eSportovi

Esports klađenje je nova ludost za kockanjem u gradu. Tisuće virtualnih utakmica igra se svaki dan, a kladionice nude unosne tečajeve. Ove online igre za više igrača nisu samo zabavne za igranje, već ih svakako vrijedi i pogledati. Znamo da nije uvijek lako pratiti trendove koji se stalno mijenjaju u svijetu klađenja.

Ovdje ćemo vam pomoći da se krećete kroz trend eSports klađenja i postavite svoju prvu ikad okladu na eSports. Također postoji dovoljno informacija o analizi koeficijenata i klađenju na najboljim stranicama za esport klađenje. Pripremite se za učenje!

eSportovi
Što je esport klađenje?Kako se kladiti na esportWeb stranice za klađenje na esportBonus za klađenje na esportSavjeti za klađenje na esportOdgovorno kockanje
Što je esport klađenje?

Što je esport klađenje?

Prije svega, što je klađenje u esportu? Pa, esport je bilo koja vrsta natjecanja u video igrama između timova ili pojedinaca. Glavna razlika s tradicionalnim video igrama je ta što se igrači natječu protiv sebe u esportu umjesto u računalnim sustavima. Dakle, u osnovi, nema značajne razlike između klađenja na esport i tradicionalnog klađenja. Samo da se ovaj put ulaže u virtualna natjecanja kao što su auto utrke, konjske utrke, nogomet, PUBG itd.

Zanimljivo je da esports kockanje vuče korijene iz 40-ih godina kada je prva video igra ugledala svjetlo. Kasnije u 50-ima, Tennis for Two je predstavljen kao prva natjecateljska virtualna igra.

Nakon toga, stvari su nastavile eksplodirati za esport, s izvrsnim igračima koji su prepoznati u 80-ima. Više esport natjecanja uvedeno je nakon uspona internetske tehnologije i PC igara u 90-ima, zahvaljujući igrama kao što su Doom, StarCraft, Tetris, itd. Danas je esports oslonac u industriji kockanja.

Što je esport klađenje?
Kako se kladiti na esport

Kako se kladiti na esport

kao što je rečeno, klađenje na esport prilično je sličan tradicionalnom klađenju. Međutim, tržišta klađenja mogu se malo razlikovati. Na primjer, igrači mogu uložiti u tim ili pojedinca koji izvrši prvo ubojstvo u igrama kao što su League of Legends, PUBG ili Counter Strike. Još jedno uobičajeno tržište klađenja na esports je karta pobjednik, gdje igrači ulažu u tim ili pojedinca koji osvoji određenu kartu.

Što se tiče koeficijenata za klađenje, kod esporta sve ostaje nepromijenjeno. Kladionice znaju da esport privlače međunarodnu publiku. Kao takvi, koriste američke, decimalne i razlomke. Stoga, ovisno o tome odakle se kladite, prvo naučite pročitati koeficijente. Srećom, to ćete učiti sljedeće.

Kako čitati koeficijente klađenja na esport

Esports koeficijenti klađenja odražavaju vjerojatnost ishoda utakmice i ono što kladitelj može dobiti na svakom tržištu. Kao u tradicionalnom klađenju, niži koeficijenti u esportu predstavljaju favorita utakmice, a tim s većim koeficijentom je underdog. Međutim, imajte na umu da izgledi mogu biti varljivi.

Dakle, pod pretpostavkom da dva esport tima imaju koeficijente +200 odnosno -200 Moneyline. U tom slučaju to znači da kladitelji mogu osvojiti 200 USD ako se klade 100 USD za manjeg igrača (+200 koeficijenti). Time ukupni dobitak iznosi 300 dolara plus početni ulog. S druge strane, igrači mogu osvojiti 100 dolara ako ulože 200 dolara na vrućeg favorita (koeficijenti -200). Dakle, opet, ukupna dobit, ako favorizirani tim pobijedi, iznosi 300 dolara.

U međuvremenu, decimalni koeficijenti prevladavaju u Europi, Aziji i Africi. Zapravo, ovo je najlakši izgled za čitanje u svijetu kockanja. Ovdje samo pomnožite koeficijente s ulogom kako biste odredili potencijalnu pobjedu. Dakle, pretpostavimo da kladitelj podržava momčad s koeficijentom 4,2 i ulozima od 100 USD, to znači da je mogući iznos pobjede 420 USD.

Konačno, kladioničari u Velikoj Britaniji i Irskoj prilično su upoznati s razlomcima. Kao i decimalni koeficijenti, ovi su koeficijenti jednostavni za razumjeti. Na primjer, kada podupirete momčad s koeficijentom 5/1 i uložite 100 USD, potencijalni povrat je 500 USD (5x100 USD/). Samo pomnožite gornju znamenku s ulogom, a zatim podijelite rezultat s nižim brojem.

Kako se kladiti na esport
Web stranice za klađenje na esport

Web stranice za klađenje na esport

Stvar je u tome da je klađenje na esport uobičajeno u većini sportskih kladionica. Međutim, neke kladionice nude mnogo više tržišta i bolje koeficijente od drugih. Osim ove dvije, u nastavku su neke od stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru esports kladioničara:

Raznolikost igara: U esport klađenju, što više, to bolje. To je zato što osim Counter Strike: Global Offensive i Dote 2 postoje mnoga esports natjecanja. Iako ove dvije igre nude više tržišta za klađenje na većini kockarskih stranica, neki operateri dodaju naslove poput League of Legends, Fortnite, PUBG i još mnogo toga.

Sigurnost i sigurnost: Naravno, svi kladitelji žele igrati na web-mjestu za kockanje gdje su njihovi osobni podaci i sredstva sigurni. Ako ste jedan od njih, provjerite ima li pravno tijelo licencu za stranicu za klađenje. Također, sigurno mjesto za klađenje treba koristiti SSL (Secure Socket Layer) enkripciju za zaštitu podataka igrača. Da biste to znali, provjerite ima li URL web-mjesta na početku ikonu lokota.

  • Sigurne i brze isplate: Kada se pridružite svijetu esport klađenja, originalna ideja je ostvariti profit i što prije isplatiti novac. Dakle, najbolje stranice za klađenje moraju obraditi depoziti i povlačenja dovoljno brzo. Međutim, neuobičajeno je pronaći trenutna povlačenja.
  • Klađenje uživo: Klađenje uživo ili u igri mora biti visoko na vašem popisu ako želite vrhunsko iskustvo klađenja u esportu. Obično profesionalni turniri uživo sadrže uzbudljivu akciju i visokooktansku dramu. Dakle, upotrijebite svoje analitičke vještine da ubijete.
  • Korisnička podrška: Nudi li web-mjesto za klađenje na esports podršku za chat uživo? Ako nisu, jesu li lako dostupni putem telefona, e-pošte ili društvenih mreža? Osim toga, kakav je njihov ugled među igračima? Odgovorite na ova pitanja prije nego što odaberete mjesto za klađenje.
Web stranice za klađenje na esport
Bonus za klađenje na esport

Bonus za klađenje na esport

Kao tradicionalno bonusi za online klađenje, bonusi za klađenje na esport su nagrade koje kladioničarima daje sportska kladionica. Obično će kladioničar podijeliti bonuse novim igračima koji uspješno otvore račun. Osim toga, vjerni igrači također dobivaju obilje bonusa nakon ispunjavanja određenih uvjeta.

Međutim, novi igrači će možda morati uplatiti minimalni iznos da bi preuzeli bonus nagradu. Ali to nije uvijek točno, jer će neke kladionice odmah aktivirati bonus bez traženja depozita.

U svakom slučaju, pažljivo pročitajte uvjete esport bonusa prije nego što ga zatražite. Također, neke kladionice će možda trebati igrače da unesu bonus kod kako bi ga aktivirali.

Što se tiče lojalnih igrača, kladioničar može ponuditi povremene bonuse na depozit i povrat novca. Drugim riječima, prvo morate nešto učiniti da biste dobili ovaj bonus. Na primjer, koeficijent može odlučiti vratiti određeni postotak ukupnog tjednog ili mjesečnog iznosa oklade.

