Vijesti

October 13, 2023

BetConstruct ima za cilj preoblikovati sektor livestreaminga s novom OTT platformom

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

BetConstruct, vodeći dobavljač tehnologije za sportsko klađenje, izdao je novu OTT platformu za revoluciju streaming usluga. Ova platforma nudi globalni doseg putem FastMedia, omogućujući streaming sporta s bilo kojeg područja.

BetConstruct ima za cilj preoblikovati sektor livestreaminga s novom OTT platformom

OTT rješenja su revolucija za pružatelje streaminga uživo, omogućujući im da naprave platformu koja zadovoljava individualne zahtjeve određenih marki i korporacija za streaming. Ovaj intuitivni i brzi alat za administraciju olakšava prilagodbu i izgradnju platforme koja točno odgovara viziji kupca.

Uz ovu tehnologiju, operateri sportskog klađenja mogu kreirati prilagođene dizajne na temelju vlastitih preferencija i jednostavno dodati procese plaćanja za OTT platformu. Štoviše, dodatne usluge koje pruža Fast Media dostupne su na zahtjev.

OTT proizvod dostupan je u različitim oblicima, uključujući web i mobilni. Ovaj proizvod također možete koristiti na sportsko klađenje i aplikacije za kockanje dostupne besplatno na App Storeu, Play Marketu, Apple TV-ima i Android TV-ima. Nadalje, prilagođene Smart TV aplikacije dostupne su na zahtjev kupca. 

Prema BetConstruct, OTT platforma ponudit će dinamično, korisniku prilagođeno i prilagodljivo iskustvo koje uključuje pristup:

  • Streaming uživo i VOD sadržaj
  • Monetizacija putem pretplata i PPV-ova
  • Višekanalno emitiranje
  • Višejezična podrška

Ova najava izvrstan je dodatak BetConstructovoj kolekciji proizvoda za tehnologiju sportskog klađenja i kockanja. Prošlog mjeseca tvrtka je objavila a partnerstvo s XGatewayom, vizionarskog i dinamičnog pružatelja usluga platnog prometa. 

Još u istom mjesecu pokrenut je dobavljač softvera Kladi se lagano, višeplatformsko rješenje za razvoj mobilnog kockanja i aplikacije za sportsko klađenje. Omogućuje nekoliko integracijskih opcija za poboljšanje korisničkog angažmana i interakcije.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo "Teo" Bianchi, hvaljen kao BettingRankerov "Data Dynamo", suštinska je kombinacija sportskog entuzijasta i stručnjaka za brojke. Njegovo precizno istraživanje osigurava da su kladitelji uvijek korak ispred, što ga čini kamenom temeljcem platforme.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Najnovije vijesti

Kako se nositi s lošim igrama u klađenju
2023-11-20

Kako se nositi s lošim igrama u klađenju

Vijesti