Sve o Badminton klađenju

Badminton je debitirao na Olimpijskim igrama 1972. kao pokazni sport, zatim kao egzibicioni sport 1988. Postao je olimpijski sport s punom medaljom 1992., uključujući muške i ženske pojedinačno (jedan na jedan) i natjecanja u parovima (dva protiv dva ). Na Olimpijskim igrama 1996. debitirali su mješoviti parovi.

Badminton je po propisima i dinamici igre sličan tenisu. To je reket sport koji se može igrati solo ili s partnerom, a popularan je u nekoliko azijskih zemalja, uključujući Filipine, Kinu, Indoneziju i Japan. Što se tiče europske atletike, danski badmintonisti jedini su koji mogu parirati indonezijskim i kineskim badmintonistima.

Sve o Badminton klađenju
Sve što trebate znati o Badminton klađenju

Sve što trebate znati o Badminton klađenju

Čak i slabi povjetarac može utjecati na kurs balona, stoga se natjecateljski badminton obično igra u zatvorenom prostoru. S druge strane, rekreacijski badminton popularan je ljetni sport na otvorenom. Pravokutni teren dugačak je 44 stope (13,4 metra) i širok 17 stopa (5,2 metra) za pojedinačno i širok 20 stopa (6,1 metar) za parove.

U središtu igrališta, mreža visoka 5 stopa (1,5 metara) proteže se preko širine igrališta. Potrebno je čisto područje od 4 stope (1,3 metra) oko terena. Odbojka se igra isključivo udaranjem kugle balona naprijed-natrag preko mreže bez dopuštanja dodira s podom ili tlom unutar granica terena.

Cilj ove igre je reketom pogoditi metalnu kuglu ili pernati projektil kako bi ostao u letu i odmaknut od tla ako je u vašem terenu. Jedna partija badmintona može trajati do dvije pobjede u utakmicama s konačnim rezultatom 2:0 ili 2:1. Utakmicu pobjeđuje igrač koji prvi postigne 21 poen. Igrač dobiva jedan bod za svako osvojeno nadigravanje.

Igra će se nastaviti sve dok jedan od protivnika ne dobije prednost od 2 poena, a tada će rezultat biti 20:20. Sustav bodovanja u badmintonu sličan je onom u odbojci, pri čemu je strana koja servira ona koja je pobijedila u prethodnom nadigravanju. Badminton se igra pojedinačno, u parovima i mješovitim parovima, slično kao i tenis.

Sve što trebate znati o Badminton klađenju
Zašto je badminton popularan sport za klađenje?

Zašto je badminton popularan sport za klađenje?

Badminton je brz sport koji zahtijeva potpunu koncentraciju i izuzetnu tehniku. Ovo je jedan od razloga zašto igra sadrži brze i snažne razmjene petlji i pogoci se mogu postići za nekoliko sekundi. Živahan karakter igre čini zanimljivu atmosferu klađenja na badminton.

Također je jednostavno naviknuti se na klađenje na badminton jer je to usporedivo s klađenje na druge sportove. Vaša strategija klađenja na badminton može biti slična strategiji klađenja na odbojku, odbojku na pijesku ili stolni tenis po tome što uzima u obzir sustav bodovanja i strukturu utakmice.

Svaki od ovih sportova poznat je po velikoj dinamici i čestim promjenama kladioničarskih tečajeva tijekom igre. Iz tih je razloga ovaj sport jedna od najpopularnijih opcija za klađenje uživo. nMeđutim, prije nego što počnete s internetskim klađenjem na badminton, trebali biste se upoznati s mnogim vrstama oklada koje su dostupne u sportskom klađenju na badminton.

Zašto je badminton popularan sport za klađenje?
Kako se kladiti na badminton

Kako se kladiti na badminton

Kada je riječ o klađenju na badminton online, otkrit ćete mnoštvo izbora među kojima možete birati i stavljati svoje uloge. Prvo i najvažnije, utvrdit ćete je li klađenje na njega legalno. Također ćete naučiti o mnogim legalnim alternativama sportskog klađenja koje su vam dostupne za klađenje na badminton, kao i kako analizirati takve oklade.

Također ćete naučiti o nekim od najnovijih kvota za badminton. Što je najvažnije, otkrit ćete kako profitirati od badmintona i kako uplatiti i podići sredstva iz sportskih kladionica s koeficijentima za badminton.

Kako se kladiti na badminton
Je li klađenje na badminton legalno?

Je li klađenje na badminton legalno?

Potpuno je legalno kladiti se na badminton. Ako ste ljubitelj sporta i želite se kladiti na njega, ne biste se trebali brinuti jer to možete činiti diljem zemlje na internetskim sportskim kladionicama koje djeluju u drugim zemljama. Imate dopuštenje za klađenje na badminton ako ti servisi za online klađenje daju kvote za to, baš kao i za druge sportove.

Jednostavno otvorite račun kod ugledne i legalne usluge sportskog klađenja i spremni ste za početak. Ako živite u državi u kojoj su internetske sportske kladionice regulirane, tečajevi za sport mogu, ali i ne moraju biti dostupni. Najvjerojatnije će to biti određeno veličinom turnira u badmintonu.

Je li klađenje na badminton legalno?
Najbolje klađenje na badminton

Najbolje klađenje na badminton

Linije za klađenje na badminton uobičajeni su skup oklade za sport s usporedivim pravilima i formatima.

Klađenje na pobjednika meča/utakmice i oklade na hendikep

Budući da u badmintonu nema izjednačenih rezultata, kladionice će vam dopustiti da se kladite na igrača 1 ili igrača 2, koji će, prema procjeni kladitelja, pobijediti u utakmici ili igri. Ovo je najpopularnije tržište klađenja. Neke kladionice nude oklade na izvlačenje određenog boda kada je u pitanju klađenje uživo. Poput oklade na pobjednika utakmice/utakmice, sportske kladionice nude okladu na hendikep za cijelu utakmicu kao i za određenu utakmicu, pri čemu je potonja najčešće dostupna na linijama uživo. Nažalost, broj badmintonskih sportskih događaja dostupnih za klađenje je ograničen.

Klađenje na badminton više/manje

Klađenje na Over/Under u badmintonu isto je kao klađenje na bilo koji drugi sport. Internetske sportske kladionice će odabrati broj, a ovisno o okladi, možete se kladiti iznad ili ispod te brojke.

Ova jedinstvena vrsta oklade omogućuje vam niz različitih oklada. Možete pogoditi koliko će igara biti jer je to best-of-three format. Možete se kladiti na ukupan broj bodova postignut u svakoj igri, kao i na ukupan broj bodova koje je postigao svaki sudionik.

Klađenje na totale za badminton

Ne kladite se na pobjedu tima; umjesto toga, kladite se na ukupan broj bodova koje će oba igrača postići zajedno. Možete se kladiti da će igrači postići više ili manje bodova od očekivanog broja bodova.

Na primjer, ako dva igrača igraju međusobno i očekivani ukupni rezultat je 34,5, oklada Više je favorizirana na -130, a oklada Ispod je na +110, ovo bi bio primjer ovoga. To znači da oba igrača imaju priliku osvojiti više od 34,5 poena. Ako se želite kladiti na over, ukupni rezultat mora biti 35 bodova ili više.

Klađenje na badminton rasporedi

Jednostavno je kladiti se na širenje igre badmintona. To znači da se kladite na to hoće li igrač pobijediti ili izgubiti s određenim brojem bodova. Možete se kladiti na pobjedu ili poraz igrača s određenim brojem bodova.

Na primjer, ako su se igrač 1 i igrač 2 natjecali jedan protiv drugoga, razlika je postavljena na 3,5 u korist igrača 2. Na ploči s izgledima, igrač 2 bi imao -3,5 pored svog imena, što znači da bi oklada na njega moraju pobijediti s više od 3,5 boda da bi se isplatili. Igrač 1 imao bi koeficijent +3,5, što znači da bi mogao izgubiti s tri boda ili u potpunosti dobiti igru, a oklada na njega bi bila dobitna.

Najbolje klađenje na badminton
Savjeti za klađenje na badminton

Savjeti za klađenje na badminton

Prije početka utakmice ključno je razmotriti igračevu motivaciju za događaj, njegov rejting i trenutnu formu, što je – kao i u drugim sportovima – kritična komponenta. Mnogi igrači badmintona, kao i tenisači, preferiraju određene turnire. Budući da imaju povećanu motivaciju kao rezultat sudjelovanja u takvim događajima, oni dobro rade.

Ako ne znate ništa o badmintonu, nećete moći bolje od kladionice procijeniti šanse za pobjedu. Kao rezultat toga, trebali biste pratiti tržište do analizirajući izglede objavljuju druge sportske kladionice, koristeći statističke alate i prateći kretanje linije prije početka utakmice.

Budući da koeficijenti za oklade na pobjednika meča/utakmice, hendikep i ukupan zbroj u badmintonu tako često variraju, pobrinite se da su oklade tijekom utakmice obično moguće ostvarive. Kladitelj mora imati unaprijed osmišljen plan djelovanja za klađenje uživo s logičnim koracima za sprječavanje emocionalnih odluka tijekom igre.

Uložiti sigurnu okladu ili čekati ishod utakmice? Prihvatiti gubitak kada se utakmica odvija drugačije od očekivanog ili se nadoknaditi klađenjem na drugačiji ishod? Morate imati pripremljene odgovore na sljedeća pitanja jer ne postoji idealan plan koji obećava 100% uspjeh.

Savjeti za klađenje na badminton
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Kako biste spriječili iznenadni gubitak puno novca, trebali biste razumno postupati sa svojim financijama. Upamtite, nikada ne biste trebali staviti više novca u okladu nego što ste spremni izgubiti. Kako biste izbjegli rasipanje cijelog novca odjednom, trebali biste podijeliti svoja sredstva.

Ako imate lošu sreću, ne pokušavajte to nadoknaditi povećanjem iznosa uloga. Morate ili uspostaviti ograničenje koliko možete uplatiti svaki mjesec ili ograničenje koliko možete izgubiti u jednoj igri.

Morate biti u stanju regulirati svoje emocije i prepoznati kada treba prestati. Kada ste uzrujani, vjerojatnije je da ćete donositi nepromišljene presude, što je užasno kada je u pitanju kockanje. Uvijek zadržite bistru glavu i temeljito analizirajte svoju sljedeću odluku.

Ako se stvari pogoršavaju i počinjete osjećati da razvijate ovisnost, pokušajte samoisključiti se. Samoisključenje omogućuje onima koji imaju problema sa svojom ovisnošću o kockanju da se odmore od toga i koncentriraju svoje živote i novac. Može vas ponovno povezati s više društvenih usluga koje će vam pomoći da se nosite s problemom kockanja, kao i pružiti vam podršku koja vam je potrebna ako niste sigurni kako podnijeti sljedeće korake u svom oporavku.

Odgovorno kockanje