Najbolje aplikacije za klađenje na mreži

Prije samo nekoliko godina sportsko klađenje bilo je skupo i dugotrajno. To je zato što su kladitelji morali uzeti u obzir vrijeme i budžet da bi kockali u fizičkoj kladionici. Ali to je sada prošlost, zahvaljujući najboljim aplikacijama za klađenje.

Dakle, na ovoj stranici saznat ćete najbolje aplikacije za klađenje u 2021. i neke korisne informacije za mobilno sportsko klađenje. Aplikacija za sportsko klađenje mobilni je ili stolni softver u kojem se igrači klade na više sportskih događaja.

Najbolje aplikacije za klađenje na mreži
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Što su aplikacije za online klađenje?

Što su aplikacije za online klađenje?

Tipično, najbolje aplikacije za klađenje dostupne su putem instant-playa (na webu) ili namjenskih aplikacija za računala i mobilne operativne sustave. Kladitelji započinju stvaranjem listića za klađenje prije nego što stave ulog s pravim novcem ili bonus novcem. Također, aplikacije omogućuju igračima da vide rezultate i statistiku utakmica uživo, kao i da prate pobjede i poraze.

Što su aplikacije za online klađenje?
Kratka povijest klađenja

Kratka povijest klađenja

Prije svega, sportsko klađenje postoji otkako postoje i sportski događaji. Sve je počelo prije više od 2000 godina kada su Grci uveli Olimpijske igre, koje su se kasnije proširile na stari Rim. U Rimu su gledatelji stavljali goleme iznose na gladijatore koji pobjeđuju, a sportsko klađenje je na kraju postalo legalno.

Kasnije u povijesti, klađenje je postalo rašireno u Engleskoj, sa konjske utrke biti centar privlačnosti. Nije trebalo dugo prije nego što su engleski doseljenici izvezli ovu zabavnu aktivnost na američke obale i druge dijelove svijeta. Danas se kockari mogu kladiti na nogomet, hokej, ragbi, tenis, konjske utrke, utrke pasa itd.

Kratka povijest klađenja
Noviji razvoj sportskog klađenja

Noviji razvoj sportskog klađenja

U 1950-ima Las Vegas je legalizirao sportsko kockanje kako bi ga učinio privlačnijim mnogima. No, kladioničari su morali isplanirati putovanje u skladu s tim, a oni koji žive izvan grada nisu imali sreće. Upravo zbog takvih neugodnosti došlo je do porasta internetskog sportskog kockanja. Prva aplikacija za sportsko klađenje (Interlops) pokrenuta je 1996. godine.

Uspjeh ove kladioničarske stranice motivirao je druge kladionice da se pokrenu. Kao što se očekivalo, većina kladioničara već je imala uspješne zemaljske operacije. Ali kao i u industriji online kasina, konkurencija je bila oštra. Kao rezultat toga, sportske kladionice počele su nuditi primamljive bonuse poput besplatnih oklada i bonus novca za privlačenje i zadržavanje igrača.

U međuvremenu, klađenje uživo pojavio se mnogo kasnije 2002. Ovo je označilo značajnu prekretnicu u industriji, budući da su se kladitelji mogli kladiti na utakmice uživo. Iskusni kladioničari znaju da je klađenje uživo unosnije i zabavnije od klađenja prije utakmice.

Ovdje igrači već imaju posla jer je ishode utakmice sada lakše predvidjeti. Sve u svemu, aplikacije za online klađenje uvelike su revolucionirale industriju.

Noviji razvoj sportskog klađenja
Popularnost aplikacija za klađenje

Popularnost aplikacija za klađenje

To nitko ne može osporiti online sportsko klađenje je trenutno najistaknutije kladioničarsko tržište na globalnoj razini. Prema nalazima Zion Market Researcha, industrija sportskog klađenja ostvarila je nevjerojatnih 131,1 milijardu dolara prihoda u 2020., unatoč pandemiji Covid-19.

Nadalje, isto izvješće kaže da će tržište zabilježiti oko 179,3 milijarde dolara do 2028. Sada, ovo je impresivan rast od 8,83%.

Ali zašto ova industrija bilježi zapanjujuće brojke čak iu teškim godinama? Prvo i najočiglednije, povećana penetracija interneta nije mogla doći u bolje vrijeme.

Prema izvješćima, u siječnju 2021. bilo je približno 4,66 milijardi aktivnih surfera internetom. Od tog broja, gotovo 90% koristilo je svoje mobilne telefone za pristup internetu. Ako je ova statistika išta, onda to znači da oko 63% svjetske populacije može kockati online.

Uz širu pokrivenost internetom, industriju je pogodila sve veća mobilna tehnologija. Kada su prvi iPhone i Android objavljeni u lipnju 2007. odnosno rujnu 2008., to je samo značilo da će industrija postati veća i bolja.

Danas se ti mobilni operativni sustavi po sigurnosti i funkcionalnosti podudaraju sa sustavima stolnih računala. Zapravo, klađenje na mobitelu jedini je način da uživate u namjenskim uslugama aplikacije za kockanje.

Popularnost aplikacija za klađenje
Što je sa zakonima o sportskom klađenju?

Što je sa zakonima o sportskom klađenju?

Još jedan često zanemaren razlog zašto su aplikacije za klađenje postale toliko popularne je nedavni zakon na većini tržišta. Uzmimo za primjer Veliku Britaniju, gdje je klađenje postalo legalno 1960-ih.

Danas se ova industrija može pohvaliti mnogim licenciranim web stranicama s više od 100 kladionica širom zemlje. Trenutna tržišna vrijednost je preko £650 milijuna s više od 2 milijuna aktivnih igrača. Impresivan!

Prelazeći preko Atlantika u SAD, savezne države postaju spremnije za online klađenje nakon godina političkog protivljenja. Na primjer, zakonodavci u Arizoni jednoglasno su usvojili zakon o online sportskom klađenju 2021. kako bi se omogućilo mobilno kockanje.

Kao rezultat toga, više sportskih kladionica počelo je s radom u rujnu. Nevada, Colorado, Illinois i Iowa ostale su države u kojima cvjetaju aplikacije za online klađenje.

Što je sa zakonima o sportskom klađenju?
Prednosti i mane aplikacija za klađenje

Prednosti i mane aplikacija za klađenje

Postoji toliko mnogo razloga za korištenje najboljih online aplikacija za sportsko klađenje.

Pros

 • Praktičnost: Baš kao što štedi vrijeme telefoniranje putem mobilnog telefona umjesto fiksne fiksne linije, isto vrijedi i za mobilno klađenje. Drugim riječima, igrači ne moraju pronaći radnu površinu ili osobnu kladionicu da bi se kladili. Umjesto toga, izvadite svoj telefon, napravite listić za klađenje i osvojite nešto novca.
 • Najbolji tečajevi i bonusi: Mnogi klijenti zemaljskih kladionica složit će se da ovdje nema besplatnih ručkova. Klađenje u jednoj od ovih trgovina bez minimalnog iznosa depozita gotovo je nemoguće. Obrnuto, bonuse i besplatne oklade su redoslijed dana u najboljim aplikacijama za klađenje. Često novi igrači uživaju u besplatnim okladama samo za uspješno kreiranje računa.
 • Jednostavno unovčavanje: Jednostavno unovčavanje značajna je prodajna točka za aplikacije za klađenje. Kako bi podigli dobitke, igrači samo trebaju otići do blagajne i odabrati način podizanja povezan s računom. I to bez zaboravljanja brzih depozita putem Pay by Phone računa.

Protiv

 • Ovisnost o klađenju: Kladitelji koji ne mogu kontrolirati svoju žeđ za klađenjem mogu tonuti dublje u ovisnost. Činjenica da aplikacije za kockanje primaju oklade bilo gdje i bilo kada ne znači da bi klađenje trebalo zamijeniti druge aktivnosti za zabavu u vašem životu.
 • Ograničene značajke: Koliko god dobre bile, aplikacije za klađenje su nekako ograničene u usporedbi s instant web aplikacijama. U mnogim slučajevima, verzije web stranice sadrže više značajki kao što su dodatni načini plaćanja, više informacija o bonusima i više.
Prednosti i mane aplikacija za klađenje
Kako se kladiti pomoću aplikacija

Kako se kladiti pomoću aplikacija

Ovaj odjeljak govori o tome kako započeti s najboljim aplikacijama za kockanje. Naučit ćete odabrati ispravnog operatera, preuzeti kompatibilnu aplikaciju i uspješno postaviti račun.

Odaberite pružatelja usluga s najboljom aplikacijom za klađenje

Ispod je nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir pri odabiru vrhunske aplikacije za kockanje:

 • Zakonitost: Pritom pogledajte koliko je platforma za klađenje pouzdana. Najbolje aplikacije za sportsko klađenje moraju biti licencirane i regulirane od strane pravnog tijela kako bi se jamčila pravednost i sigurnost. Na primjer, ako živite u Ujedinjenom Kraljevstvu, ništa što nije odobrio UKGC nije opcija za razmatranje.
 • Dostupni tečajevi: Što su koeficijenti sočniji, to je kladionica bolja. Ali prvo naučite čitati izglede. Na primjer, većina europskih sportskih kladionica koristi decimalne koeficijente, dok američke sportske kladionice koriste američke koeficijente. Što god da je u pitanju, ne pristajte na manje.
 • Klađenje uživo: Ako aplikacija za sportsko klađenje ne nudi klađenje uživo i usluge strujanja, preskočite je u potpunosti. Kao što je rečeno na početku, klađenje uživo prava je stvar u modernoj industriji sportskog klađenja. U ovoj vrsti kockanja igrači mogu vidjeti kako izgledi fluktuiraju tijekom igranja i donijeti točne odluke.
 • Ograničenja klađenja: Maksimalna i minimalna ograničenja klađenja razlikuju se ovisno o sportskim kladionicama. Standardne sportske kladionice dopuštaju igračima da ulože od samo 0,50$ do čak 10.000$. Međutim, ograničenja klađenja za klađenje tijekom igre uvijek su različita. Također, neke jurisdikcije poput Njemačke postavljaju gornju granicu na najveći ulog koji kladioničar može staviti.
 • Korisnička podrška: Često se kladitelji susreću s problemima poput kasnih isplata, provjere osobnih iskaznica, obustavljenih računa za klađenje i tako dalje. U tom bi slučaju podrška aplikacije za klađenje trebala pružiti brzu uslugu 24/7. Ako je moguće, obavezna je podrška za chat uživo kojom ne upravljaju botovi.
Kako se kladiti pomoću aplikacija
Preuzmite aplikaciju

Preuzmite aplikaciju

Nakon identificiranja savršene aplikacije za klađenje, vrijeme je da je instalirate. Međutim, iskustvo se može malo razlikovati, ovisno o uređaju za klađenje i kladionici. Dakle, u nastavku je navedeno što trebate imati na umu kada se kladite na Androidu i iPhoneu:

Android aplikacije za sportsko klađenje

Android je doista najrašireniji operativni sustav za mobilne telefone. Kao takvo, očito je da je većina mobilnih aplikacija za klađenje prilagođena za Android. Ali iznenađujuće, većina aplikacija za sportsko klađenje nije dostupna u Trgovini Google Play. Google je 2013. godine zabranio sve aplikacije za kockanje za pravi novac u Trgovini Play, tvrdeći da ne postoji sustav za provjeru dobi korisnika.

Srećom, opća zabrana ukinuta je 2017., iako je ograničena samo na korisnike iz UK-a, Francuske i Irske. Ranije ove godine, tvrtka je dodala još 15 zemalja (uključujući SAD) na popis. Iako je ovo značajan korak, većina korisnika još uvijek je zapela vani. Ali ne brinite jer kladioničari i dalje mogu instalirati APK aplikacije izravno s web stranice sportske kladionice.

iOS aplikacije za sportsko klađenje

Za razliku od Googlea, Apple je platforma koja je više prilagođena kockarima. Kao rezultat toga, šanse za izravno preuzimanje tih legalnih sportskih kladionica na iPhone ili iPad iz App Storea prilično su visoke. Još bolje, preuzimanje i instaliranje iPhone aplikacija za klađenje je besplatno, baš kao i kod Androida.

Za instaliranje aplikacije za sportsko klađenje na iPhone, slijedite ove korake:

 • Posjetite App Store i pretražite naziv sportske kladionice.
 • Dodirnite naziv aplikacije za kockanje koju želite preuzeti.
 • Pritisnite GET, a zatim pritisnite INSTALL.
Preuzmite aplikaciju
Kako postaviti račun u aplikaciji kladionice

Kako postaviti račun u aplikaciji kladionice

Stvaranje računa za sportsko klađenje prilično je jednostavno nakon što je aplikacija već instalirana. Imajte na umu da je postupak potpuno isti, bez obzira koristite li iPhone ili Android aplikaciju za kockanje. Jednostavno pronađite gumb Prijavite se, Pridružite se ili Registrirajte se i kliknite ga.

Zatim će se pokrenuti elektronički obrazac za unos imena, spola, datuma rođenja, matičnog broja i adrese. Većina aplikacija za kockanje također zahtijeva od novih igrača da navedu svoje brojeve mobitela i odgovore na sigurnosna pitanja. Na kraju unesite adresu e-pošte i lozinku.

Kad uđete, samo naprijed i povežite bankovnu metodu koju podržava sportska kladionica. Zatim, ako se to od vas zatraži, napravite minimalni depozit prije nego što zatražite nagradu dobrodošlice pomoću promotivnog koda. Na kraju dodajte svoj izbor meča na listić i stavite okladu. Čestitamo!

Kako postaviti račun u aplikaciji kladionice
Popularni načini plaćanja putem aplikacije

Popularni načini plaćanja putem aplikacije

Kao novi kockar, očito jedva čekate uplatu i podizanje novca s računa sportske kladionice. Ali prije odabira, provjerite je li način plaćanja praktičan je i udoban za korištenje. U nastavku je popis nekih standardnih bankarskih opcija koje treba razmotriti:

Kreditna/debitna kartica: Gotovo sve aplikacije za kockanje prihvaćaju plaćanja putem Visa i MasterCard kartica. No iako uplate mogu biti trenutačne, isplate mogu potrajati do 5 radnih dana, ovisno o sportskoj kladionici i banci.

Prepaid kartica: Ako ste svjesni sigurnosti, tada bi bankovne metode poput PayNearMe trebale biti privlačne. Ovom metodom igrači mogu položiti gotovinu na benzinskoj postaji ili u trgovini mješovitom robom pomoću crtičnog koda generiranog u aplikaciji za kockanje.

Bankovna doznaka ili čekovi: ova dobra stara bankarska metoda također može dobro doći u najboljim aplikacijama za kockanje. Zapravo, to je jedna od najboljih opcija kada uplaćujete/podižete značajne iznose.

E-novčanici: Znate li nešto o PayPalu, Netelleru ili Skrillu? Pa, vjerojatno vam ne treba nikakav uvod u e-novčanike.

Kripto valuta: Klađenje na kriptovalute danas postaje moderno. Osim što nudi neusporedivu anonimnost, kripto klađenje također dolazi s trenutnim transakcijama. I to bez spominjanja visoke vrijednosti digitalnih kovanica.

Popularni načini plaćanja putem aplikacije
Pronađite najbolje ocijenjene stranice za sportsko klađenje

Pronađite najbolje ocijenjene stranice za sportsko klađenje

Odrediti koja je aplikacija za klađenje najbolja nije lak zadatak jer će možda trebati dugačak popis za provjeru. Međutim, neki ključni čimbenici dovest će vas do savršene opcije. U nastavku je pregled:

Sigurnost i sigurnost: Da bi aplikacija za kockanje dobila zeleno svjetlo od BettingRankera, prvo mora proći sigurnosni i sigurnosni test. Sa sigurnom i sigurnom aplikacijom za sportsko klađenje, kladioničari mogu biti mirni znajući da njihova dragocjena sredstva nisu u opasnosti. Osim podataka o licencama, tim stručnjaka također traga za informacijama poput SSL enkripcije i reputacije igrača.

Mogućnosti bankarstva: U doba kada je internetsko bankarstvo norma, glupo je recenzirati sportsku kladionicu sa samo pregršt bankarskih metoda. Kao takve, sve preporučene kladionice za iPhone i Android nude više sigurnih, sigurnih i pouzdanih metoda polaganja. Također, polozi su trenutni, s isplatama koje traju samo nekoliko sati/dana.

Pristupačnost: prije nego što odaberete sportsku kladionicu, najvažnije je osigurati da je dostupna u vašoj lokalnoj nadležnosti. Saznajte je li lokalni pas čuvar licencirao sportsku kladionicu kako biste izbjegli upadanje u vruću juhu sa zakonom. Alternativno, kladite se na najbolju offshore sportsku kladionicu licenciranu od strane pravnih međunarodnih tijela.

Podrška: Profesionalna i brza korisnička podrška je kritična, posebno za nove kladioce. Igrači često kontaktiraju podršku za sportske kladionice kako bi zatražili informacije poput trajanja povlačenja, bonus kodova i još mnogo toga. Upravo zbog toga podrška mora biti brza, osjetljiva i obrazovana.

Trebali bi biti dostupni putem live chata, telefona, e-pošte ili čak društvenih medija.

Bonusi: Na kraju, nemojte zanemariti važnost bonusa i promocija. Ove nagrade pomažu novim kladioničarima da se brzo snađu na mjestu za kockanje. Za lojalne igrače, bonusi mogu pomoći u smanjenju gubitaka.

I zato bi kladionici trebali paziti na velike nagrade uz uvjete i odredbe prilagođene igračima. Zanimljivo je da najbolje aplikacije za klađenje kockarima nude i najbolje bonuse.

Pronađite najbolje ocijenjene stranice za sportsko klađenje
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Pitanja

Sve što trebate znati o kockarnicama

Što su aplikacije za online klađenje?

Aplikacije za online klađenje platforme su koje vam omogućuju klađenje na razne sportove i događaje pomoću mobilnog uređaja ili računala. Pružaju praktičnost i fleksibilnost dopuštajući vam da se kladite s bilo kojeg mjesta i bilo kada.

Kako se mogu početi kladiti na aplikaciju?

Kako biste se počeli kladiti, preuzmite aplikaciju za klađenje iz App Store ili Google Play Store ili posjetite web stranicu kladioničara. Otvorite račun, uplatite sredstva, a zatim se možete početi kladiti na odabrane događaje.

Je li klađenje na aplikacije legalno?

Zakonitost aplikacija za klađenje ovisi o vašoj lokaciji. Neke zemlje ili regije imaju posebne zakone koji reguliraju online klađenje. Prije korištenja uvijek provjerite je li aplikacija licencirana i legalna u vašem području.

Na što se mogu kladiti?

Aplikacije za klađenje obično nude širok raspon sportova i događaja, uključujući nogomet, košarku, tenis, konjske utrke itd. Neke aplikacije također nude opcije za klađenje na nesportske događaje.

Kako mogu znati je li aplikacija za klađenje sigurna?

Aplikacija za sigurno klađenje trebala bi biti licencirana i regulirana od strane priznatog tijela. Potražite informacije o licenciranju u aplikaciji ili web-mjestu. Također provjerite značajke poput SSL enkripcije kako biste osigurali sigurnost podataka.

Što su koeficijenti i kako djeluju?

Omjeri predstavljaju vjerojatnost da će se dogoditi ishod i određuju koliko možete osvojiti. Veći izgledi znače manje vjerojatan ishod, ali veću potencijalnu pobjedu. Formati kvota mogu varirati, stoga je važno razumjeti ih prije klađenja.

Što je klađenje uživo?

Klađenje uživo omogućuje vam klađenje na događaje koji su već u tijeku. Omjeri se mijenjaju u stvarnom vremenu na temelju onoga što se događa u igri, pružajući dinamično i uzbudljivo iskustvo klađenja.

Mogu li postaviti ograničenja klađenja?

Mnoge aplikacije za klađenje omogućuju vam da postavite ograničenja koliko se možete kladiti unutar određenog razdoblja. Ova značajka pomaže vam da odgovorno upravljate svojim navikama kockanja.

Što trebam učiniti ako naiđem na probleme s aplikacijom?

Ako naiđete na probleme, obratite se korisničkoj podršci aplikacije. Većina aplikacija za klađenje nudi podršku putem live chata, e-pošte ili telefona. Provjerite ima li aplikacija koju odaberete pouzdan sustav podrške.

Postoje li bonusi na aplikacijama za klađenje?

Da, mnoge aplikacije za klađenje nude bonuse i promocije novim i postojećim korisnicima. To može uključivati ​​besplatne oklade, bonuse na polog i druge posebne ponude. Uvijek pročitajte odredbe i uvjete kako biste razumjeli kako ti bonusi funkcioniraju.