Klađenje na ATP Tour Online

ATP je kratica za Udrugu teniskih profesionalaca koja organizira ATP turneju. Turneja se fokusira na globalni profesionalni muški teniski krug. Turneja se zapravo sastoji od nekoliko različitih turnira, uključujući Grand Slam turnire i nekoliko ATP brendiranih turnira, kao što su ATP Finals, ATP Cup i ATP 250 serija.

Iz tog razloga, turneja se održava na lokacijama diljem svijeta tijekom teniskog kalendara. To je vrlo prestižna turneja i igrači se cijelo vrijeme natječu kako bi osvojili bodove koji će im osigurati plasman u sljedećoj teniskoj sezoni.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Povijest ATP Toura

Povijest ATP Toura

Nagradni fond za turneju varira jer će svaki turnir imati svoj vlastiti nagradni fond. Više informacija o tome možete pronaći na web stranicama za pojedinačne turnire. Na primjer, nagradni fond za ATP kup 2022. iznosi 10 milijuna dolara. Igrači dobivaju i naknadu za sudjelovanje i novčanu nagradu. Tu su i novčane nagrade za timove u ATP kupu.

ATP je započeo život 1972. godine, a stvorili su ga vrhunski teniski profesionalci tog vremena. Igrač je održao sastanak na stubištu na US Openu te godine kako bi razgovarali o njihovoj želji da imaju udrugu igrača. Jack Kramer izabran je za izvršnog direktora, a Cliff Drysdale predsjednik. Cilj je bio poboljšati igru za igrače.

ATP je stvorio sustav rangiranja koji je analizirao izvedbu igrača i odredio ulaze igrača na razne turnire na turneji. Rangiranje je stupilo na snagu sljedeće godine i isti sustav rangiranja ostaje na snazi do danas. Petnaest godina muški je teniski krug nadzirao ATP, zajedno s Međunarodnom teniskom federacijom i nizom različitih direktora turnira.

Povijest ATP Toura
Novi smjer

Novi smjer

Unatoč činjenici da su igrači pomogli u stvaranju ATP-a, i dalje su osjećali da nemaju dovoljno glasa i željeli su više kontrole. Godine 1988., također na US Openu, izvršni direktor ATP-a Hamilton Jordan održao je konferenciju za novinare na parkiralištu.

Problemi s turnejom su izneseni kao i prilike. Jedan koji je jasno identificiran bilo je stvaranje nove ATP turneje. Igrači su to podržali i njih 24 prijavilo se za nastup na novom ATP Touru 1990.

Novi smjer
Sve što trebate znati o tenisu

Sve što trebate znati o tenisu

Tenis dugo je bio vrlo popularan sport među gledateljima. To je također jedan od najstarijih sportova koji se igrao u malo drugačijem obliku od strane Henryja VIII u 16. stoljeću. Turniri kao što je Wimbledon postoje već više od jednog stoljeća i pojavljuju se na velikim sportskim događajima kao što su ljetne olimpijske igre.

Većina turnira ima muške mečeve koji se igraju na pet setova, dok se ženski mečevi igraju na tri seta. Turniri također sadrže neke od najnovijih tehnologija, koje mogu mjeriti brzinu servisa i točno mjeriti gdje lopta pada.

Turniri se održavaju u zemljama diljem svijeta i postoje natjecanja za muškarce i žene, s parovima i mješovitim parovima koji su uključeni u većinu turnira. Svi glavni turniri se prenose na televiziji, a neki od najboljih igrača sudjelovat će iu manjim, više lokalnih turnira tijekom godine. Grand Slam turniri uvijek su dobro posjećeni i prenose se diljem svijeta.

Sve što trebate znati o tenisu
Zašto je ATP turneja popularna za klađenje?

Zašto je ATP turneja popularna za klađenje?

ATP turneja nudi mnogo mogućnosti za različite vrste oklada. Budući da se turneja ne temelji samo na jednom pojedinačnom turniru, osoba koja se kladi ima mogućnost kladiti se samo na jednu utakmicu, jedan turnir ili cijelu turneju.

Mogu odlučiti pratiti napredak određenog igrača, zemlje ili tima. Kombinacije su gotovo beskrajne. Mrežne stranice za sportsko klađenje sadržavat će puno detalja i analiza, što im je bitno pri određivanju omjera koji bi trebali ponuditi.

Budući da ATP turneja uključuje mnogo toga različite turnire, izgledi će se tijekom cijelog vremena mijenjati. Kako igrači pobjeđuju ili gube, njihovi izgledi će se mijenjati, a online sportske kladionice će to pratiti za svoje klijente, tako da nema potrebe da kupac sam radi bilo kakve izračune.

Zašto je ATP turneja popularna za klađenje?
Najbolja teniska prvenstva

Najbolja teniska prvenstva

ATP turneja je također atraktivna za kladioničare jer je to jedan od najvećih sportskih događaja i fokusiran je na elitne muške igrače. Ovo su vrhunska imena u sportu i gledateljima je zajamčeno da će gledati izvrsnu utakmicu kada se bore jedan protiv drugoga.

Budući da se sastoji od najvećih teniskih događaja, bit će puno raznolikosti u mečevima i gledatelji mogu uočiti talente u usponu.

Najbolja teniska prvenstva
Kako se kladiti na ATP turneji

Kako se kladiti na ATP turneji

Prvi korak za klađenje je pregledavanje stranica za online klađenje. Postoji nekoliko za odabir i svi će nuditi nešto drugačije značajke. Najbolja teniska prvenstva obično su uključena na sve stranice za sportsko klađenje, tako da će većina ATP toura događaja biti dostupna kladioničarima. Svi će ponuditi malo različite koeficijente na igrače i događaje, ali većina će biti slična u svojim pogledima na potencijalne ishode.

Nakon što kladioničar pronađe najbolju kladionicu za sebe, mora se registrirati. Proces je prilično jednostavan. Kladilac će morati postaviti online račun prateći korake navedene na web mjestu. Neka mjesta mogu zahtijevati da korisnik potvrdi svoju adresu i dob prije nego što se postupak prijave može dovršiti. Zatim trebaju odrediti kako će dodati sredstva na svoj račun kako bi mogli dovršiti svoje oklade.

Kako se kladiti na ATP turneji
Polaganje oklade

Polaganje oklade

Kladilac bi trebao uzeti u obzir koeficijente koji se nude i razmisliti o tome želi li se kladiti na pojedinačnu utakmicu ili ishod turnira. Omjeri će se mijenjati ovisno o učinku igrača ili momčadi na drugim teniskim turnirima koji su dio ATP toura.

Mjesta za online klađenje učiniti stvarnu okladu jednostavnom. Kladilac dodaje koliko se želi kladiti i moći će vidjeti sve svoje trenutne oklade na svom virtualnom kladioničarskom listiću.

Polaganje oklade
Najbolja mjesta za klađenje na ATP turneju u 2024

Najbolja mjesta za klađenje na ATP turneju u 2024

Klađenje na turnire vrlo je jednostavno kada kladitelj ima pristup nekim od najboljih stranica za online kladionice. Svi će imati popis sportskih turnira koji su aktualni ili dolaze u budućnosti, a neki će čak i detaljno objasniti sportove kako bi pomogli kladioničaru da razumije pravila.

Betsafe i 888Sport su među najboljim stranicama s dobrim online sportskim kladionicama. Igrači će pronaći mjesta koja su laka za navigaciju i korištenje. William Hill je dobro poznat po sportskom klađenju poput teniskih liga. Teniski online turniri mogu se pronaći i na drugim stranicama kao što su Dafabet i Betfinal.

Betfresh i Mr Green također će imati glavne teniske turnire kao dio svog popisa sportskih turnira. Neka mjesta mogu biti specifična za državu i imati ograničenja u pogledu mjesta gdje se njihovi kupci mogu nalaziti, ali postoji nekoliko međunarodnih mjesta koja su dostupna igračima s različitih lokacija.

Najbolja mjesta za klađenje na ATP turneju u 2024
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak