Vijesti

August 31, 2022

Najbolja mjesta za klađenje na tenis

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Tenis je izuzetno popularan sport, među top 5 najpopularnijih sportova na svijetu i drugi omiljeni sport u Velikoj Britaniji. Duga je povijest klađenja na tenis, duga gotovo koliko i konjske utrke svih vremena. Osim toga, postoji mnoštvo teniskih liga i grand slam natjecanja diljem svijeta, nudeći mnogo prilika za sportsko klađenje gotovo svakodnevno.

Najbolja mjesta za klađenje na tenis

Zvjezdani igrači postali su poznata imena, a mnogi ljudi koji vole sportsko klađenje prihvatit će priliku da se klade na svoje omiljene zvjezdane igrače. Pojava od online sportsko klađenje učinio je klađenje na ovaj sport još popularnijim i dostupnijim obožavateljima diljem svijeta. Postoji mnogo različitih tržišta za klađenje, uključujući mnoštvo opcija klađenja uživo prije utakmice i tijekom igre, kao i klađenje na budućnost.

Najbolja mjesta za klađenje na tenis

Neke od najboljih stranica za klađenje na tenis možete pronaći na https://bettingranker.com/. Ovdje navedene stranice su legitimne i pouzdane, posjeduju licence najuglednijih tijela za licenciranje u svijetu, kao što je Curacao. To znači da će podatke i transakcije svojih igrača čuvati sigurnima, tako da se igrači mogu slobodno kladiti na njihovim stranicama bez ikakvih rizika. 

Između sebe, oni nude prisutnost u gotovo svakom kutku svijeta i imaju izvanrednu količinu jezika kako bi svim ljudima omogućili jasno razumijevanje stranica. Stranice također nude širok raspon opcija plaćanja kako bi omogućile jednostavan pristup svim svojim igračima.

Ove internetske stranice za klađenje dostupne su na mreži i također putem mobilnih aplikacija s dobro dizajniranim, intuitivnim stranicama kojima je lako upravljati i koje čine klađenje lakim. Oni nude neke vrlo atraktivne bonuse dobrodošlice od kojih je relativno lako iskoristiti, kao i nagrade za vjernost za njihove etablirane igrače. Na ovim stranicama igrači će pronaći neke od najboljih koeficijenata koji su dostupni u industriji s postotkom isplate od 95% i više. Stranice osim tenisa nude i mnoštvo različitih sportova, tako da postoji nešto što će biti zanimljivo za sve ljubitelje sportskog klađenja.

Vrste popularnih oklada na tenis

Tenis je postao iznimno popularan sport za klađenje zbog golemih mogućnosti dostupnih kladioničarima. Također, igra između 2 osobe (ili 4 u mečevima parova) čini je uzbudljivijom i moguće nepredvidljivijom, pogotovo ako se jedan od igrača ozlijedi ili ne igra onako dobro kao obično. Osim uobičajenog vrste oklada, tenis nudi nevjerojatan broj različitih mogućnosti klađenja u igri na temelju bodova, gemova i setova.

Moneyline oklade

Ovo su najjednostavnije oklade i jednostavno predviđaju tko će pobijediti utakmicu ili turnir. Kako obično postoji jasan favorit, koeficijenti za pobjedu favoriziranog igrača nisu povoljni za veliku isplatu, ali su obično bolji od jednakog novca. Međutim, ako pobijedi gubitnik, to može biti unosan sport za klađenje.

Oklade na razliku u igri (hendikep)

Klađenje na razliku u igri je klađenje na to koliko će gemova bilo koji od 2 igrača dobiti u međusobnom meču. Ne temelji se na tome tko će pobijediti u utakmici, već na tome kako će igrači igrati. Kladitelji imaju bolje izglede za pobjedu s ovim rasponom oklada, posebno kada postoji jasan favorit za pobjedu. 

Hendikepi se daju 2 igrača da 'izjednače teren za igru'. Konačni broj osvojenih gemova svakog igrača prilagodit će se dodavanjem ili oduzimanjem hendikepa, a ako kladioničari točno prognoziraju, pobjeđuju.

Set Spread (hendikep) oklade

Ova vrsta oklade vrlo je slična rasporedu igre, ali se radi na temelju dobivenih setova u utakmici. Opet, budući da je igralište izjednačeno, kladioničari mogu dobiti povoljnije izglede za pobjedu. Čak se i na najmanje omiljenog igrača može kladiti da će osvojiti jedan ili dva seta u meču, čak i ako meč ne dobije u potpunosti.

Više/manje oklade

Ova vrsta oklade je klađenje na broj setova koji će biti potrebni da se utakmica završi. Kladioničari se klade hoće li biti više (više) ili manje (manje) setova nego što kladioničari procjenjuju za utakmicu. Mečevi u tri seta uvijek će imati liniju više/manje od 2,5 seta. Jednostavno rečeno, oklade na više znače da će meč trajati 3 seta. Oklade ispod znače da će biti uzastopna pobjeda u 2 seta.

Savjeti za sportsko klađenje

Tenis je jedinstvena igra i ima neke jedinstvene karakteristike koje treba uzeti u obzir kada odlučujete na koga i gdje se kladiti. Prije svega tu je podloga na kojoj se igra, bilo tvrda, zemljana ili travnata. Svaka od ovih podloga omogućuje različitu vrstu igre, a tenisači mogu biti talentiraniji na određenim podlogama. 

Kao i kod svih sportova, statistiku igrača treba pažljivo proučiti kako bi se otkrilo u kojim aspektima igre briljiraju, bilo da se radi o broju break lopti koje osvoje ili broju neforsiranih pogrešaka itd. Proučavanje načina na koji igrači igraju u određenim okolnostima može dati kladioničarima veća šansa za unosne oklade.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti