Pet najboljih savjeta za klađenje na nogomet

Vijesti

2022-03-23

Svake godine milijuni ljudi klade se na nogomet, a predviđanje ishoda utakmice nije tako lako kao što se čini. Postoje i neki temeljni čimbenici koji su uključeni u online nogometno klađenje koji će vam pomoći da donesete pametniju odluku prije klađenja.

Pet najboljih savjeta za klađenje na nogomet

Timske ocjene

Jedan od glavnih čimbenika koje treba uzeti u obzir su njihove ocjene. Ocjene momčadi obično odražavaju koliko je svaki tim dobar na temelju njegove forme u posljednjih nekoliko utakmica.

Ljestvice se temelje na njihovom nastupu na velikim turnirima, a rangira ih i njihov ukupni rekord. Ovo se može pogledati kako bi se saznalo koja će momčad vjerojatno pobijediti, posebno kada je u pitanju klađenje na utakmice u kojima je jedna strana jača od druge.

Prednost domaće momčadi

Domaća momčad uvijek ima veće šanse za pobjedu. Oni bolje poznaju svoj teren, znaju gdje su stative i imaju više svojih navijača na tribinama spremnih da ih bodre.

Prednost domaće momčadi u klađenju je u tome što su u boljoj poziciji da kapitaliziraju sve pogreške gostiju ili loše sudačke odluke koje donese sudac.

Timski oblik

Oblik momčadi važan je faktor kada se kladite na nogomet. Formu momčadi može se ocijeniti gledajući njihov zbroj bodova, postignute i primljene golove te snagu protivnika.

Forma momčadi je koliko dobro igra u ovom trenutku. Ako je momčad pobijedila tri utakmice zaredom, igra jako dobro. Ako su pobijedili samo u jednoj utakmici u posljednjih pet, onda se njihova forma ne smatra jako dobrom.

Vremenski uvjeti

Mnogo je vremenskih čimbenika koje treba uzeti u obzir. Ako postoji jak čeoni vjetar, lopta možda neće otići tako daleko kada je presretnuta dodavanjem. S druge strane, primaču će biti lakše trčati nakon presretanja i s njim dobivati jarde ako je vjetar u leđa.

Lopta će se dobro odbijati i lakše će se baciti i uhvatiti ako je suha. S druge strane, loptom neće biti lako rukovati ako je mokra jer će imati više prianjanja od vlage na tlu. Mokri uvjeti također usporavaju brzinu igrača, jer je teško udariti loptu na blatnjavom terenu.

Psihološki čimbenici

Najbolje bi bilo kladiti se protiv momčadi koje će biti preumorne od previše igranja obrane i neće moći donijeti dovoljno energije za postizanje bodova.

Suprotno tome, ako je momčad već pobijedila ili izgubila s velikom razlikom, ali nastavlja ulagati dosljedne napore tijekom igre, to bi moglo ukazivati na to da nema značajne razlike između njihove izvedbe tijekom cijele utakmice i onoga što obično rade.

Zaključak

Važno je zapamtiti da kada je u pitanju online sportsko klađenje, uvijek postoje dvije strane s različitim mišljenjima, a obje imaju svoje prednosti. Cilj je pronaći stranu koja ima dobre šanse za pobjedu, ali nema najveću podršku javnosti. Kada stavljate svoje oklade na stranice za nogometno klađenje, ove savjete za sportsko klađenje možete imati na umu.

Najnovije vijesti

CyberBet nudi sjajne ponude za ljubitelje sporta
2023-08-29

CyberBet nudi sjajne ponude za ljubitelje sporta

Vijesti