Zatražite svoju Bonus kodovi 2023

U svijetu online kockanja, promo kodovi, također poznati kao bonus kodovi, od velike su važnosti. Pružaju priliku zatražiti posebnu ponudu besplatnih oklada ili bonusa koji ne bi bili dostupni da odete izravno na web-mjesto za sportsko klađenje.

Promotivni kod za online sportske kladionice jednostavno je računalno generiran kod sastavljen od slova i/ili brojeva koji ljudi online mogu unijeti u promotivni okvir na web stranici kako bi dobili popust ili ponudu nakon registracije ili kupnje. Mjesto promotivnog koda ovisi o kladionici, ali uvijek će im biti jasno gdje žele da se promotivni kod unese.

Zatražite svoju Bonus kodovi 2023

Neke online sportske kladionice razvile su promotivne kodove koje novi korisnici mogu koristiti prilikom registracije za novi račun. Promo kodovi postoje kako bi novim kupcima pružili nagradu za otvaranje novog računa. Kada koristite prilagođeni promotivni kod web-lokacije za sportsko klađenje, potvrđujete da želite primiti ponudu dostupnu u tim sportskim kladionicama kada se prijavite.

Većina online sportskih kladionica imat će određene varijacije u terminu 'promotivni kod'. Neke web stranice za sportsko klađenje na mreži će ga nazivati bonus kodom, dok će ga drugi nazivati kodom preporuke. Kodovi za polog također se koriste umjesto promo kodova. Stoga pripazite na njih sljedeći put kada posjetite internetsku kladionicu.

Section icon
Kako koristiti promotivne kodove

Kako koristiti promotivne kodove

Prije nego što možete zatražiti vrijedan bonus, prvo morate uočiti trenutne i točne bonus kodove. Besmisleno je pronaći stvarno dobar bonus ako kod više nije valjan. Na webu su dostupne tisuće posebnih ponuda i uvijek ćete moći pronaći najbolje ponude koje zadovoljavaju vaše zahtjeve.

Nakon što sastavite popis potencijalnih bonus kodova, morate odabrati kladionicu u kojoj želite igrati. Prije nego što odaberete web-mjesto za sportsko klađenje, imajte na umu da je većina bonus kodova dostupna samo igračima prvi put, tako da morate odabrati klub za igre u kojem još nemate račun.

Kada pronađete web-mjesto za sportsko klađenje koje ispunjava vaše zahtjeve, vrijeme je da se prijavite. Da biste to učinili, morate navesti svoje podatke, datum rođenja, imati 18 godina ili više, imati valjan i legitiman račun e-pošte i biti u mogućnosti uplatiti depozit korištenjem odobrenog načina plaćanja na svoje ime. Iako se to može činiti puno, proces prijave je brz i može se završiti za nekoliko minuta.

Kako koristiti promotivne kodove
Pretvorite promotivne kodove u pravi novac

Pretvorite promotivne kodove u pravi novac

Pregledajte uvjete i odredbe promocije prije nego pokušate zatražiti svoj bonus. Kada pokušavate preuzeti bonus, pripazite na zahtjeve za preokret, ograničenja igranja, ograničenja klađenja i datume isteka.

Ako imate bilo kakvih nedoumica ili upita, kontaktirajte kladioničara za potvrdu i još jednom provjerite zahtjeve. Najbolje online sportske kladionice imaju telefonske linije za korisničku podršku koje su dostupne 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Posljednje što želite učiniti je prijaviti se na web-mjesto za online sportsko klađenje i zatražiti bonus samo da biste otkrili da vas neka skrivena klauzula sprječava da povučete svoj dobitak.

Nakon što kreirate svoj račun i ispunite uvjete, vrijeme je da iskoristite svoj bonus i počnete igrati. Prije nego počnete igrati, preporuča se da osmislite strategiju kako najbolje iskoristiti svoj bonus. Imate dobre šanse za pobjedu ako iskoristite pravi bonus.

Pretvorite promotivne kodove u pravi novac
Stvari na koje treba paziti u bonusu

Stvari na koje treba paziti u bonusu

Započnite gledajući uvjete i odredbe bonusa. Uvjeti i odredbe skoro svake stranice za klađenje uključuju nekoliko iznenađenja. Stručnjaci preporučuju da u najmanju ruku prođete kroz ključne točke koje će utjecati na vašu odluku.

Također postoje brojni zahtjevi za klađenje koje će stranice za klađenje nametnuti na način na koji se oklade postavljaju prije nego što možete pristupiti bonusu. Zahtjev za klađenje obično određuje koliko puta morate igrati prije nego što se vaš bonus može pretvoriti u pravi novac koji možete povući.

Uzmite u obzir duljinu valjanosti vašeg bonusa. Kratka razdoblja valjanosti bonusa stavit će vam stres da povećate svoje oklade i pređete svoj proračun za klađenje, povećavajući rizik od gubitka.

