Vijesti

February 12, 2024

Super Bowl 58: Prvi i bilo koji izbor strijelaca u dodiru

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Očekuje se da će nadolazeći Super Bowl 58 pokazati dvije najbolje obrane u NFL-u, ali to ne znači da nećemo vidjeti neke uzbudljive touchdown igre San Francisco 49ersa i Kansas City Chiefsa na stadionu Allegiant u nedjelju.

Super Bowl 58: Prvi i bilo koji izbor strijelaca u dodiru

U prošlogodišnjem Super Bowlu, Jalen Hurts iz Philadelphia Eaglesa postigao je prvi touchdown u utakmici samo pet minuta nakon natjecanja. Međutim, malo je vjerojatno da ćemo vidjeti brzi touchdown kao prvi rezultat utakmice ove godine. Zapravo, brzi touchdown samo je sedam puta bio razlog za prvo bodovno igranje Super Bowla, a niti jedan od tih slučajeva nije se dogodio u uzastopnim godinama.

Na prošlogodišnjem Super Bowlu bilo je ukupno devet touchdowna, sa sedam različitih igrača koji su pronašli end zonu. Kansas City Chiefsi izašli su kao pobjednici uzbudljivom pobjedom 38-35 nad San Francisco 49ersima. Linebacker Nick Bolton čak je zabio touchdown nakon promašaja u drugoj četvrtini.

Dakle, tko će prvi pronaći krajnju zonu na ovogodišnjem Super Bowlu 58? Pogledajmo naše prve i bilo koje odabire strijelaca u touchdownu.

Izbor prvog strijelca u Super Bowlu

San Francisco 49ers: Christian McCaffrey

  • +155 za prvi TD u San Franciscu
  • +340 za postizanje prvog TD-a Super Bowla 58

Christian McCaffrey bio je najuspješniji strijelac touchdowna 49ersa ove sezone, što ga čini najboljim izborom za prvog strijelca touchdowna. McCaffrey je činio 35% od 60 timskih jurnjava i primanja touchdowna u regularnoj sezoni. U doigravanju je postigao četiri od sedam timskih pogodaka. Uz rekord u postizanju pogodaka u 16 od 18 utakmica ove sezone, McCaffrey nije samo izvrsna opcija za okladu na prvog gola, već i kao strijelac u bilo kojem trenutku u prvom i drugom poluvremenu.

Šefovi Kansas Cityja: Rashee Rice

  • +350 za postizanje prvog TD-a Kansas Cityja
  • +700 za postizanje prvog TD-a Super Bowla 58

Rashee Rice, rookie wide receiver za Kansas City Chiefse, pokazao je potencijal tijekom cijele sezone. Vodio je momčad u hvatanju touchdowna tijekom regularne sezone i nastavio je utjecati u doigravanju. Rice je postigao četiri od svojih osam touchdowna kao prvi touchdown Chiefsa na utakmici. S njegovom sposobnošću da postigne pogodak rano u prvoj četvrtini, klađenje na Ricea kao prvog strijelca touchdowna moglo bi biti niskorizična opcija s visokom nagradom.

Izbor strijelaca za Super Bowl u svakom trenutku

San Francisco 49ers: Brandon Aiyuk (+140)

Deebo Samuel može biti popularan izbor za svakog strijelca touchdowna, ali Brandon Aiyuk predstavlja veliku vrijednost kao prijetnja s dubinskom loptom ili u crvenoj zoni. Aiyuk ima osam hvatanja u dodiru ove sezone i postigao je ključni pogodak u utakmici NFC prvenstva. Unatoč nižoj stopi ulova u doigravanju, Aiyuk ima potencijal pronaći end zonu u bilo kojem trenutku.

Kansas City Chiefs: Travis Kelce (-130)

Travis Kelce, vodeći primač Chiefsa u regularnoj sezoni, nastavio je blistati u doigravanju. S 23 hvatanja za 262 jarda i tri touchdowna u tri utakmice doigravanja, Kelce se pokazao kao pouzdana meta za Patricka Mahomesa. Ima jaku evidenciju o postizanju touchdowna u postsezoni, što ga čini solidnim izborom za svakog strijelca touchdowna.

Zaključno, izbori za prvog i bilo kojeg strijelca Super Bowla 58 uključuju Christiana McCaffreyja i Rasheeja Ricea za San Francisco 49erse te Brandona Aiyuka i Travisa Kelcea za Kansas City Chiefse. Ovi igrači su pokazali svoju sposobnost pronalaska end zone i mogli bi odigrati ključnu ulogu u određivanju ishoda utakmice.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti