Najbolje strategije sportskog klađenja za korištenje u 2021

Vijesti

2021-11-24

Sportsko klađenje može biti jako zabavno. Međutim, igraču također može biti frustrirajuće ako stvari ne idu kako treba. Kupci brzo prihvaćaju činjenicu da je strategija ključ za poboljšanje njihovih šansi na internetu. Online kladionici mogu učiniti kako bi svoje iskustvo sportskog klađenja učinili puno boljim.

Najbolje strategije sportskog klađenja za korištenje u 2021

To uključuje postavljanje limita za klađenje, pravilno upravljanje novčanim iznosom i korištenje prava stranica za sportsko klađenje. Kladioničar bi također trebao pronaći i koristiti učinkovite strategije klađenja. Neke od najboljih strategija sportskog klađenja korištene u 2021. istaknute su u nastavku.

Strategija usklađenih oklada Podudarno klađenje je možda najjednostavnija strategija klađenja koju igrači mogu koristiti. Ova strategija zahtijeva od igrača da postavi niz oklada na isti događaj. Međutim, velika prednost ove strategije klađenja je u tome što se oslanja na besplatne oklade.

Većina internetskih stranica za klađenje obično nudi besplatne oklade i drugi bonusi, koje igrači mogu koristiti u ovoj strategiji. Djeluje za sve sportove, ali je najbolje za one koji mogu završiti samo s dva ishoda. Događaji koji imaju najviše koeficijente također će biti povoljni za igrača.

Strategija klađenja na arbitražu

Ova strategija obično ima za cilj iskoristiti razlike u izgledima u različitim kladionicama. Koeficijenti se obično mijenjaju jer se razni čimbenici koji utječu na ishod igre stalno mijenjaju. U nekim slučajevima promjena može biti dovoljno visoka da daje povrat.

Strategija arbitraže koristi prednosti kašnjenja u nekim sportskim kladionicama u vezi s promjenom koeficijenata. Dobici su obično minimalni, ali se mogu akumulirati za veće povrate.

Strategija Kelly kriterija

Ova se strategija najčešće koristi na financijskim tržištima, ali također dobro funkcionira u sportskim klađenjem. Cilj mu je iskoristiti varijacije između vjerojatnosti i izgleda. Sve što igrač treba je odrediti vrijednost koeficijenta. Igrač tada može mijenjati svoj ulog prema varijaciji vjerojatnosti i izgleda. Postoje matematičke formule koje igrač može koristiti za izračunavanje vrijednosti koeficijenta i preklapanja.

Strategija povećanja tečajeva

Jedna od metoda koju kladionice koriste za privlačenje novih kladionika je povećanje koeficijenata. Kladionici mogu iskoristiti prednost takvih povećanja koeficijenata kako bi povećali iznos svog potencijalnog dobitka. Ova strategija radi samo na poboljšanju iznosa dobitka, ali ni na koji način ne mijenja vjerojatnost pobjede.

Međutim, kladitelji trebaju imati na umu da većina kladionica obično ima dobre razloge za podizanje određenih koeficijenata. Povećani izgledi mogu biti pokazatelj da ishod za koeficijente neće biti pozitivan.

Strategija klađenja sustava

Ova strategija klađenja zahtijeva od igrača da svoje oklade pokriju različitim linijama klađenja umjesto da koriste akumulator. Kod akumulatorskih oklada gubitak jedne oklade znači da će cijeli listić za okladu izgubiti. Sa sustavnim okladama pokriti ćete sve najbolje ishode tako da gubitak jedne oklade ne znači nužno gubitak cijelog listića.

U lovu na Steam

Chasing steam je strategija koja se oslanja na značajna kretanja na tržištu klađenja. Na primjer, ako se koeficijent značajno mijenja, to može biti zato što mnogi profesionalni kockari i kladioničarski sindikati stavljaju oklade na jednu stranu.

Kladionice obično mijenjaju svoje koeficijente u takvim situacijama kako bi minimizirale svoje isplate. Strategija pretpostavlja da profesionalni kladionici i kladioničarski sindikati koji uzrokuju fluktuacije koeficijenata imaju dobru ideju o vjerojatnom ishodu. Igrač tako može iskoristiti to znanje za klađenje.

Najnovije vijesti

CyberBet nudi sjajne ponude za ljubitelje sporta
2023-08-29

CyberBet nudi sjajne ponude za ljubitelje sporta

Vijesti