Najbolje 10 Skrill kladionice za 2024

Skrill je način plaćanja koji je vrlo popularan među kladionicima i stranicama za klađenje. Skrill je osnovan 2001. godine i od tada postaje sve popularniji. Danas mnoge web stranice za online klađenje prihvaćaju Skrill, jer je to jedno od najboljih rješenja za plaćanje za klađenje. Prilikom odabira stranice na koju će se kladiti, važno je da kladioničari odaberu kladionicu koja prihvaća njihovu željenu opciju plaćanja.

Najbolje 10 Skrill kladionice za 2024
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Najbolje stranice za klađenje sa Skrillom

Najbolje stranice za klađenje sa Skrillom

Skrill (u početku Moneybookers) je metoda online prijenosa novca uspostavljena 2001. Ubrzano naprijed u 2021., tvrtka se uspjela proširiti na više od 120 zemalja, podržavajući do 40 valuta.

Trenutno je Skrill glavni oslonac vrhunske stranice za klađenje, nudi usluge lokalnim i međunarodnim stranicama za klađenje. Dakle, želite li se početi kladiti sa Skrillom? Ovdje su sve bitne informacije o Skrill klađenju i gdje igrati koristeći ovu bankovnu opciju.

Najbolje stranice za klađenje sa Skrillom
Kako napraviti depozit sa Skrillom

Kako napraviti depozit sa Skrillom

Igrači prvo moraju stvoriti novčanik da bi se počeli kladiti sa Skrillom na najboljim stranicama za kockanje. Srećom, proces stvaranja Skrill novčanika prilično je jednostavan. Započnite posjetom službenoj osobi Skrill web stranica a zatim dodirnite "Registriraj se". Zatim ispunite tražene podatke na elektroničkom obrascu za registraciju. Nakon što sve bude učinjeno, Skrill će vam poslati e-mail s potvrdom da je račun uspješno postavljen.

Nakon toga, vrijeme je za financiranje e-novčanika. Igrači to mogu učiniti koristeći izravne bankovne transfere i druge Skrill račune. Kao što se i očekivalo, igrači također mogu povezati kartice, kao što su kreditne/debitne kartice i prepaid kartice. Za prijenos novca na račun, kliknite "Prenesi sredstva", a zatim slijedite upute na zaslonu za dodavanje novca. Sada idite do svog kladioničara koji podržava Skrill i prenesite novac.

Dovoljno je reći da su usluge Skrill dostupne putem web-bazirane verzije ili namjenskih mobilnih aplikacija. Mobilna aplikacija Skrill je elegantna, jednostavna i dostupna za preuzimanje na Play Store i App Store. Aplikacija omogućuje korisnicima da polažu sredstva na svoje kladioničarske račune, kao i da vrše isplate. Ukratko, radi praktički sve što web-bazirana verzija može.

Skrill naknade i ograničenja transakcija

Stvaranje i održavanje Skrill novčanika obično je besplatno. Jednostavno rečeno, Skrill ne naplaćuje nikakvu mjesečnu naknadu ili naknadu za neaktivnost računa. Također, ova opcija e-novčanika ne naplaćuje kladionicima ništa za slanje novca na njihove račune za klađenje. Međutim, isplate privlače određeni postotak iznosa transakcije. To može biti čak 1%.

U međuvremenu, neprovjereni Skrill korisnici imaju dnevno ograničenje prijenosa od 2500 USD i mogu poslati ili primiti najviše 1000 USD po sesiji. Osim toga, tjedni i mjesečni limiti prijenosa iznose 3.500 USD i 4.500 USD. Međutim, možete povećati iznos dokazujući svoj identitet.

Napomena: Očigledan nedostatak polaganja putem Skrilla je taj što većina kladionica ne nudi bonuse. Ali to nije uvijek tako. Stoga pročitajte bonus sitnim slovima kako biste vidjeli ispunjavaju li se Skrill depoziti kvalificirati za nagradu.

Kako napraviti depozit sa Skrillom
Kako izvršiti isplatu sa Skrillom

Kako izvršiti isplatu sa Skrillom

Obrada isplata putem Skrilla na većini kladionica je apsolutno besplatna. Međutim, to se može razlikovati ovisno o operateru. Također, izravna Skrill isplata povezanoj banci privlače paušalnu naknadu od 5,50 €, dok se na VISA isplate primjenjuje stopa od 7,5%. Kada je riječ o pretvorbi valuta, primjenjuje se naknada od 3,99%. Osim toga, naknada za uslugu od 5,00 € naplaćuje se svaki mjesec za račune koji su neaktivni više od godinu dana. Tužno, ha?

Kao što je već rečeno, igrači mogu povećati limite transakcija provjeravanjem svojih Skrill računa. Ovo je također standardni postupak prije isplate. Da bi se račun potvrdio, morat će prenijeti sliku svoje vozačke dozvole ili službene iskaznice.

Zatim igrači moraju pokazati dokaz o prebivalištu davanjem kopije nedavnog računa za komunalne usluge ili bankovnog izvoda. Nakon davanja ovih dokumenata, provjera može potrajati nekoliko sati ili čak dana.

Trajanje Skrill povlačenja

Skrill isplata može biti trenutna ili potrajati do 2 radna dana, ovisno o kladionici. Imajte na umu da je ovo obično standardno trajanje za povlačenje novca s bilo koje stranice za kockanje na e-novčanike. Nakon uspješnog povlačenja, trebat će još 2-5 radnih dana da se sredstva pojave na vašem povezanom bankovnom računu. Dakle, sa sigurnošću se može zaključiti da postoje i druge mogućnosti bržeg plaćanja.

Kako izvršiti isplatu sa Skrillom
Sigurnost i sigurnost u Skrillu

Sigurnost i sigurnost u Skrillu

Skrill posjeduje više licenci, što mu omogućuje pružanje svojih usluga na globalnoj razini. Na primjer, Skrillova matična tvrtka, Paysafe Group, ima licencu Središnje banke Irske. To omogućuje tvrtki da nudi bankarske usluge u Europi. U SAD-u Skrill regulira FCA (Financial Conduct Authority). Ove licence i mnoge druge pod njegovim popisom čine Skrill jednom od najsigurnijih opcija.

Još jedan sigurnosni razlog za korištenje Skrilla je taj što su svi podaci o transakcijama SSL šifrirani. Iako ćete otkriti svoje podatke za prijavu, SSL tehnologija osigurava da hakeri ne mogu pristupiti vašoj lozinki i korisničkom imenu.

Za dodatnu sigurnost, Skrill koristi dvofaktornu autentifikaciju (2FA) za potvrdu identiteta. Ova tehnologija dodaje dodatni sigurnosni sloj gdje korisnici moraju unijeti kod prije prijave. Kod se obično šalje na navedeni broj mobitela ili e-mail.

Sigurnost i sigurnost u Skrillu
Skrill opcije korisničke podrške

Skrill opcije korisničke podrške

Podrška i korisnička usluga ključni su čimbenik koji treba uzeti u obzir pri odabiru opcije plaćanja. Često igrači mogu imati problema kao što su odgođeni depoziti/povlačenja, provjere računa, upiti o tečaju i tako dalje. Srećom, Skrill nudi učinkovit sustav podrške putem različitih kanala.

Prvo, postoji opsežan odjeljak FAQ s odgovorima na sva osnovna pitanja. Ako ne pronađete odgovore koje tražite u odjeljku FAQ, tada izravno kontaktirajte podršku putem chata uživo. Međutim, konzultacije u chatu uživo dostupne su samo VIP klijentima. Neprovjereni korisnici dobit će podršku za chat kojom upravlja virtualni pomoćnik.

Ako ništa drugo ne uspije, igrači mogu e-poštom ili telefonom nazvati Skrillov tim za podršku. Dok odgovori e-poštom mogu potrajati do 24 sata, telefonska podrška je trenutna. Tvrtka nudi više telefonskih brojeva dostupnih od ponedjeljka do petka (od 8 do 17 sati po lokalnom vremenu). Osim toga, igrači mogu izravno slati poruke podrške putem elektroničkog obrasca.

U nastavku su kontakti za Skrill podršku:

Skrill opcije korisničke podrške
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak