Sve o Trotting klađenju

Kas je oblik konjskih utrka u kojem konji kasaju ili hodaju, a ne galopiraju. Sport je popularan u mnogim dijelovima svijeta, uključujući Europu, Sjevernu Ameriku, Kanadu i Australiju. Jedna od sjajnih stvari o kasanju je da nudi izvrsne mogućnosti klađenja.

Postoji niz internetskih web-mjesta za sportsko klađenje koje nude kasačko klađenje i to je sjajan način da utrci dodate malo uzbuđenja. Ovaj članak istražuje kasačko klađenje kako bi igrači znali što mogu očekivati kada se klade.

Sve o Trotting klađenju
Najbolje stranice za kasačko klađenje

Najbolje stranice za kasačko klađenje

Kasačko klađenje je sportsko klađenje koje uključuje predviđanje ishoda kasačkih utrka. U utrci može pobijediti konj koji završi prvi ili sakupi najviše bodova tijekom utrke. I dok je kasačko klađenje jednostavno kao ABC, ne nude sve kladionice kasačko klađenje. Pa sport već jest vrlo popularan u Europi i Sjedinjenim Državama, ali online klađenje je relativno nova niša.

Kasačko trčanje kao sport postoji već stotinama godina i sada je popularan sport u mnogim dijelovima svijeta, kao što je gore spomenuto. No, klađenje na kasačke sportove novi je pothvat koji je započeo tek prije nekoliko godina. Najstarije internetske kladioničarske stranice koje nude kasačko klađenje također su stare nekoliko desetljeća ili manje. Prema tome, kasačko klađenje ne može tvrditi da ima bogatu povijest. Međutim, niša ima puno potencijala.

Najbolje stranice za kasačko klađenje
Kako se kladiti na kasanje

Kako se kladiti na kasanje

Kako bi se kladili na mreži, igrači mogu slijediti ove korake:

  • Prijavite se za račun na mjestu za klađenje. Proces registracije trebao bi biti brz i jednostavan.
  • Uplatite novac na njihov kladioničarski račun. To se može učiniti kreditnom karticom, debitnom karticom ili e-novčanikom.
  • Odaberite kasačku utrku na koju se žele kladiti
  • Odaberite ulog
  • Potvrdite okladu
Kako se kladiti na kasanje
Trotting vrste klađenja

Trotting vrste klađenja

Obično ih ima nekoliko vrsta oklada na izbor, a igrači moraju razumjeti svaku okladu kako bi znali gdje staviti svoj novac. Iako svaka sportska kladionica može imati vlastita tržišta klađenja, postoje tržišta klađenja koja su uobičajena u većini sportskih kladionica, a uključuju sljedeće:

Potpuna pobjeda

Ovo je izravna oklada na to koji će kasač pobijediti u utrci. To je najčešća vrsta klađenja u trotting klađenju.

Završna pozicija

Ovo je oklada na to koji će kasač završiti prvi, drugi, treći ili četvrti.

Glava uz glavu

U ovoj okladi kladionici suprotstavljaju dva kasačka rivala i predviđaju koji će od njih pobijediti drugoga. Oklada je dobitna čak i kada konj koji pobijedi drugoga ne izađe prvi u utrci.

Svaki put

Ovo je zgodna oklada vrijedna spomena. To je oklada na to koji će kasač ili pobijediti u utrci ili završiti na četvrtom mjestu i dalje.

Trotting vrste klađenja
Razumijevanje koeficijenata klađenja na kasno

Razumijevanje koeficijenata klađenja na kasno

Trotting koeficijenti klađenja variraju ovisno o utrci i kladionici. Općenito, međutim, koeficijenti za klađenje na kasače nešto su viši od onih za galopske utrke. To je zato što je kasačka disciplina zahtjevnija i postoji veća mogućnost da stvari pođu po zlu.

Povremeno su kasačke utrke čak i mrtve utrke, što je, naravno, neriješeno. Međutim, svi su tečajevi postavljeni tako da kladioničari imaju prednost, pa je uvijek dobra ideja potražiti tečajeve za kasno klađenje i savjete za sportsko klađenje prije nego što se kladite.

Razumijevanje koeficijenata klađenja na kasno
Što utječe na šanse za kasanje?

Što utječe na šanse za kasanje?

Nekoliko čimbenika može utjecati na koeficijente klađenja kasanjem. Neki od najvažnijih uključuju:

  • Oblik konja: Ovo je vjerojatno najvažniji faktor, jer pokazuje koliko je konj bio dobar u posljednje vrijeme.
  • Težina džokeja: Ovo utječe na brzinu konja.
  • Obrazac džokeja: Ako je džokej u posljednje vrijeme bio u vrhunskoj formi, to će utjecati na koeficijente klađenja u kasu.
  • Uvjeti na stazi: Ako je staza mokra ili zaleđena, to će utjecati na brzinu konja.
Što utječe na šanse za kasanje?