Klađenje na English Greyhound Derby Online

S mnogo popularnih načina klađenja na English Greyhound Derby, događaj privlači ljubitelje utrka i kockare diljem svijeta. Publika je očarana uzbuđenjem dana utrke, koji određuje koji je pas najbrži. Nudeći uzbudljivu akciju, događaj privlači ljude iz cijelog svijeta koji hrle na turnir kako bi gledali kvalifikacijske utrke i finale. Na kraju, najbolji psi stanu u red kako bi istrčali stazu posljednji put prije nego što pobjednik prevlada.

Stadion White City bio je prva lokacija za engleski Greyhound Derby. Izgrađen početkom 20. stoljeća, stadion je prvotno izgrađen za Olimpijske igre 1908. u Londonu.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Sve što trebate znati o derbiju engleskih hrtova

Sve što trebate znati o derbiju engleskih hrtova

Evo nekoliko povijesnih trenutaka iz vremena vladavine Derbyja kao jednog od britanskih vrhunski sport.

  • Trap 2 najbolja je zamka u povijesti engleskog Greyhound Derbyja, koja donosi najviše pobjednika događaja
  • Četiri hrta dvaput su osvojila Derby: Rapid Ranger, Mick the Miller, Patricia's Hope i Westmead Hawk
  • Charlie Lister OBE je trener s najviše pobjeda; ukupno sedam
  • Taylors Sky ima najbrže vrijeme na Wimbledonu 28.17

Kao jedan od najvećih utrka pasa na popisu sportski turniri, engleski Greyhound Derby nastavlja privlačiti obožavatelje iz cijeloga svijeta. Dostupno za gledanje uživo i prijenos milijunima putem interneta, natjecanje doživljava široku popularnost kao jedan od najuglednijih britanskih sportskih događaja. Godine 2022. Derby je prenosila Racing Post Greyhound TV.

S VIP ložama i restoranom na stazi, turnir ima sva obilježja ekstravagancije visoke klase. Čak i gala događaj uključuje zabavu uživo. Entuzijastični navijači plaćaju 30 funti za običnu ulaznicu i više za sjedala uz stazu, koja se brzo rasprodaju.

Sve što trebate znati o derbiju engleskih hrtova
Povijest derbija engleskih hrtova

Povijest derbija engleskih hrtova

Prvi utrka hrtova održano je na stadionu neposredno prije početka prvog derbija. S vremenom su utrke hrtova postale istaknuto mjesto u Britaniji, a sudionici su razvili lige trkaćih pasa.

Okrunivši pas Entry Badge kao prvog pobjednika, dužnosnici su njegovom treneru dodijelili nagradu od 1000 funti utrke. Nagrada za moderni Derby puno je veća i iznosi 175.000 funti. Međutim, puno se toga dogodilo otkako je Entry Badge prvi prešao cilj na početnom Derbyju.

Povijest derbija engleskih hrtova
O sponzorima English Greyhound Derbyja

O sponzorima English Greyhound Derbyja

Godine 1940. rat je potaknuo organizatore događaja da prebace finale na stadion Harringay. Do 1973. Derby je dobio svog prvog sponzora: tvrtku za hranu za kućne ljubimce Spillers. Iste godine, Patricia's Hope ponovno je osvojila Derby, jedan od dva psa koji su više puta pobijedili na ovom događaju. Do 1980. nagradni fond je eskalirao na £35,000, a događaj je nastavio rasti u popularnosti.

Godine 1983. Daily Mirror postao je novi sponzor događaja. Whisper Wishes je bio konačni pobjednik derbija na stadionu White City 1984.

Godine 1985. događaj se preselio na stadion Wimbledon, a tijekom sljedeća tri desetljeća engleski Greyhound Derby je napredovao uz supokroviteljstvo Sporting Lifea 1990., William Hill je preuzeo ulogu jedinog sponzora do 1998., a Blue Square, još jedna kladionica, preuzela je sponzorstvo 2006.

Kladionica William Hill kasnije se vratila i poduprla događaj na Wimbledonskom stadionu i ostala glavni sponzor do 2016., što ga čini jednim od najpopularnijih internetskih stranica za sportsko klađenje.

Do 2017. stadion Wimbledon zatvoren je zbog preuređenja od strane vlasnika lokacije, a Derby je premješten na trkalište Towcester na pet godina. Do 2019., zatvaranje Towcestera natjeralo je organizatore događaja da zakažu događaj na stadionu Nottingham Greyhound, a klađenje na turnire u utrkama hrtova nastavilo se.

Pandemija je zatvorila Derby 2020. do ponovnog otvaranja stadiona Towcester Greyhound 2021., a događaj se pridružio popisu sportskih turnira za ponovno pokretanje.

O sponzorima English Greyhound Derbyja
Zašto je engleski Greyhound Derby popularan za klađenje?

Zašto je engleski Greyhound Derby popularan za klađenje?

