Sve što trebate znati o: Prop klađenju

Prošla su vremena kada se sportsko klađenje ticalo samo konačnog rezultata. Umjesto da se fokusiraju na ishod ili na to tko pobjeđuje, danas kladioničari imaju luksuz kockanja na događaje koji se dogode tijekom igre. To je ono o čemu se radi u Prop klađenju. Iako ovaj oblik klađenja može biti vrlo zabavan, možda ćete morati naučiti ako ste novi u njemu. Dakle, kako to radi? Koji je najbolji način pristupiti Prop Bets-u? Kako se može osigurati uspjeh? U nastavku smo iznijeli sve što trebate znati o Prop klađenju. Osim toga, za vas smo prikupili i najbolja mjesta za klađenje na rekvizite. Hajde da pogledamo.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Objašnjenje rekvizita

Objašnjenje rekvizita

Prop klađenje, također poznato kao Proposition Betting, dodaje još jedan sloj složenosti i uzbuđenja sportskom klađenju. Pretpostavka Prop klađenja je da oklade nemaju nikakav utjecaj na tipične ishode oklada. Prop oklade daju kladioničarima priliku da se klade na trenutke unutar igre, a ne na ishod igre. Jedan od mnogih razloga zašto je Prop Betting toliko popularan je taj što vam operateri sportskih kladionica dopuštaju uključivanje više rekvizita, što povećava moguću pobjedu. Zbog toga kladioničari mogu pronaći mnogo veće potencijalne isplate s Prop Betom od općeg sportskog klađenja.

Kako znati može li se ponuđaču igara na sreću vjerovati

Iskustvo kladitelja ovisit će o njegovom izboru online kladionica. Odabir pouzdanih stranica Prop Bets od ključne je važnosti kako bi se osiguralo da igrači minimiziraju rizik i imaju pozitivno iskustvo dok kockaju online. Nekorištenje pouzdane stranice može rezultirati prevarom, neisplatom na vrijeme ili nailaskom na nepoštene odredbe i uvjete sportskog klađenja. Srećom, većina internetskih stranica za sportsko klađenje je sigurna. Evo značajki koje trebate potražiti na web-mjestu sportske kladionice koje vam mogu pomoći da utvrdite je li legitimno i pouzdano:

 • Licencirano kao web mjesto za klađenje od strane Malte Gambling Authority, United Kingdom Gambling Commission ili Swedish Gambling Authority
 • Oznake kvalitete organizacija kao što su Certified Fair Gambling i eCOGRA
 • Slijedeći stroge propise koje je donijela država ili država
 • Web stranice šifrirane sigurnosnim certifikatima kao što je SSL
Objašnjenje rekvizita
Vrste rekvizita za klađenje

Vrste rekvizita za klađenje

Prop oklade koeficijenti su slični koeficijenti klađenja ljudi pronalaze na drugim sportskim okladama. Vaša odabrana sportska kladionica omogućit će vam da vidite svoje oklade u frakcijskim, decimalnim ili američkim formatima kvota. Postoje mnoge vrste rekvizitnih oklada koje otvaraju mogućnosti za neke vrlo intrigantne i nekonvencionalne sportske oklade. Međutim, oklade na rekvizite mogu se suziti u tri glavne kategorije: rekviziti za igru, rekviziti za igrače i rekviziti za novosti. Zaronimo dublje u svaku od ovih vrsta:

Rekviziti za igru

Rekviziti za igru fokusirani su na izvedbu pojedinca i povezani su s izvedbama tima. To može biti nešto jednostavno poput odabira MLB momčadi koja će prva postići home run do odabira momčadi koja brže osvaja 10 bodova. Ova vrsta rekvizita ima tendenciju da se usredotoči na situacije više ili manje, primjere novčane linije i može uključivati situacije da ili ne.

Rekviziti igrača

Rekvizit za igrača je bitna stvar kako zvuči. Ovo je vrsta prop oklade koja se temelji na učinku, statistici ili ishodu određenog igrača. Može varirati od toga koliko će touchdowna ubaciti bek, do broja asistencija s kojima će početni igrač završiti. Većinu vremena, rekviziti igrača uključuju total s overom i under.

Novost Rekviziti

Novi rekviziti popularni su tijekom velikih sportskih događaja, kao što je Super Bowl, i poznato je da su najzanimljivija vrsta ponude u sportskom klađenju. Većinu vremena te oklade na rekvizite nemaju nikakve veze sa samom igrom. Umjesto toga, više se fokusiraju na jedinstvene trenutke, uključujući bacanje novčića, izvedbe na poluvremenu i sve između. Primjer za to je predviđanje boje energetskog napitka kojim će se izliti pobjednički trener. Još jedna popularna oklada na novitet uključuje klađenje na to koliko dugo će nacionalna himna biti prije utakmice. Međutim, većina sportskih kladionica obično ima niže limite za nove rekvizite u usporedbi s okladama na druge rekvizite.

Ostale opcije klađenja na rekvizit

Timski rekviziti

Poznato je da su timski rekviziti vrlo slični rekvizitima za igru. Međutim, središnja točka prvog je samo jedan tim, a ne oba. Primjer timskih rekvizita uključuje odabir tima koji će voditi na poluvremenu tijekom Super Bowla.

Vrste rekvizita za klađenje
Kako se kladiti na Sports Online

Kako se kladiti na Sports Online

 1. Prijavite se na svoj račun operatera sportske kladionice.
 2. Odaberite odgovarajuću kategoriju s padajućeg izbornika. Ovo uključuje .
 3. Kada se spremate uložiti, jedna od najvažnijih stvari koju trebate učiniti je istražiti mogućnosti. Želite okladu o kojoj imate nešto znanja ili ste je istraživali.
 4. Odvojite vrijeme za domaću zadaću. Trebali biste istražiti svaki aspekt svoje oklade kako biste napravili najprikladniji izbor.
 5. Ograničite svoje uloge. Ako se kladite na brojne igrače, hendikepiranje vaših alternativa pomoći će vam da odaberete najboljeg.
 6. Dodajte okladu na svoj popis oklada. Prije nego što se možete kladiti, većina web stranica treba da dodate tu određenu okladu na svoj popis. Međutim, neki će vam omogućiti da krenete naprijed i odmah stavite ulog.
 7. Zatim birate iznos uloga.
 8. Na kraju, stavite svoju okladu i pošaljite je!

Jedinstvene značajke popularnog softvera za klađenje Prop

Baš kao što postoji mnogo sportova i igrača između kojih možete birati kada se želite kladiti, postoji i mnogo različitih popularnih stranica koje možete izabrati s jedinstvenom ponudom. Ovdje su neke od jedinstvenih značajki koje se mogu ponuditi kladioničaru:

Bonus ponude

Ponude bonusa na popularnom softveru Prop Betting često su manje restriktivne i imaju manje propisa nego alternativne sportske kladionice. Ova mjesta također mogu češće nuditi bonuse.

Bolji raspored

Popularne sportske kladionice Prop Betting imaju moderniji izgled i jednostavnije su za navigaciju. Mogu sadržavati najnoviju tehnologiju - čineći korisničko iskustvo mnogo ugodnijim.

Širok izbor

Popularni softver Prop Betting često ima više različitih sportova i dodatnih događaja na koje se kladioničari mogu kladiti.

Kako se kladiti na Sports Online
Kako odabrati najbolju internetsku stranicu za klađenje

Kako odabrati najbolju internetsku stranicu za klađenje

Kao što je ranije spomenuto, kladioničarevo iskustvo ovisit će o njihovom izboru online sportske kladionice. Odabir najbolja online mjesta za oklade ključno je kako bi se osiguralo da igrači minimiziraju rizik i imaju pozitivno iskustvo tijekom kockanja. Evo šest ključnih stvari na koje trebate obratiti pozornost pri odabiru:

Bonusi

Želite osigurati da web mjesto Prop Bet koje odaberete ima najbolje bonus ponude. Vrsta i broj bonusa razlikuje se od kasina sportskog klađenja do drugog.

UX iskustvo

Kladioničari žele osigurati da njihova odabrana stranica Prop Bet ima moderan izgled, najnoviju dostupnu tehnologiju i jednostavnu navigaciju. To će korisničko iskustvo učiniti pozitivnijim i ugodnijim.

Široka raznolikost

Više sportova za klađenje znači više zabave! Trebate potražiti online Prop Bets stranice koje nude širok izbor sportova i dodatnih događaja na koje se kladioničari mogu kladiti.

Licencirano od strane pouzdanog tijela

Želite biti sigurni da se internetskoj stranici Prop Bet može vjerovati i da će slijediti propise. To se može utvrditi dobivanjem licence od strane pouzdanih tijela kao što su Malta Gambling Authority, United Kingdom Gambling Commission ili Swedish Gambling Authority.

Kako odabrati najbolju internetsku stranicu za klađenje
Različiti sportovi za klađenje

Različiti sportovi za klađenje

Općenito govoreći, klađenje na rekvizite jedan je od najpopularnijih oblika sportskog klađenja. No, nisu svi sportski rekviziti isti. Pogledajmo varijacije sportova na koje se možemo kladiti:

Američki nogomet

Ovo je jedan od najtraženijih sportova kada je u pitanju kockanje. Poznato je da NFL privlači više oklada nego bilo koja druga profesionalna liga. Može postojati više varijacija jednog Oklada na NFL rekvizit. Međutim, to ovisi o sportskoj kladionici. Oklade na NFL rekvizite mogu biti:

 • Dodirivanja
 • Pokušaji prolaza ili dovršavanja
 • Dodavanje ili primanje jardi
 • Totalni prijemi
 • Trčeći jardi

Bejzbol

Oklade na rekvizite u baseballu su malo ograničeniji, ali još uvijek popularni među kladioničarima. Najpopularniji rekviziti su ukupni strikeout bacača i tržišta da ili ne za pojedinačne napadače da dobiju home run. Primjeri MLB oklada uključuju:

 • Koliko će strikeouta dati određeni igrač?
 • Hoće li određeni igrač ukrasti bazu?
 • Koliko će pogodaka imati određeni igrač?
 • Koja će momčad prva postići dva poena?

Košarka

Nakon NBL-a, NBA je poznata po tome što ima drugi najveći izbor rekvizita. Postoje bezbrojne mogućnosti za oklada na košarku rekviziti. To je uglavnom zato što se igraju brojne igre. Ovo su najpopularnije oklade na košarkaške rekvizite:

 • Bodovi
 • Skokovi
 • Asistira
 • Krade
 • Blokovi
 • Prvi košarkaški strijelac
 • Trojke
 • Double-double
 • Triple-doubles
 • Pobjednička margina

Nogomet

Nogomet ili nogomet je još jedan popularan sport sa sjajnim ligama koji pružaju uzbudljive mogućnosti klađenja. Mnoge sportske kladionice nude oklade na nogometne rekvizite. Evo popularnih primjera oklada na nogometne rekvizite uključujući:

 • Prva momčad koja postiže gol
 • Igrač koji će postići najviše golova na utakmici
 • Igrač za asistenciju
 • Žuti ili crveni kartoni

Hokej

Oklade na NHL rekvizite također su dostupne na raznim sportskim kladionicama, ali ih je teško pronaći. Kada osoba može pronaći sportsku kladionicu koja ima Dostupni NHL rekviziti, evo nekoliko popularnih oklada koje mogu postaviti:

 • Igraču će se pripisati +1 ukupna asistencija
 • Igraču će se pripisati +1 ukupni bod
 • Obje ekipe zabijaju
 • Metoda pobjede
 • Kaznene minute
 • Vratar spašava
Različiti sportovi za klađenje
Savjeti i trikovi za uspjeh u klađenju

Savjeti i trikovi za uspjeh u klađenju

Iako ovaj oblik klađenja može biti vrlo zabavan, možda ćete morati naučiti ako ste novi u njemu. Ako želite biti uspješni s Prop Bets, imperativ je da ste dobro uvježbani. Evo tri savjeta i trika za uspješno sportsko klađenje:

Napiši domaću zadaću

Ključno je da odvojite vrijeme za istraživanje različitih timova s kojima ćete se kockati. To će vam pomoći da odredite koji će rekviziti najvjerojatnije utjecati na te ishode. Uglavnom, morate naučiti što čini timove uspješnim i kako primijeniti te informacije na izglede za pomoć. Internet je praktički beskonačan izvor podataka. Broj blogera, vlogera, web stranica, novinara, analitičara podataka itd. je ogroman. No, nema svaki izvor vrijedne uvide. Zbog toga je važno širiti svoje gledište, biti objektivno kritičan i pratiti svoje izvore.

Upravljajte svojim novcem

Prop oklade mogu biti vrlo atraktivne. Uz toliko dostupnih rekvizita, igrači bi mogli postati uzbuđeni zbog broja oklada koje se mogu postaviti. Tijekom velikih sportskih događaja, mogli biste doći u iskušenje da podignete razinu više. Međutim, preporučljivo je da se igrači ne klade na temelju emocija. Ispravan način za klađenje na rekvizite je odvojiti dio svog novca potrošenog posebno na klađenje i podijeliti svoje rekvizite.

Što više kladionica to bolje

Nikada nije loša ideja imati pri ruci brojna mjesta za klađenje. To je osobito slučaj kada je u pitanju klađenje na rekvizite. Kladitelji će otkriti da će koeficijenti biti usporedivi od jedne sportske kladionice do druge, dok će koeficijenti za prop uvelike varirati. Preporučamo da igrači traže rekvizite koji podržavaju njihovo gledište.

Savjeti i trikovi za uspjeh u klađenju
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Pitanja

Sve što trebate znati o kockarnicama

Što je Prop Bet?

Prop oklade ili propozicijske oklade omogućuju kockarima da kockaju na događaje koji se dogode tijekom igre umjesto da se klade na konačni ishod.

Je li Prop klađenje popularno?

Da. Prop klađenje jedno je od najtraženijih vrsta sportskog klađenja do danas.

Na koji se sport najlakše kladiti?

Američki nogomet je sport na koji se najlakše kladiti jer postoji mnogo zabavnih rekvizita na koje se možete kladiti. Poznato je da ovaj sport privlači više oklada nego bilo koji drugi sport.

Koje su glavne vrste rekvizitnih oklada?

Rekviziti za igru, rekviziti za igrače i novi rekviziti najpopularnije su vrste klađenja na tržištu.

Gdje mogu pronaći više informacija o sportskim događajima za uspješno klađenje?

Internet je vaš prijatelj. Na raspolaganju vam je ogroman broj blogera, vlogera, web stranica, novinara, analitičara podataka koji će vam osigurati donošenje dobro informiranih odluka o klađenju.