Sve o Floorball klađenju

Floorball je popularna verzija hokeja. Igra se (u različitim verzijama) u Kanadi od početka dvadesetog stoljeća, uglavnom kao rekreativna aktivnost kao alternativa hokeju na ledu. Bandy hokejaška varijanta inspirirala je dizajn palica, zbog čega je floorball poznat i pod nazivima salibandy (Finska), innebandy (Švedska i Norveška), te unihockey (Švicarska i Irska). "salibandy" i "innebandy", oba izvedena iz riječi bandy, znače "hall bandy" i "indoor bandy" respektivno.

Unihockey je dobio ime po riječi "univerzalni hokej" jer je to pojednostavljeni oblik hokeja koji se može izvoditi bilo gdje.

Sve o Floorball klađenju
Sve što trebate znati o Floorball klađenju

Sve što trebate znati o Floorball klađenju

Pet vanjskih igrača i jedan vratar čine momčad. Palica za floorball izrađena je od plastike i izgleda kao palica za hokej na ledu. Lopta je također perforirana i izrađena od plastike. Obje strane palice mogu se koristiti za dodavanje i ispucavanje lopte oko klizališta u floorballu.

Golovi su široki 160 cm i visoki 115 cm, a klizalište je 40m x 20m. Igra floorballa počinje bulijem na sredini klizališta, nakon čega jedna od momčadi pokušava ispucati loptu u gol suprotnog tima.

Možete baciti loptu suigračima ili sprintati i kontrolirati loptu s obje strane palice kako biste je pomicali po klizalištu. Obrambena strana će pokušati oduzeti loptu laganim kontaktom s nositeljem lopte; međutim, kada igraju loptom, igračima nije dopušteno podizati oštricu svojih palica iznad visine struka, a loptica se ne smije pomicati iznad visine koljena.

Vratar u floorballu, kao iu bandiju, nema štap i jedini je igrač u igri koji može uhvatiti i baciti loptu, ali ne može njome baratati izvan svog teritorija. Nakon što je postignut gol, lopta se vraća u centar i igra se nastavlja bulijem.

Sve što trebate znati o Floorball klađenju
Zašto je floorball popularan za klađenje?

Zašto je floorball popularan za klađenje?

Pronalaženje mjesta za klađenje na Florball više nije tako teško kao nekada. Sve veći broj konvencionalnih kladionica sada nudi koeficijente za velike turnire i utakmice u floorballu.

Floorball ima veliki broj sljedbenika skandinavska Europa, a počinje dobivati na snazi u Australiji, Novom Zelandu i Indiji. S tako rastućom bazom obožavatelja diljem svijeta, floorball brzo postaje popularan sport za gledanje i igranje, s novim ligama i kupovima koji se pojavljuju svake godine. Gledatelji mogu gledati natjecateljsku floorball akciju na događajima kao što su Champions Cup, EuroFloorball Cup i USA Cup, koji se održavaju svake godine za muške i ženske ekipe.

Ako volite floorball, vjerojatno ste upoznati s finskom Salibandyliigom ili švedskom Svenska Superliganom. Najviša divizija floorball igre sastoji se od ove dvije lige. Obje lige koriste kružnu strukturu, pri čemu najbolji klubovi napreduju u doigravanje nakon sezone kako bi odlučili o prvaku. Najlošiji timovi natječu se u svom play-out natjecanju, a gubitnici degradiraju u sljedeću razinu.

Kako se kladiti na floorball

Odabir mjesta klađenja na floorball online najteži je dio početka. Otići ćete na odjeljak za klađenje na floorball, odabrati mečeve i staviti oklade nakon što pronađete pouzdanu kladionicu za floorball.

Zašto je floorball popularan za klađenje?
Je li online klađenje na floorball legalno?

Je li online klađenje na floorball legalno?

Klađenje na floorball online savršeno je legalno. Ako uživate u sportu i želite se kladiti na njega, ne morate brinuti jer to možete učiniti s bilo kojeg mjesta u zemlji online sportske kladionice koji djeluju u drugim zemljama. Ako takvi online kladioničari nude koeficijente za floorball, kao što to čine za druge sportove, imate dopuštenje kladiti se na njih.

Za početak jednostavno otvorite račun kod pouzdanog i legalnog pružatelja usluga sportskog klađenja. Ako živite u području gdje su internetske sportske kladionice regulirane, možda ćete moći ili ne moći dobiti kvote za sport. Najvjerojatnije će odlučiti značaj turnira u floorballu.

Je li online klađenje na floorball legalno?
Najbolji izgledi za klađenje na parter loptu

Najbolji izgledi za klađenje na parter loptu

Floorball oklade organizirane su na prilično jednostavan način. Velika većina oklada spada u jednu od dvije kategorije: ravne oklade na ishod utakmice i terminske oklade na ishod nadolazećeg turnira. Pogledat ćemo svaki da vidimo kako funkcionira.

Oklade na pobjednika utakmice

Izravna oklada na pobjednika utakmice najpopularnija je vrsta oklade na floorballu. Cilj vam je ispravno pogoditi pobjednika igre kako biste pobijedili. Koeficijenti za svaku stranu, kao i prilika za klađenje na neodlučenu utakmicu, prikazani su na stranici za klađenje na floorball u okladi na pobjednika utakmice. Ako je vaše predviđanje točno, Florball koeficijenti klađenja reći će vam koliko možete osvojiti.

Razmotrite primjer iz nedavne utakmice koju je ponudila velika kladionica za floorball. Slijedi opis utakmice:

  • Momčad 1 za pobjedu na 3.25
  • Tim 2 za pobjedu na 1.47
  • Izvlačenje na 6.75

Broj pokraj svakog ishoda označava koliko novca možete osvojiti za svaku uloženu jedinicu. Ako je vaše predviđanje točno, sve što trebate učiniti je pomnožiti željeni iznos uloga s cjelokupnom nagradom.

S ulogom od 100 USD, na primjer:

  • Ako točno predvidite pobjedu tima 1 po 3,25, vaša će ukupna isplata biti 325 € s neto dobiti od 225 €.
  • ako točno predvidite pobjedu tima 2 po 1,47, vaša ukupna isplata bit će 147 €, s neto dobiti od 47 €.
  • Ako točno predvidite izvlačenje na 6,75, vaša će ukupna isplata biti 675 €, s neto dobiti od 575 €.
Najbolji izgledi za klađenje na parter loptu
Floorball futures oklada

Floorball futures oklada

Floorball klađenje online futures je jednostavno kada shvatite kako se kladiti na pobjednika meča. Jedina stvarna razlika je u tome što fjučersi pružaju opsežan popis timova ili zemalja za koje se očekuje da će se natjecati u a određeni turnir uskoro. Koeficijenti klađenja na Florball dodjeljuju se svakoj momčadi ovisno o njihovoj procijenjenoj šansi za pobjedu.

Vaša je odgovornost pogoditi koji će tim biti prvi. Pobijedit ćeš ako to učiniš kako treba. Vaša će oklada biti gubitak ako vaš odabrani tim ne završi prvi. Budući da postoji toliko mnogo opcija, fjučerse je teže osvojiti, ali su i isplate u prosjeku puno veće.

Zbroj golova

Tržišta ukupnih golova nisu uobičajena na stranicama za klađenje na floorball, iako ćete povremeno na njih naići. U ukupnom klađenju na floorball, kladionica predviđa ukupan broj golova koje su obje momčadi postigle u utakmici. Na primjer, kladionica može postaviti ukupni rezultat na 11,5 golova. Vaš cilj je odrediti hoće li ukupni rezultat biti viši ili niži od 11,5.

Ako vaše istraživanje pokaže da će ovaj meč biti s niskim rezultatom, trebali biste uzeti "ispod" i nadati se niskom rezultatu. Okladu ćete dobiti ako je ukupan broj postignutih golova 11 ili manje. Slično tome, ako vjerujete da će igra biti visoka, trebali biste odabrati "over". Ako je zbroj golova 12 ili više, dobit ćete okladu.

Floorball futures oklada
Savjeti za klađenje na Florball

Savjeti za klađenje na Florball

Postoje zvijezde u floorballu, kao u drugim sportovima. Kao rezultat toga, ako vješti igrač floorballa pretrpi ozljedu ili bolest, vi biste trebali biti prvi koji će to znati kako biste mogli ispravno procijeniti liniju igre.

Postoje razmjene u švedskoj i finskoj diviziji koje se moraju pratiti tijekom izvan sezone: slabija momčad pojačana jakim igračima mogla bi se neočekivano pretvoriti u kandidata za naslov.

Posebno treba pratiti učinak vratara. Vratar u floorballu ima trostruko opterećenje i ključni je član momčadi. Budući da najbolji vratari u klubu rijetko imaju održivu zamjenu, iznenadna ozljeda vratara može imati značajan utjecaj na šanse jedne od momčadi.

Još jedna stvar koju treba uzeti u obzir je stil igre kluba, što je statistički podatak koji je najlakše pronaći na Internetu i koji će vam pomoći u više/manje klađenju. Neki timovi imaju za cilj stvoriti više i zapanjiti protivnike brzim kombinacijama, dok se drugi oslanjaju na bravure golmana i čvrstu obranu. Većina timova se popravila u trećoj četvrtini, iako postoji nekoliko značajnih odstupanja.

Problem umora nije kritičan u online klađenju na floorball jer je prosječni interval između utakmica tjedan dana. Međutim, neki timovi mogu biti zapeli u psihološkoj kolotečini i dosljedno imati učinak ispod očekivanja, što može biti posljedica problema s treniranjem, vodstvom ili drugim nepoznatim varijablama.

Savjeti za klađenje na Florball
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Trebali biste pažljivo upravljati svojim sredstvima kako biste izbjegli nenamjerni gubitak velike svote novca. Uvijek imajte na umu da nikada ne smijete riskirati više novca nego što ste spremni izgubiti na okladi. Trebali biste podijeliti svoje resurse kako ne biste uzalud potrošili sav svoj novac odjednom.

Ako razvijete negativan niz sreće, ne pokušavajte to kompenzirati povećanjem iznosa uloga. Ili postavite ograničenja na ukupni iznos koji možete položiti svaki mjesec ili ograničenje na iznos koji možete izgubiti u jednoj igri.

Morate biti u stanju kontrolirati svoje emocije i znati kada odustati. Skloniji ste impulzivnim odlukama kada ste emotivni, što je loše kada je u pitanju kockanje. Uvijek imajte bistru glavu i potpuno razmislite o svom sljedećem potezu.

Pokušajte se samoisključiti ako se stvari počnu pogoršavati i počnete se osjećati kao da stječete ovisnost. Samoisključenje pomaže onima koji se bore s ovisnošću o kockanju da se od toga odmore i usmjere svoj život i novac na nešto drugo. Moglo bi vam pomoći da se povežete s dodatnim programima zajednice koji će vam pomoći da se nosite s problemom kockanja, kao i pružiti vam podršku koja vam je potrebna ako vam nije jasno kako upravljati sljedećim koracima u svom oporavku.

Odgovorno kockanje