Sve u svemu, bonusi za klađenje u esportu su korisni i igraču i operateru. Uz gužvu prostor za online klađenje, kladionice će se sigurno zadovoljiti atraktivnom ponudom dobrodošlice. Što se igrača tiče, šansa da dobijete besplatno od obično škrtih kladioničara je dobrodošao dodatak.

Bonus za klađenje na esport
Savjeti za klađenje na esport

Savjeti za klađenje na esport

Za početnika, klađenje na esports može se u početku činiti zastrašujućim. Pa, to je vjerojatno točno, s obzirom na to da klađenje na esports zahtijeva određenu predanost i naporan rad da se to smanji.

Rekavši to, bit ćete spremni za neuspjeh ako ne znate ništa o vrhunskim esport igrama. Stoga, neka vam bude posao istražiti nešto o StarCraftu, League of Legends, Doti 2 i drugim naslovima. Ako je moguće, prvo igrajte igre prije klađenja na esport.

Nakon što se upoznate s igrama, nastavite stvarati proračun za kockanje. Izrada proračuna za kockanje je isprobana i testirana tehnika koja kladionicima omogućuje da se kockaju dulje bez pretjerivanja. Preporučljivo je podijeliti bankroll na manje jedinice kako bi se izbjeglo trošenje svega na jednu esport okladu. Zapamtite, ništa nije zajamčeno u industriji kockanja

Na kraju i što je još važnije, nemojte se kladiti s emocijama. Umjesto toga, naučite odrediti vrijeme igre i kada baciti ručnik. U većini slučajeva klađenje se odnosi na sreću. Stoga neki dani mogu biti dobri ili loši od drugih. Jednostavno rečeno, nemojte loviti gubitke ili ulagati cijeli plijen s nadom da ćete kladioničara poslati na čistače.

Savjeti za klađenje na esport
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Da biste bili uspješan kockar, prihvaćanje odgovornog kockanja nije opcija. To znači da je potrebno preuzeti potpunu kontrolu nad vašim sesijama klađenja.

Kao što je gore rečeno, proračun za klađenje i vrijeme vaše igre uvelike će regulirati vaše vrijeme u kladionici. Također, znajte kada prestati ili potražiti pomoć ako osjećate da vas sustiže ovisnost o kockanju. I iznad svega, tretirajte klađenje kao razonodu, a ne profesiju.

Odgovorno kockanje

Najnovije vijesti

Usporedba videoigara i online klađenja
2022-09-07

Usporedba videoigara i online klađenja

Industrija igara je golema. I etablirane korporacije i startupi sve više pokazuju interes za razvoj igara. Općenito je zapažanje da većina velikih momaka u industriji zabave i tehnologije sada pokušava ući na tržište igara. Nedavno su Netflix i Amazon objavili svoje namjere kad su počeli razvijati igre. Online kockanje također je još jedan aspekt industrije igara na sreću.

LOOT.BET se širi na nova tržišta
2022-08-17

LOOT.BET se širi na nova tržišta

LOOT.BET, vjerojatno, jedna od najboljih web-mjesta za klađenje na eSports, raste do većih visina nakon što je React Gaming Group kupio svoju matičnu tvrtku, Livestream Gaming Inc. Samo nekoliko mjeseci nakon akvizicije Livestream Gaming Inc., PLIJEN. KLADITI seReact Gaming Group, matična tvrtka, želi se proširiti na nova tržišta.

Najiščekivaniji događaji u eSportu 2022
2022-03-09

Najiščekivaniji događaji u eSportu 2022

Klađenje na eSports učvrstilo je svoju poziciju u online sportskom klađenju u posljednjih nekoliko godina. Pandemija Covida potaknula je rast, koji je prekinuo glavne sportske događaje, ostavljajući igračima ograničene mogućnosti klađenja. Brojni su eSports događaji zakazani za početak 2022. koji će predstavljati brojne mogućnosti za profesionalno sportsko klađenje. Neki od najboljih eSports događaja 2022. na koje vrijedi obratiti pažnju istaknuti su u nastavku.