Što je najvažnije, razmislite o legalnosti online kladionice u kojoj namjeravate igrati. Licenciranje online sportske kladionice najvažniji je čimbenik u odlučivanju o njezinoj podobnosti. Legitimne stranice za sportsko klađenje licencirane su od strane državnih ili neovisnih tijela, ponekad oboje.

Stvari na koje treba paziti u bonusu
Razumijevanje uvjeta i odredbi promotivnih kodova

Razumijevanje uvjeta i odredbi promotivnih kodova

Osim relevantnih aspekata gore spomenutih o tome što tražiti u a bonus za registraciju, postoje dodatne informacije koje su ponekad zakopane u Uvjetima i odredbama kojih biste trebali biti svjesni.

Prije korištenja promotivnog koda provjerite postoji li pravilo maksimalnog povlačenja. Ako postoji, pažljivo ga pročitajte jer piše koliko svog nagradnog novca možete podići. Sportske kladionice koriste ovo jednostavno pravilo kako bi spriječile gubitak velikih dolara sretnih igrača.

Pretpostavimo da ste osvojili 500 dolara bonusa; ako je maksimalno ograničenje za povlačenje ponude bilo 200 USD, nikada nećete vidjeti preostalih 300 USD. Internetska stranica za sportsko klađenje ima zakonsko pravo opozvati to i još uvijek vam dati zajamčenih 200 USD.

Nekoliko bonusa zahtijeva prvi depozit. Dok neki bonusi za sportsko klađenje reklamiraju se kao potpuno besplatne, to govori samo dio istine. Da, možete dobiti bonus čak i ako ne uplatite depozit. Međutim, ako ste na prvom mjestu i želite povući svoj dobitak, sportska kladionica će i dalje zahtijevati depozit.

Usluge isplate, s druge strane, nisu besplatne – i koriste ih samo korisnici koji plaćaju. Da biste mogli slobodno podizati sredstva na svoj bankovni račun, morate prvi depozit mali iznos, poput 10-25 USD, a zatim ostvarite KYC.

Mogu se primjenjivati i ograničenja klađenja. Budući da se neki sportovi ocjenjuju teže od drugih, kladionica može oklijevati riskirati pravi novac uz besplatni bonus za sport s velikom težinom. Potvrdite ovo pravilo dvaput prije klađenja sa svojim promotivnim kodom.

Razumijevanje uvjeta i odredbi promotivnih kodova
Koji sportovi nude promotivne kodove?

Koji sportovi nude promotivne kodove?

Većina promotivnih kodova za sportske kladionice vrijedi za sve lige. Iako ovaj popis možda nije potpun, sljedeće su najpopularnije opcije među igračima:

MLB promotivni kodovi

Možete koristiti promotivni kod web-lokacije za sportsko klađenje na mreži za MLB igru. Moneylines, run lines, total runs, game rekviziti, igrači rekviziti i innings oklade trebale bi vam biti dostupne. Dodatne MLB posebne ponude za sportsko klađenje dostupne su svim igračima. Na primjer, možete se kladiti na igrača da će pogoditi home run, a zatim zaraditi nekoliko dolara besplatnog oklada za svaki home run koji pogodi bilo koji igrač u toj igri.

NBA promotivni kodovi

Svake godine igra se ogroman broj košarkaških utakmica, što znači da se mnogi bonus kodovi za sportske kladionice koriste u NBA akciji. Dostupni su neki fantastični NBA online bonusi za sportske kladionice, u rasponu od povećanja tečajeva do besplatnih ponuda i natjecanja. Na primjer, u sklopu natjecanja NBA na TNT Over/Under, web-lokacije za sportsko klađenje dodjeljuju tisuće dolara tjednih nagrada.

NFL promotivni kodovi

Tijekom NFL sezone, najveće stranice za sportsko klađenje obično nude svoje najveće promotivne kodove za sportske kladionice. Neke od promocija sportskog klađenja uoči Super Bowla 56 uključivale su promotivne kodove kao što je "Okladite se 5 USD, osvojite 180 USD". Dodatni NFL bonus kodovi za sportske kladionice, kao što su povećanja tečajeva, bonusi za parlay i natjecanja u sportskim kladionicama, kao što su natjecanja "Beat the Spread" ili dnevni besplatni bazeni, također su dostupni u najboljim kladionicama.

NHL promotivni kodovi

Budući da ima puno obožavatelja NHL-a na mjestima gdje je sportsko klađenje dopušteno, neki od najvećih promotivnih kodova za sportske kladionice nude se na utakmicama hokeja na ledu. U posljednje vrijeme vidjeli smo neke fantastične poticaje za sportske kladionice. Na primjer, kladionica je ranije nudila bonus "NHL Brick Wall" u kojem ste mogli kladiti 50 dolara na momčad za pobjedu u igri i dobiti 1 dolar besplatnog oklada za svaku obranu njezinog vratara.

