Vijesti

October 10, 2023

Položite putem Skrilla ili Netellera na Betandyou da biste dobili 20% povrata novca

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Betandyou je stranica za sportsko klađenje iz 2010. u vlasništvu tvrtke Tixi Multimedia BV. Ova platforma za klađenje nudi konkurentne koeficijente na brojnim tržištima i sportovima, uključujući nogomet, košarku, netball i još mnogo toga. Kako bi vaše iskustvo klađenja bilo još korisnije, Betandyou pokreće višestruke promocije, uključujući 20% Cashback bonusa. Dakle, kako to radi?

Položite putem Skrilla ili Netellera na Betandyou da biste dobili 20% povrata novca

Što je 20% Cashback bonusa na Betandyou?

Ova promocija više je bonus na polog nego bonus na povrat novca. Svi kladitelji mogu uplatiti najmanje 10 € koristeći Skrill ili Neteller kako bi se kvalificirali za povrat novca od 10%. To čini ovu promociju jedinstvenom, s obzirom na to da većina kladioničarskih stranica ne nagrađuje depozite putem ovih popularnih opcija plaćanja. 

U nastavku su brzi i jednostavni koraci za preuzimanje ponude:

  • Prijavite se na svoj Betandyou račun.
  • Otvorite blagajnu i odaberite Neteller ili Skrill.
  • Nastavite s pologom od najmanje 10 € bez posebnog promotivnog koda. 
  • Ovo kladioničarsko mjesto automatski će kreditirati bonus povrata novca na vaš račun.

Važne stvari koje trebate znati o ovom bonusu

Prvo, ovo je a dnevni bonus za ponovno učitavanje podnijeti zahtjev od 25. siječnja 2023. do 25. siječnja 2024. Imate pravo samo na jedno 20% cashback bonus dnevno, s maksimalnim bonusom od 47 €. Zapamtite, morate aktivirati bonus u postavkama "Moj račun" da biste ga zatražili. 

U međuvremenu, ovo regulirano mjesto za sportsko klađenje kaže da igrači moraju ispuniti uvjet klađenja 10x prije povlačenja bonusa i svih dobitaka. Morate ispuniti stopu klađenja na akumulirajuće oklade koje sadrže četiri ili više odabira, pri čemu svaka noga ima kvotu 1,40 ili više. Nema povlačenja prije dovršetka stope prevrtanja!

Očekivano, ovo bonus za sportsku kladionicu ne može se koristiti zajedno s drugim bonusi i promaknuća. Drugim riječima, morate iskoristiti sve aktivne bonuse za sportsko klađenje na svom računu prije nego što zatražite nagradu. Sve u svemu, to je prilično jednostavan bonus za klađenje koji možete zatražiti ovaj mjesec.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti