Sve o Snooker klađenju

Snooker je sport vrlo sličan biljaru i potječe iz Ujedinjenog Kraljevstva. Sada se igra u cijelom svijetu i jedna je od najpopularnijih igara. To je sport koji se igra na stolu s džepovima. Cilj igre je postići više lopti od protivnika udaranjem loptica tako da pogode dio igračeve bijele kugle.

Igrač će imati svoje štapove i kuglice s jedne strane stola, dok će protivnik imati svoje štapiće i kuglice s druge strane.

Sve o Snooker klađenju
Osnove klađenja na snooker

Osnove klađenja na snooker

Snooker je sport koji najviše sliči biljaru. Iako je nastao u Ujedinjenom Kraljevstvu, sada se reproducira diljem svijeta i jedan je od najpopularnije igre. Ovaj sport s palicom igra se na stolu s džepovima, a cilj igre je postići više loptica od protivnika. Igrač udara kuglice na način da pogađa dio igračeve bijele kugle.

Igru igra jedan igrač koji ima svoje štapove i kuglice s jedne strane stola; u međuvremenu, protivnik ima svoje znakove i lopte s druge strane.

Osnove klađenja na snooker
Što je klađenje na snooker?

Što je klađenje na snooker?

Klađenje na snooker započelo je kasnih 1800-ih kada je kockanje postalo legalizirano Velika Britanija. Rani mečevi održavani su na javnim zelenim površinama, privlačeći gledatelje da se klade na ishod svakog okvira. Ove utakmice brzo su se razvile u sport sa svojim pravilima i propisima, što je dovelo do profesionalnih natjecanja.

Klađenje na snooker doseglo je vrhunac popularnosti, s milijunima koji sudjeluju u utakmicama svake godine. Iako snooker nije toliko popularan kao nogomet i drugi sportovi, njegova naklonost raste svake godine. Trenutačno mogu sudjelovati kladioničari različite vrste klađenja, uključujući oklade na utakmicu, oklade na hendikep i tržišta, koja omogućuju kladioničarima da se klade koliko će vremena trebati određenom igraču da osvoji okvir.

Klađenje na snooker prevladava u Ujedinjenom Kraljevstvu, jer se igra prenosi na TV-u od 1960-ih, a natjecanja se prenose uživo. Dok je najveća popularnost klađenja na snooker zabilježena u engleskim pubovima, danas se većina klađenja odvija online.

Klađenje na snooker sada je poznata zabava u cijelom svijetu kako igra postaje sve popularnija. Iako to nije apsolutno najpopularniji sport za klađenje, klađenje na snooker online prilično je popularno, s rekreativnim kockarima i ozbiljnim investitorima koji sudjeluju u klađenju.

Što je klađenje na snooker?
Kako se kladiti na snooker

Kako se kladiti na snooker

Dakle, kako se kladioničar kladi na snooker? Najjednostavnija je oklada u kojoj igrač predviđa tko će biti pobjednik. Ova vrsta klađenja naziva se klađenje na utakmicu. Postoji i izravna oklada, gdje se igrač može kladiti na rutu svakog uplatitelja u trenutku izvlačenja. Osim toga, tu je i klađenje na širenje, gdje igrač može predvidjeti točno podudaranje. Ova vrsta klađenja jedna je od najpopularnijih vrsta klađenja.

Oklada na hendikep je kada je igraču favorizirana pobjeda iz dodatnih bodova. Klađenje na okvire uključuje okvire i koliko ih je igrač osvojio. Negativno, također uključuje koliko ih je izgubljeno. Najuzbudljivija vrsta oklade je ona u kojoj se kladioničar može kladiti na točan rezultat koji očekuje.

Online klađenje dostupno je igračima za gledanje utakmice u stvarnom vremenu i klađenje dok se utakmica odvija. Kladilac može vidjeti kamo igra ide i kladiti se na njen ishod.

Online klađenje značajno je unaprijedilo industriju klađenja na snooker. Proširio se na brojne dijelove svijeta i postao svojevrsna ulazna točka za sportske kladioničare. Da bi se kladio, sve što igrač treba učiniti je pronaći mjesto za online klađenje koji nudi snooker na njihovom tržištu. Zatim, igrači mogu otvoriti i učitati račun za klađenje i odmah pristupiti klađenju.

Pregled klađenja na snooker:

  1. Prijavite se na mjesto za klađenje koje nudi klađenje na snooker i izvršite polog.
  2. Odaberite snooker događaj na koji se želite kladiti.
  3. Odaberite snooker igru na koju se želite kladiti.
  4. Odaberite iznos uloga.
  5. Stavite okladu.

Klađenje uživo se proširio na snooker tržišta, posebno na internetske stranice za klađenje. Igrači se mogu kladiti na ono što vide u tom trenutku. Omjeri za takve oklade mogu se trenutno promijeniti, čineći klađenje još uzbudljivijim.

Kako se kladiti na snooker
Izračun kvota za klađenje na snooker

Izračun kvota za klađenje na snooker

Evo jednostavne raščlambe: koeficijenti za klađenje su vjerojatnost da se događaj dogodi. Ako je vjerojatno da će se nešto dogoditi (npr. pobjeda favoriziranog tima), to ima niže izglede i kladioničarima daje male povrate. Omjere određuju mnogi čimbenici, kao što su forma, nizovi pobjeda, nizovi poraza i drugo.

Koeficijenti klađenja općenito procjenjuju i dostavljaju kladionice. Kladitelji dovršavaju samo svoje izbore temeljene na ispitivanju ili istančanoj intuiciji. Omjeri za određenu utakmicu mogu se promijeniti unutar tjedna ili razdoblja jedinice.

Koeficijenti se mogu razlikovati između kladioničarskih stranica, pa kladioničari moraju dobro istražiti. Međutim, razlika je rijetko značajna osim ako se igrač kladi na bogatstvo.

Omjeri za klađenje na snooker i sportsko klađenje uvelike se razlikuju u različitim kladionicama za snooker. Oklade na snooker su u frakcijskom formatu gdje su brojke prikazane kao 1/1, 1/4 i više.

Nazivnik označava iznos novca koji igrač želi uložiti. Brojnik pokazuje iznos dobiti. Dakle, ulog od 1/10 bi značio da bi igrač osvojio $1 kada je ukupni iznos oklade $10.

Kako se igrač kladi online? Iznosi će se automatski izračunati kada je bolji na internetskoj stranici sportskog klađenja. Ova jednostavnost omogućuje igraču da se kladi bez potrebe za vlastitim izračunima. Igrač može koristiti kalkulator kako bi dobio ideju o tome koliko će dobiti od klađenja na snooker igre.

Mnogi faktori utječu na koeficijente klađenja na snooker, uključujući razinu vještine igrača, trenutnu izvedbu, vremenske uvjete, snagu natjecatelja i koliko dobro igraju.

Izračun kvota za klađenje na snooker
Najbolja Snooker natjecanja

Najbolja Snooker natjecanja

Snooker se održava tijekom cijele godine, s najveći turnir, Svjetsko prvenstvo u snookeru, koje se održava u travnju svake godine. To je dvotjedni turnir najboljih igrača koji se klade na bijelu kuglu i koji će ih ikada vidjeti.

Tu je i Crucible showpiece, Masters i UK Championship. Svjetska snooker turneja odvija se u cijelom svijetu, dopuštajući igračima mnogo prilika za klađenje.

Neka od najvećih imena u igri mogu biti podržana u izravnim koeficijentima kladionica za snooker. Jedan od najvećih vrhunaca snooker sezone je Svjetsko prvenstvo u Sheffieldu.

Mnoge sportske kladionice će imati izravne kvote za snooker Svjetsko prvenstvo u snookeru. Igrač se može kladiti na neka od vrhunskih imena, kao što su Mark Selby i John Higgins.

Najbolja Snooker natjecanja
Sve o Svjetskom prvenstvu u snookeru

Sve o Svjetskom prvenstvu u snookeru

Tu je i Svjetsko prvenstvo u snookeru, gdje se igrači mogu kladiti na svaku utakmicu Svjetskog prvenstva iz kvalifikacija. Ovdje će šesterostruki finalist Jimmy White tražiti svoje mjesto u Crucibleu. Svakako pogledajte najnovije tečajeve za snooker i podržite neke od igrača u formi dok traže najveću nagradu u snookeru.

Međutim, Sheffield nije sve i kraj svega. Postoje dodatni turniri na kojima će biti dostupni najnoviji tečajevi za snooker. Na primjer, početak godine s praskom je Masters u Alexandra Palaceu, jedan od tri snooker "Triple Crown" događaja.

Na tom turniru najbolji igrači svijeta bore se za trofej Paul Hunter i reputaciju pobjednika Mastersa. U isto vrijeme, Triple Crown se održava neposredno prije Božića kada se održava UK Championship, a igrač redovito osvaja turnir u prvih 10 na ljestvici.

Međutim, čak i ako omiljeni igrač nije u formi u ranoj fazi meča, još uvijek postoji šansa. Na primjer, mnoge sportske kladionice nude opcije "in-play" za klađenje na snooker, jamčeći profit.

Koeficijenti utakmice stalno će se ažurirati kako se igra odvija. Dakle, ako kladiteljev omiljeni igrač obori okvir ili dva, tada bi mogli dobiti isplativije kvote na tržištu kvota za utakmicu.

Kladilac se također može kladiti na snooker igrača za kojeg očekuje da će osvojiti sljedeći okvir meča. Također se mogu kladiti na to koji će igrač ubaciti prvu lopticu, koje će boje biti prva ubačena legalna boja i hoće li ukupni broj bodova za okvir premašiti odabrani broj.

Sve o Svjetskom prvenstvu u snookeru
Kvote za Svjetsko prvenstvo u snookeru

Kvote za Svjetsko prvenstvo u snookeru

Iako su u kalendaru uzbudljivi turniri, najočekivaniji događaj je Svjetsko prvenstvo, kojim je dominirao Steve Davis 80-ih, Stephen Hendry 90-ih, a Ronnie O'Sullivan u ovom stoljeću.

Bit će 32 igrača koji će se natjecati u nokaut formatu koji se održava tijekom 17 dana. Broj okvira općenito raste tijekom televizijskog prijenosa turnira.

Prvi krug je najbolji od 19 okvira, a posljednji najbolji od 35. Ovdje pobjednik treba pogoditi pobjednički broj 18 da bi osvojio naslov.

Igrači mogu tražiti kvote za Svjetsko prvenstvo u snookeru na različitim sportskim kladionicama. Postoje izgledi za desetke igrača mjesecima prije početka akcije. Zatim, kada turnir počne, sportske kladionice će ponuditi tržišta za svaku utakmicu, a sve će se prenositi na televiziji.

Ne kladite se na Hype

Budući da je snooker popularan sport za klađenje, kladitelju je lako preskočiti okladu drugog boljeg igrača, vjerujući da mora znati sve detalje ako se kladi na ovaj sport. Međutim, to nije uvijek slučaj.

Za kladioničare je važno steći vlastito znanje o igri i trenutnom meču, a ne slijediti ono što publika možda nagađa. Samo zato što publika navija za jedno ime ne znači da će on pobijediti u utakmici.

Ključni zahvati

  • Provjerite različite sportske kladionice kako biste izračunali koeficijente
  • Odaberite u kojim utakmicama želite sudjelovati
  • Istražite statistike i koeficijente klađenja i nemojte se oslanjati na reklame
Kvote za Svjetsko prvenstvo u snookeru