Promotivni kodovi za fakultetski sport

Mnoge države dopuštaju klađenje na fakultetsko sportsko klađenje, ali možda nećete moći kladiti se na timove u državi ili postavljati rekvizite za igrače. Još uvijek možete koristiti promotivne kodove za sportske kladionice za sveučilišne igre, a često su dostupni i povećani izgledi i poticaji za parlay.

Koji sportovi nude promotivne kodove?
Vrste promotivnih kodova

Vrste promotivnih kodova

U nastavku su neki od najčešćih promotivnih kodova za sportske kladionice. Kao i uvijek, vodite računa o zahtjevima za igranje. Ako se radi o okladi bez rizika, položite kvalificiranu okladu i bonus gotovina bit će dodijeljen ako se vaša oklada smatra neuspješnom. Ako se radi o promociji podudaranja depozita, iznosi besplatnih oklada trebali bi se brzo pripisati vašem računu.

Kada ispunite kriterije za igranje, imate mogućnost unovčavanja ili nastavka klađenja. Također biste trebali provjeriti stranicu promocije sportskog klađenja svoje omiljene mobilne aplikacije za sportske kladionice ili web-mjesta za popis aktivnih bonus ponuda za sportske kladionice koje možete iskoristiti, zajedno s posebnim uvjetima i odredbama kladionice za bilo koji od ponuđenih promotivnih kodova.

Promotivni kod za oklade bez rizika

Ovo je najtipičnija vrsta poticaja za promotivni kod za sportske kladionice za nove klijente. Omogućuje vam da se kladite na bilo koju igru, a znajući da ćete, ako je vaša oklada netočna, dobiti puni povrat novca u najkraćem mogućem roku. Mnogi od ovih poticaja promotivnih kodova nemaju ograničenja minimalnih koeficijenata, tako da možete staviti bilo koju okladu i dobiti puni povrat ako ne uspije.

Redovito ćete također zaraditi skromne poticaje za klađenje bez rizika. Na primjer, mogli biste se svaki tjedan moći kladiti na 25 USD na NBA igru i dobiti token od 25 USD besplatno ako vaš ulog izgubi.

Promotivni kod za bonus za uplatu

Promotivni kodovi za sportske kladionice za uplatu su vrlo privlačni jer se ne oslanjaju na vaš prvi gubitak oklade. Dobit ćete besplatnu okladu bez obzira na to kako se izvodi vaša prva oklada. Neke web-lokacije za klađenje, na primjer, nude 100% bonus na uplatu do određenog ograničenja iznosa, u rasponu od 250 USD do nevjerojatnih 1500 USD.

Bonusi kod preporuke

A bonus za preporuku ima za cilj da vas potakne da na brod povedete svoje prijatelje i obitelj. Ako uspijete nagovoriti prijatelja da otvori račun s vašom sportskom kladionicom, oboje ćete dobiti besplatan kredit za okladu. Neke sportske kladionice, na primjer, mogu nagraditi vas i vašeg prijatelja do 100 USD kredita za web stranicu ako nagovorite tu osobu da se pridruži i upotrijebi vaš kod preporuke.

Odds povećava promotivne kodove

Poticaji za povećanje izgleda mogu se podijeliti u dvije vrste: velika povećanja namijenjena novim klijentima i dnevna povećanja namijenjena svim korisnicima. Mogućnost kockanja 1 dolara uz povećane koeficijente od 100/1 ili 150/1 na najboljim sportskim kladionicama dnevno. Na primjer, usluga sportskog klađenja može ponuditi koeficijente +2480, u odnosu na +1750, na Hurricanes, Flames i Maple Leafs koji svi dobiju u danoj noći.

Vrste promotivnih kodova
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Kockanje je zabavan način da provedete vrijeme, ali važno je o tome razmišljati kao o kupnji ulaznice za kino. Uzbudljivo je cijelo vrijeme, a ako slučajno osvojite nešto dodatno, to je još bolje. Cilj je, međutim, zabaviti se s tim.

Od presudne je važnosti razviti i pridržavati se proračuna za igre koji vam omogućuje podmirivanje uobičajenih troškova, a istovremeno vam omogućuje klađenje. Postavite vremensko ograničenje za svoje sportsko klađenje i zakažite druge aktivnosti oko toga. Trebali biste izbjegavati stavljanje više opklada kako biste povratili izgubljeni novac. To se zove lov na gubitke i može se razviti u ovisnost o kockanju. Shvatite da se sve svodi na slučajnost i sreću, te da nikakva razina praznovjerja ne može utjecati na rezultat.

Kada se klađenje više ne osjeća ugodno i više nije u vašem upravljanju, vrijeme je da poduzmete akciju kako biste tome stali na kraj. Priznanje da imate istinski problem s oporavkom. Morate vjerovati nekome s kim se osjećate lako u razgovoru i tko vam može ponuditi emocionalnu podršku. Izbrišite sve aplikacije za kockanje, zabranite sve web-stranice za kockanje i uklonite se s svih foruma za savjete na kojima se bojite da bi se mogao ponoviti.

Odgovorno kockanje