddi online je legalno na mnogim mjestima diljem svijeta, uključujući Bangladeš i Sjedinjene Države. Klađenje na sport u Indiji regulirano je Zakonom o javnom kockanju iz 1867 Čin, s izmjenama i dopunama 2014. Pod upravom indijskog ministarstva prava i pravosuđa, sportsko klađenje uključuje konjske utrke, nogomet, kriket i kabaddi.

Indijski Vrhovni sud presuđuje da je Kabaddi zakonit, ali zahtijeva nadzor nad sportom kako bi se kontroliralo sudjelovanje maloljetnika i operatera na zlom glasu. Međutim, nakon što je Vrhovni sud oborio parlamentarni zakon iz 2013., koji je dopuštao licenciranje kasina i drugih oblika kockanja, u zemlji se raspravlja o legalnosti sportskog kockanja. To ne sprječava sportske kladionice da građanima regije ponude proizvode i usluge kockanja.

Zakon je primjenjiv i na Bangladeš. Nakon izmjene, regija dopušta lutrije, konjske utrke i rad kladionica. Kriket vodi kao najpopularniji sport u zemlji. Međutim, Kabaddi je nacionalni sport Bangladeša. Amateri i profesionalci igraju Kabaddi diljem zemlje. Privukao je široku pozornost kladioničara koji traže prilike za klađenje na sport.

Je li online Kabaddi klađenje legalno?
Najbolja mjesta za klađenje Kabaddi

Najbolja mjesta za klađenje Kabaddi

Klađenje uživo nudi priliku za integraciju zabave igre sportsko klađenje online. Za oklade tijekom igre poznate kao Kabaddi klađenje uživo, gledatelji se mogu kladiti tijekom utakmice uživo. Dok se igrači natječu, tečajevi se ažuriraju u stvarnom vremenu kako bi odražavali radnju svojstvenu utakmici uživo.

Uz uzbudljivu vrstu oklade, nazvanu 'Sljedeća' oklada, gledatelj se također može kladiti na ono što bi se sljedeće moglo dogoditi u igri, kao što je sljedeći igrač koji će postići pogodak. Pažljivim praćenjem akcije kockar sudjeluje u uzbudljivom klađenju uživo za priliku za dobitak. To je jedno od najboljih iskustava klađenja koje sportske kladionice nude za ljubitelje Kabaddija.

Najbolja mjesta za klađenje Kabaddi
Razumijevanje Kabaddi kvota klađenja

Razumijevanje Kabaddi kvota klađenja

Poput ostalih koeficijenata sportskog klađenja, kladionice izračunavaju vjerojatne koeficijente na temelju pregleda statistike, povijesti i mišljenja kako bi projicirali pobjednike i vjerojatnosti ishoda. Kladioničar oduzima svoju maržu kako bi dobio koeficijent da ponudi klijentu povoljne uvjete.

Sportska kladionica uzima koliko je vjerojatno da će se kockari kladiti na ishod utakmice kako bi se odredili izgledi. Uostalom, kladioničari prihvaćaju oklade radi zarade. Marže su visoke za nepopularne oklade i niske za očekivane ishode utakmica.

Razumijevanje Kabaddi kvota klađenja
Kako se kladiti na Kabaddija

Kako se kladiti na Kabaddija

Kako je sport stekao popularnost u Indiji i Bangladešu, kockari su se počeli kladiti koji će timovi pobijediti. Kako popularnost nastavlja rasti na međunarodnoj razini, obožavatelji Kabaddija povećavaju uzbuđenje učeći kako se kladiti na sportske utakmice.

S ligama i timovima u Kanadi, Americi, Velikoj Britaniji i diljem svijeta, internetske sportske kladionice dodale su Kabaddi na popis turnira dostupnih kockarima za međunarodno klađenje. Sport je iznimno popularan zbog svoje brze akcije.

Kao nacionalni sport Bangladeš, igrači sudjeluju u Kabaddiju u cijeloj zemlji. Međutim, igra postaje međunarodno popularna među igračima i kockarima koji traže prilike za sportsko klađenje online.

Da biste se kladili na Kabaddi, jednostavno pristupite internetskoj sportskoj kladionici koja nudi kvote za ligu utakmica i turnira. Postavite račun. Slažete se s uvjetima pružanja usluga sportske kladionice. Uplatite sredstva i stavite okladu. Postoje različiti načini klađenja na Kabaddi, uključujući oklade na meč, polu oklade i više/manje, ovisno o mogućnostima klađenja koje nudi određena sportska kladionica.