S bogatom poviješću prožetom engleskom tradicijom, English Greyhound Derby privlači kockare iz cijeloga svijeta. Kao jedan od najuzbudljivijih velikih turnira u utrkama hrtova, događaj nudi kladioničarima priliku da se klade na moguće pobjednike. Kladionice se natječu kako bi privukle veliki broj kockara English Greyhound Derbyja nudeći poticaje i promocije.

Mogućnosti besplatnog klađenja privlače nove kupce koji otvaraju račune kako bi se okladili na to koji pas može pobijediti. Kladitelji se redaju kako bi iskoristili besplatne oklade, koje sve više postaju jedan od najboljih aspekata klađenja na ishod događaja.

Zapravo, sportske kladionice dodatnim poticajima čak povećavaju atraktivnost online turnira utrka pasa. Najbolja prvenstva u utrkama pasa privlače više uloga.

Klađenje na Derby je vrlo konkurentno, a sportske kladionice koje nude prijenos događaja mogu nadmašiti manje popularne kladionice. Evo nekoliko razloga zašto je klađenje na turnir tako popularno.

  • Uz kratke utrke, događaj nudi trenutno zadovoljstvo za oklade na potpunog pobjednika, koji se proglašava za oko 30 sekundi
  • Brzina i precizna završna obrada povećavaju uzbuđenje događaja
  • Gledatelji su na rubu da vide koji će pas prevladati. S višestrukim rundama brzih uzbuđenja, klađenje na Derby je bonus.
Zašto je engleski Greyhound Derby popularan za klađenje?
Kako se kladiti na engleski Greyhound Derby?

Kako se kladiti na engleski Greyhound Derby?

Prije klađenja na turnire utrka pasa na internetskim stranicama, važno je razumjeti strukturu utrka. Šest hrtova trči u finalu nakon što su prošli kroz utrke do posljednje utrke. Ovih šest pasa natjecalo se protiv gotovo 200 hrtova. Za većinu pasa izgledi za pobjedu su veliki.

Utrke hrtova traju kratko. U finalu, psi putuju samo 1600 stopa. Međutim, postoji nekoliko načina za klađenje, uključujući sljedeće.

Iskreno

Kockari riskiraju birajući koji će pas prvi završiti na prvenstvu u utrkama hrtova. Klađenjem na psa kao pobjednika, odabrani natjecatelj mora pobijediti da bi kladioničar mogao pokupiti novac od najbolje online kladionice. To je jednostavna oklada, ali ako pas završi na bilo kojem mjestu osim prvog, kladitelj gubi.

Klađenje na prognozu

U prognoziranju, kockar bira dva psa, koji mogu završiti na prvom i drugom mjestu. Uobičajeno je odabrati pobjednika na temelju zamke u koju je pas stavljen na početku utrke.

Ako birate pse u zamkama 2 i 3 za pobjedu prvog i drugog, kockareva prognoza mora točno odgovarati ishodu da bi kladitelj pobijedio. Obrnuto predviđanje je slično, osim što psi mogu biti prvi i drugi u oba redoslijeda.

Kako se kladiti na engleski Greyhound Derby?
Najbolja mjesta za klađenje na engleski hrt Derby u 2024

Najbolja mjesta za klađenje na engleski hrt Derby u 2024

Uz uzbuđenje koje je okruživalo Derby engleskih hrtova 2022., više od jedne internetske sportske kladionice nudilo je poticaje za privlačenje novih i iskusnih kladioničara da se klade na to koji će pas prvi završiti.

S raznim načinima klađenja, kladioničari su pristupili nekim od najboljih sportskih kladionica na internetu kako bi riskirali u odabiru izravnog pobjednika ili predviđanju koja bi dvojica ili trojica mogli prijeći ciljnu crtu prvi, drugi ili treći.

Događaj u nastajanju gotovo jedno stoljeće, moderni engleski Greyhound Derby omiljen je na vrhunskim sportskim kladionicama, koje nude konkurentne koeficijente za brzo prvenstvo u utrkama pasa. Pogledajmo sportsku kladionicu koja godinama podržava Derby i privlači kockare da se klade na događaj.

William Hill

S dugom poviješću usklađenom s engleskim Greyhound Derbyjem, kladionicom William Hill kladioničarima je ponudio povoljne koeficijente na temelju pasa koji će vjerojatno pobijediti u finalu 2022. Koristeći složeni sustav za analizu vjerojatnosti, poticaji sportske kladionice privukli su kockare zainteresirane za klađenje na događaj.

Unibet

Unibet još je jedna poznata sportska kladionica koju kladioničari preferiraju za klađenje na Derby. Stranica za online klađenje nudi prijenose događaja uživo za Greyhound Derby, 24-satni chat uživo i casino bonus ponudu.

Najbolja mjesta za klađenje na engleski hrt Derby u 2024
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak