Najbolje 10 Trustly kladionice za 2024

Trustly je usluga online plaćanja osnovana u Švedskoj 2008. Ova usluga omogućuje kladionicima i igračima uplatu i prijenos sredstava bez muke ili odgađanja. Ova je metoda trenutno dostupna u više od 30 zemalja i prihvaćena je kao održiva opcija plaćanja od strane više od 800 trgovaca na mreži u 2015. godini.

Inovacije koje je napravio Trustly napravljene su da se prilagode vremenu, čineći prijenose između entiteta lakšim i lakšim. To čini Trustly atraktivnom opcijom za platforme za klađenje. Također ima partnerstvo s PayPal-om, Grouponom i TransferWiseom. Tvrtka je također predstavila Payout Express proizvod u suradnji s Paypalom.

Najbolje 10 Trustly kladionice za 2024
Kako platiti Trustly-omPovlačenja uz Trustly
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Kako platiti Trustly-om

Kako platiti Trustly-om

Jedna od prednosti odabira Trustly on stranice za klađenje je da je izuzetno jednostavan i brz. Kao prvo, Trustly ne zahtijeva od kladionika da se registriraju za račun ili preuzmu aplikaciju.

Sva plaćanja izvršena ovom uslugom koriste sredstva izravno s vašeg bankovnog računa - nije potrebno polaganje sredstava. To znači da je brže, jednostavnije i sigurnije nego da morate povezati svoj bankovni račun s računom treće strane.

Da biste platili Trustly-om, jednostavno učinite ove korake prilikom odjave:

  1. Odaberite Trustly as a mogućnost plaćanja na web stranici trgovca.
  2. Prijavite se na svoj bankovni račun kao i obično.
  3. Odaberite s kojeg računa želite povući sredstva.
  4. Potvrdite plaćanje postupkom provjere autentičnosti koji želite.

Imajte na umu da Trustly ne prihvaća poslovne račune, stoga provjerite je li odabrani bankovni račun privatni račun koji omogućuje bankovne transfere. Vaš raspoloživi saldo također ne može biti kreditiran od strane banke, a Trustly također zahtijeva da bankovni računi budu u lokalnoj valuti.

Postoji ograničenje trenutnog depozita koje mogu postaviti trgovci, što ograničava koliki se iznos može prenijeti putem Trustlya u stvarnom vremenu. Prijenosi koji premašuju ovo ograničenje trajat će do dva (2) radna bankarska dana. U većini slučajeva možete nastaviti s tim ili odlučiti otkazati transakciju.

Također je vrijedno napomenuti da Trustly djeluje kao digitalni posrednik. To znači da ne mogu izdavati potvrde ili službene dokumente - to mogu samo trgovci.

Kako platiti Trustly-om
Povlačenja uz Trustly

Povlačenja uz Trustly

Isplate s Trustly su intuitivni i laki. Jednostavno odaberite Trustly kao opciju povlačenja na web stranici trgovca, unesite iznos i nastavite normalno. Također je brži, jer korištenje trustly eliminira potrebu za prijavom na svoj bankovni račun za prijenos.

Sredstva bi trebala biti doznačena na vaš bankovni račun u roku od najviše nekoliko minuta. Ako povučeni iznos ne dobijete odmah, postoji nekoliko objašnjenja za to.

To bi moglo biti zbog vremena rada banke ili možda planiranog ili hitnog održavanja. Bankovni prijenosi također se obično stavljaju na čekanje za državne praznike ili vikende. Druga mogućnost bila je da banka odbije isplatu zbog ograničenja ili ograničenja na vašem računu.

Minimalni iznos povlačenja za Trustly je 10 USD u protuvrijednosti, do maksimalnog iznosa od 10.000 USD u protuvrijednosti. Sva isplate izvršena s Trustly-om pokreću se automatski i trenutno, tako da otkazivanje nije opcija.

Važno je napomenuti da je Trustly pružatelj e-plaćanja koji djeluje kao svojevrsni posrednik između trgovaca i kupaca. Oni ne obrađuju transakcije same po sebi, niti ne drže sredstva, a sva sredstva koja putuju kroz njih pripisuju se izravno bankovnim računima ili trgovcima.

Ako prilikom isplate ne vidite račun na popisu, provjerite je li račun privatni račun koji omogućuje bankovne transfere, a ne poslovni račun

Povlačenja uz Trustly
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak