Vaš vodič za online klađenje 2023

Sportsko klađenje stoljećima je jedna od najdražih ljudskih zabava. Sve je počelo prije više od 2000 godina na grčkom kada su uvedene Olimpijske igre i brzo se proširilo na Rim, gdje je legalizirano sportsko klađenje. Danas su sportsko klađenje pogodilo gotovo svaki kutak svijeta, zahvaljujući porastu sportskih kladionica.

Imajući to na umu, opće je poznato da gubici mogu biti češći od pobjeda u sportskom klađenju. A bez odgovarajućeg vodstva kao početnika, prestanak je neizbježan. Dakle, ova pronicljiva stranica daje vam kratak pregled onoga što možete očekivati u golemom svijetu sportskog klađenja. Nastavi čitati!

Vaš vodič za online klađenje 2023
Najpopularniji članci o klađenjuIstražite naše najbolje vodiče za klađenjeKladioničarski rječnik
Aplikacije za klađenje

Prije samo nekoliko godina sportsko klađenje bilo je skupo i dugotrajno. To je zato što su kladitelji morali uzeti u obzir vrijeme i budžet da bi kockali u fizičkoj kladionici. Ali to je sada prošlost, zahvaljujući najboljim aplikacijama za klađenje.

Pokaži više...
Strategija klađenja

Istina je da većinu početnika u sportskom klađenju nije briga za strategije. Iako je to oprostivo, s obzirom da početnik mora puno naučiti, pogreška je potpuno zanemariti strategiju klađenja. Uz pravi pristup, kladitelji donose razumne odluke koje dovode do čestih pobjeda. Ipak, imajte na umu da nijedan od ovih sustava klađenja ne jamči trenutni uspjeh. Ali ipak, vrijedi shvatiti i upotrijebiti jedan ili dva sustava klađenja za naginjanje koeficijenata. Nastavite čitati da biste naučili!

Pokaži više...
Kako se kladiti

Sportsko klađenje je jednostavno, ugodno i pruža mogućnost pojedincima da zarade novac. Početnici, s druge strane, ne bi trebali žuriti s klađenjem. Koliko god sportsko klađenje bilo jednostavno, nije lako učiniti sve što je potrebno na početku. Sumnjivo je da će igrači uživati u sportskom klađenju ako im pristupe na pogrešan način jer najvjerojatnije neće biti na pravom putu da ostvare dobitak.

Pokaži više...
Klađenje objašnjeno

Klađenje može biti komplicirano za neiskusne. Ponekad se čak može činiti da svijet klađenja ima svoj jezik! ne brini. Na ovoj ćemo stranici objasniti sve detalje o uvjetima klađenja i kako općenito funkcionira klađenje. Sport je postao veliki dio života ljudi, s nekima koji uživaju u igrici, a neki koji se zadovoljavaju bodrenjem svojih omiljenih timova. Međutim, neki od njih žele pokazati svoju strast prema sportu ili timu klađenjem na njih.

Pokaži više...
Klađenje na podudaranje

Sportske kladionice i web-mjesta za online klađenje nude klađenje na podudaranje, što je strategija koja pomaže pojedinim kladionicima da ostvare profit od poticaja koje pružaju kladionice. Kladioničar može položiti na račun kladioničara, koji kladioničar uparuje kako bi omogućio klađenje bez rizika. Vlasnik računa također se može kladiti s dvije ili više kladionica i prihvatiti besplatnu okladu od jedne.

Pokaži više...
Arbitražno klađenje

Arbitražno klađenje uključuje kockar koji stavlja okladu na jednu okladu za određeni ishod kod kladioničara i istovremeno stavlja okladu na suprotan rezultat negdje drugdje. Ove sigurne oklade jamče da kladitelj ostvaruje profit bez obzira na ishod. U odgovarajućim uvjetima, arbitraža matematički pokriva sve ishode klađenja određene utakmice ili natjecanja. Oni kladioničari koji često daju arbitražne oklade označeni su arberima. Da bi profitirali, strijelci klade značajne količine novca.

Pokaži više...
Klađenje linije

Linija klađenja je točka koja dijeli favorizirani tim od autsajdera u sportskim natjecanjima. Kladionice dobivaju koeficijente na sportske utakmice iz složenog matematičkog modela ili računalnog algoritma. Na temelju statistike, kreatori kvota određuju vjerojatnu marginu pobjede između dva tima, koja se temelji na snazi prethodnih nastupa.

Pokaži više...
Live Betting

Prije kratkog vremena kladioničari nisu imali drugu opciju nego staviti okladu i pratiti rezultat dok utakmica ne završi kako bi saznali je li oklada dobitna ili ne. Međutim, tradicionalno sportsko klađenje mnogim se igračima sada čini potpuno zastarjelim.

Pokaži više...

Betting Picks

Što trebate znati o NASCAR klađenju
2023-03-22

Što trebate znati o NASCAR klađenju

S ogromnom bazom obožavatelja u Sjevernoj Americi i mnogim utrkama koje se održavaju gotovo svaki tjedan na raznim trkaćim stazama od veljače do početka studenog, klađenje na NASCAR jedan je od najatraktivnijih izbora za klađenje za ljubitelje motosportova.

Stvari koje treba uzeti u obzir kada se kladite na MMA
2023-03-15

Stvari koje treba uzeti u obzir kada se kladite na MMA

Kada većina ljudi razmišlja o sportskom klađenju, misli na istaknutije sportove, poput nogometa, tenisa, košarke itd. Međutim, mješovite borilačke vještine (MMA) u posljednje su vrijeme brzo porasle u popularnosti.

Stvari koje treba razmotriti prije nego što se pridružite web stranici za sportsko klađenje
2023-02-22

Stvari koje treba razmotriti prije nego što se pridružite web stranici za sportsko klađenje

Da se želite pridružiti internetskoj stranici za klađenje, preplavio bi vas ogroman broj rezultata. Bez praktičnog vodiča lako je postati žrtvom sumnjivih stranica dok tražite mobilne ili online usluge kockanja. Evo devet stvari koje treba uzeti u obzir prije nego što se odlučite za web mjesto sportskog klađenja.

Vrhunski vodič za klađenje na sveučilišni nogomet
2023-02-15

Vrhunski vodič za klađenje na sveučilišni nogomet

Klađenje na sveučilišni nogomet raj je za kockare od rujna do nove godine. S više od 75 utakmica na rasporedu svake subote, postoji nekoliko prilika za akciju i uživanje. Ovaj je vodič namijenjen vama ako ste novi na tržištu kockanja i želite naučiti osnove prije nego što se prvi put kladite na sveučilišni nogomet.

Najpopularniji članci o klađenju

Najpopularniji članci o klađenju

Ovisno o tome koga pitate, sportsko klađenje može biti teško ili prilično jednostavno. Za početnike, cijela stvar uključuje samo odabir sportskog događaja, odabir tima, ulaganje iznosa i nada za najbolje. Još bolje, većina novih sportskih kladioničara kladi se na timove ili događaje koje već prate. Ova čista jednostavnost nedvojbeno je razlog zašto je sportsko klađenje poznato diljem svijeta.

Ali za iskusne igrače, jednostavnost i isplativost ne bi trebalo brkati. Iako se svatko može kladiti na sport, ne može svatko dobiti okladu. To je zato što uspješan kladioničar mora uložiti dovoljno vremena i truda u istraživanje i strategiju. Ukratko, potrebna je predanost i naporan rad da bi se stvorila niša u ovoj industriji.

Na primjer, ambiciozni kladioničari trebali bi znati o popularnim kladioničarskim tržištima i koeficijentima. Odatle nastavite s istraživanjem kritičnih statistika kao što su nedavna forma, kod kuće/u gostima, međusobni susreti, vrijeme, nedostajući igrači i još mnogo toga. Općenito, poznavanje većine ovih statistika može otkriti više o sposobnosti momčadi da pobjeđuje.

Također je bitno upamtiti da web stranica sportske kladionice uzima u obzir mnoge čimbenike prije postavljanja koeficijenata. Kao takav, na kladiocu je odgovornost da razmotri sve što može utjecati na ishod utakmice. Dakle, prikupite što više informacija.

Najpopularniji članci o klađenju
Istražite naše najbolje vodiče za klađenje

Istražite naše najbolje vodiče za klađenje

Srećom, stručnjaci ovdje u BettingRankeru posvećeni su opskrbljivanju kladioničara svim bitnim informacijama za uspjeh. Evo nekoliko najboljih vodiča za čitanje:

 • Kako da – Ušao svijet sportskog klađenja, neke stvari mogu izgledati jednostavne, ali izazovne za svladavanje. Ali s pronicljivim sadržajem s uputama, brzo je i jednostavno naučiti sportsko klađenje. Vodiči ovdje uče kladioničare kako se kladiti, odabrati prava tržišta, kako se izračunavaju koeficijenti klađenja i riješiti većinu problema u sportskom klađenju.
 • Strategija – Kad je riječ o odabiru savršenog sustava sportskog klađenja, mišljenja su različita. U svakom slučaju, vodiči ovdje predstavljaju najbolje pobjedničke strategije za povećanje profita u tren oka. Strategije klađenja primjenjuju se na popularna tržišta poput nogometa, golfa i bejzbola.
 • Objašnjenja – Razumljivo, započeti novo kladioničarsko putovanje može biti neodoljivo. Srećom, ovi vrhunski vodiči za klađenje držat će vas za ruku kroz cijeli proces. Jasno ćete razumjeti vrste oklada, mehaniku sportskog klađenja, savjete za odgovorno kockanje, esport klađenje i još mnogo toga.
 • Izgledi – Glupo je razmišljati o klađenju na sportske događaje, a da se dobro ne upoznate s koeficijentima klađenja. Dakle, zadržite ga ovdje kako biste saznali primarne vrste koeficijenata klađenja i kako se plaćaju.
Istražite naše najbolje vodiče za klađenje
Kladioničarski rječnik

Kladioničarski rječnik

Kao u bilo kojem drugom svijetu kockanja, sportsko klađenje puno je zbunjujućih pojmova. Zapravo, nemojte se kladiti ako niste naučili neke od ovih pojmova. Dakle, ispod je tablica sa svim tradicionalnim uvjetima sportskog klađenja za razumijevanje:

 • Akcija - Oklada ili oklada.
 • AET - Dodano dodatno vrijeme ili jednostavno produžetak
 • Protiv širenja - Rezultat igre, koji uključuje širenje bodova
 • American Odds - Koeficijenti klađenja temeljeni na 100 jedinica. Oni su alternativa decimalnim koeficijentima ili razlomcima i imaju plus (-) i minus (+) za prikaz favorita, odnosno autsajdera.
 • Bankroll - Ukupan iznos sredstava za kockanje
 • Bonus - Poticaji ili nagrade koje sportske kladionice nude i novim i lojalnim igračima
 • Kladioničar - Skraćeni oblik kladioničara, kladioničara ili kladioničara. Kladioničari određuju tržišne koeficijente na sportskoj kladionici
 • Kreda - Tim ili igrač koji je glavni favorit za događaj
 • Završna linija - gdje je raspon bodova na početku igre
 • Točan rezultat - Oklade za točno predviđanje konačnog rezultata utakmice
 • Decimalni koeficijenti - Ponekad se nazivaju europski koeficijenti, ovo su neparni tipovi uglavnom na europskim tržištima. Predstavljeni su decimalama
 • Dime - Odnosi se na oklade u vrijednosti od 1000 USD, 100 USD ili 10 USD
 • Pas - Skraćeni oblik autsajdera ili momčadi za koju je manje vjerojatno da će pobijediti
 • Dvostruka šansa - Imati dvije mogućnosti za osvajanje oklade. Na primjer, klađenje na poraz ili remi u jednoj utakmici
 • Prednost - prednost kladioničara u odnosu na kladionicu i obrnuto
 • Ravnomjeran novac - Oklada od 100 USD za dobitak od 100 USD
 • Fiksni tečajevi - tečajevi koji se ne mijenjaju nakon oklade
 • Fractional Odds - Tečajevi navedeni u obliku razlomaka. Na primjer, 1/3 umjesto -300 u američkim tečajevima
 • Handle - Ukupni iznos uloga u igri
 • Handicapping/Handicapper - kladilac koji analizira okladu prije nego što se okladi
 • Oklade u igri - Drugi naziv za oklade uživo
 • Juice - Provizija kladionice od dobitnih oklada
 • Lock - Vrući favorit za pobjedu u igri
 • Longshot - favoriziranje autsajdera u okladi
 • Moneyline - izravni dobitak ili gubitak bez razlike bodova
 • No Action - Igra koja više ne prima oklade
 • Omjeri na favorita - momčad ili igra koja će vjerojatno pobijediti
 • Oddsmaker - Drugi naziv za kladionicu ili linemakera
 • Više/manje klađenje - Kombinirani rezultat oba tima ili igrača koji je veći ili manji od onoga što je postavila kladionica
 • Rekviziti igrača - Klađenje na individualnu akciju igrača tijekom igre. Kao, prvi igrač koji zabije ili dobije žuti karton
 • Raspon bodova - brojka koju je crtač odlučio predstaviti razliku između poraženih i pobjedničkih momčadi
 • Sharp - Mudar profesionalni sportski kladioničar
 • Steam - Nagla promjena linije zbog mnogo klađenja
 • TKO - tehnički nokaut
 • Ukupni zbroj - Kombinirani broj bodova koje igrači ili timovi odabiru postići
 • Wire-to-Wire - Klađenje da će momčad voditi u svakoj četvrtini ili polovici utakmice
 • Underdog - tim ili igrač s velikim izgledima ili manje izgledima za pobjedu
 • Oklada - Oklada stavljena na sportsku kladionicu
Kladioničarski rječnik