Kako se kladiti na Kabaddija
Najveći Kabaddi događaji i turniri

Najveći Kabaddi događaji i turniri

Međunarodna kabaddi federacija proizvodi Kabaddi Masters, Azijski kup i Svjetski kup. Pakistan, Indija, Velika Britanija, Kanada, SAD sudjeluju u Svjetskoj kabaddi ligi.

Kabaddi majstori

Godine 2018. Dubai je bio domaćin Kabaddi Mastersa, serije od 6 zemalja koja je uključivala timove iz Irana, Argentine, Kenije, Pakistana, Republike Koreje i branitelje naslova svjetskog prvaka iz Indije. Devet dana igrači su se natjecali u sportskom klubu Al Wasl u Dubaiju.

Kup riječi

S muškim i ženskim timovima, Svjetsko prvenstvo u Kabaddiju, uključuje natjecanja u grupnoj fazi bound-robin s pet timova. Drugoplasirani i prvoplasirani timovi iz dva skupa prolaze u polufinale.

Najveći Kabaddi događaji i turniri
Kabaddi savjeti za klađenje

Kabaddi savjeti za klađenje

Istraživanje je ključ za pobjedničko klađenje na Kabaddi utakmicu. Oni koji stavljaju dobitne oklade klade se pametno razumijevanjem detaljnih informacija o sportu, timovima i igračima. Redovito gledanje utakmica može pomoći kladioničaru da razumije pojedinačne igrače, sposobnosti tima i ukupne vjerojatnosti izvedbe.

Vijesti o tome koji se igrači oporavljaju od ozljeda mogu utjecati na to kako se kockar može kladiti. Ako momčadi nedostaje utjecajan igrač, odsutnost igrača vjerojatno će utjecati na to kako momčad igra.

Također je važno pregledati statističke podatke tima. Povijesne pobjede i porazi također su pokazatelj kako momčad može igrati u određenim utakmicama. Međutim, prošli učinak nije nužno pokazatelj budućeg ishoda.

Rasporedi su faktor u timskom učinku. Ako momčad putuje prije utakmice, dugo i stalno putovanje može utjecati na igru utakmice. Ako je momčad stalno igrala domaće utakmice, prilika za odmor od putovanja može poboljšati šanse momčadi da pobijedi protivničku momčad. Prikupljanjem informacija o Kabaddi timovima i određenim igračima, kockar povećava svoje šanse za točan ulog. Odabir klađenja s koeficijentima također je način za pobjedu. Kvote su općenito točne 50 posto vremena.

Kabaddi savjeti za klađenje
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Licencirane sportske kladionice koje nude Kabaddi mogućnosti klađenja moraju nuditi informacije o odgovornom kockanju. Platforme pružaju opcije za samoisključenje, što kockaru daje mogućnost da odustane od klađenja na određeno razdoblje.

Tijekom vremenskog okvira samoisključenja, platforma neće dopustiti kockaru da se kladi. Inovativne tehnologije sada upozoravaju kockare na sudjelujućim web stranicama ako kockar pokazuje rizično ponašanje za ovisnost o kockanju. Integracijom umjetne inteligencije u softver za kockanje, neke sportske kladionice Kabaddi mogu pratiti trendove i navike kockara na internetu.

Kockari također mogu postaviti ograničenje depozita prije klađenja. Ograničenja omogućuju igraču da prestane s klađenjem nakon što izgubi unaprijed određeni iznos novca. Ove provjere i ravnoteže pomažu pojedincu da radi u suradnji s online kasinima i sportskim kladionicama u sprječavanju ovisnosti o kockanju.

Prema zakonu, neke zemlje zahtijevaju od licenciranih online kladionica Kabaddi da potvrde dob vlasnika računa kako bi zaštitili maloljetnike od kockanja u ranoj dobi. Također postoje ograničenja oglašavanja u raznim zemljama kako bi se osiguralo da se maloljetnici ne potiču na kockanje. Integracija procesa odgovornog kockanja u kockanje u sportskim kladionicama osigurava da kockarnice štite kockare i štite maloljetnike.

Odgovorno kockanje