Vijesti

August 17, 2022

LOOT.BET se širi na nova tržišta

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

LOOT.BET, vjerojatno, jedna od najboljih web-mjesta za klađenje na eSports, raste do većih visina nakon što je React Gaming Group kupio svoju matičnu tvrtku, Livestream Gaming Inc. Samo nekoliko mjeseci nakon akvizicije Livestream Gaming Inc., PLIJEN. KLADITI seReact Gaming Group, matična tvrtka, želi se proširiti na nova tržišta.

LOOT.BET se širi na nova tržišta

PLIJEN. BET-ova akvizicija od strane React Gaming Group

React Gaming, ranije poznat kao Intema Solutions, ključni je igrač u industriji eSporta. Posjeduje i upravlja nekoliko pothvata unutar eSport ekosustava, uključujući HypeX.gg, organizaciju eSports turnira i platformu za klađenje. Tvrtka također posjeduje Generationz Gaming Entertainment, stranicu za klađenje i eSports tim, Team Bloodhounds, Fortnite outfit. Ostale tvrtke u vlasništvu React Gaming Group uključuju Advertiise i TheSMACK.gg.

No, po svemu sudeći, sada je glavni fokus na LOOT.BET, s obzirom na platformu za klađenje, bilježi eksponencijalni rast u posljednjih nekoliko godina. Osnovan 2016., LOOT.BET ima više od 450.000 registriranih igrača i udružio se s nekoliko vrhunskih organizatora i timova eSports događaja.

Interes React Gaming Group za Livestream Gaming i LOOT.BET započeo je još 2021. godine kada je kanadska tvrtka službeno dala do znanja svoje namjere. Međutim, tek u veljači 2022. React Gaming Group je finalizirala kupnju Livestream Gaminga u poslu vrijednom oko 14,75 milijuna dolara (10,6 milijuna funti). React Gaming Group će dodati 3 milijuna USD (2,157 milijuna funti) ako Livestream postigne zacrtane ciljeve.

Nema sumnje da je LOOT.BET među najbrže rastućim stranice za klađenje, i to je razlog zašto je došao pod radar React Gaming Group. U 2020. obujam klađenja eSports kladionice porastao je za 67% u odnosu na prethodnu godinu, dok je baza igrača porasla za 58% u istoj godini. Kada je riječ o prihodima, izvješća pokazuju da je tvrtka imala bruto prihod od igara od 3,22 milijuna dolara u 2020. Ovo su brojke koje objašnjavaju zašto će LOOT.BET biti ključan u eSport ekosustavu React Gaming Group.

Širenje na nova tržišta

U vrijeme akvizicije Livestreama, LOOT.BET je već nudio tržišta klađenja u više od 40 zemalja. Odmah nakon što je React Gaming Group preuzela, tvrtka je pokazala svoju namjeru širenja na novija tržišta, ponudu s ciljem promicanja LOOT.BET kao najbolje eSport stranice za klađenje na globalnoj razini.

Licenca za online igre na Otoku Man

Već u veljači 2022. React Gaming Group je stekao licencu za online igre na Otoku Man, dodajući LOOT.BET-ovu licencu za igre na Curaçao. Ova licenca nije nužno bila strategija širenja; trebalo je olakšati preuzimanje Livestream Gaminga.

Ali onda je nemoguće zanemariti činjenicu da Manx ima ogroman apetit za kockanje, posebno klađenje. U istraživanju iz 2017., 76% Manxa kocka se barem jednom godišnje, dok 18,5% stanovništva kocka online.

Uzimajući u obzir gore spomenute statistike, LOOT.BET će definitivno biti popularno ime na kladioničarskoj sceni otoka Mana sada kada uz casino igre nudi klađenje na eSport i tradicionalno klađenje.

Licenca za igre u Ontariju

Još jedna pobjeda za LOOT.BET je licenca za igre u Ontariju koja će omogućiti tvrtki da legalno nudi usluge online kockanja igračima u kanadskoj provinciji. Nakon duge rasprave, Ontario je odlučio pokrenuti legalno i regulirano tržište online kockanja. To je značilo da su operateri mogli slobodno otvoriti trgovinu u provinciji.

React Gaming Group iskoristio je trenutak i zatražio licencu od Komisije za alkohol i igre na sreću Ontarija (AGCO). S otvorenim legalnim i reguliranim tržištem kockanja, licenca za igre u Ontariju također će biti dobitna za LOOT.BET. S obzirom na to da Kanada, a posebno Ontario, ima mnogo obožavatelja eSports i eSports klađenje. Iako postoji nekoliko drugih operatera, kojima su dodijeljene licence, LOOT.BET će imati prednost jer je kladionica prva u eSportu.

Ulazak na filipinsko tržište

U posljednjim vijestima, React Gaming Group nastoji ući na filipinsko tržište online kockanja s jednom od svojih tvrtki, Generationz Gaming Entertainment. Dogovor je poslovni model dijeljenja prihoda s bijelom etiketom s HHRP-om, jednom od četiri tvrtke s licencom za rad na Filipinima.

Nakon certificiranja LOOT.BET od strane Gaming Laboratories International, Generationz Gaming Entertainment upravljat će platformom LOOT.BET na HHRP-ovoj stranici. React Gaming Group će tada dobiti dio prihoda ostvarenih u zemlji s više od 100 milijuna ljudi.

Skorašnji ulazak React Gaming Group na filipinsku gaming scenu bit će prekretnica jer tvrtka nastoji povećati svoje prihode.

Dok su Ontario, Otok Man i Filipini nova tržišta na koja cilja React Gaming Group, očekujte da će tvrtka odrediti nekoliko drugih zemalja u kojima raste popularnost klađenja na eSport. Tvrtka je potvrdila da će replicirati poslovni model s bijelim oznakama s operaterima u drugim zemljama.

S ulaganjem od 6 milijuna dolara nakon LOOTBET-ove akvizicije, React Gaming Group znači posao i zasigurno će biti remetilačka sila u klađenju na eSport.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

2024 Genesis Invitational: favoriti, izgledi i predviđanja
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: favoriti, izgledi i predviđanja

Vijesti