Najbolje 10 MasterCard kladionice za 2024

Mastercard je oduvijek bio popularan izbor kada je u pitanju financiranje računa za klađenje. Većina stranica za klađenje ima više opcija depozita, ali debitne i kreditne kartice su uvijek najpopularnije i najčešće prihvaćene – poput Mastercarda. Neke financijske institucije još uvijek pogrešno drže ili zabranjuju transakcije, pa je sigurnosne opcije pri korištenju Mastercarda uvijek dobro imati za svaki slučaj.

Jedna od prednosti Mastercarda u polaganju depozita na kladionicama je brzina i sigurnost. Tu je i pitanje globalne dostupnosti, zbog čega većina, ako ne i sve, licencirane stranice za klađenje dopuštaju Mastercard kao opciju plaćanja.

Najbolje 10 MasterCard kladionice za 2024
Kako napraviti depozit s Mastercard karticomKako izvršiti isplatu s MastercardSigurnost i sigurnost u MastercarduOpcije korisničke podrške Mastercard
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Kako napraviti depozit s Mastercard karticom

Kako napraviti depozit s Mastercard karticom

Uplata depozita putem Mastercard kartice je vrlo jednostavna. Zapravo, kada je mjesto za klađenje odabrano, to je prilično jednostavno. Odatle, kladionici moraju:

Napravite račun na stranici za klađenje. Kladionici će možda morati dati potrebne informacije. Mogu se tražiti i neke druge informacije - ID-ovi, lokacija i drugi zahtjevi standarda KYC.

  1. Pronađite opciju Blagajna. Odaberite Mastercard među opcije depozita pod uvjetom.
  2. Unesite svoje Mastercard detalje, kao što su broj računa, datum isteka i CVC.
  3. Unesite iznos koji želite uplatiti na stranicu za klađenje, a zatim autorizirajte prijenos. Transakcije se obično odražavaju u minutama.

Nešto što treba imati na umu je da dok mnoge banke redovito prihvaćaju depozite za kockanje na kreditnim karticama, druge ih automatski odbijaju.

Neki zakoni poput Zakona o provedbi nezakonitih internetskih kockanja iz 2006. zabranjuju financijskim institucijama da svjesno obavljaju transakcije s drugom osobom u vezi s ilegalnim internetskim kockanjem.

Iako internetsko klađenje više nije protuzakonito u mnogim jurisdikcijama, zabrana ostaje na snazi, a neke banke odbijaju obraditi bilo kakve transakcije kockanja na mreži. Za to nisu krive stranice za klađenje pa je najbolje prethodno malo istražiti.

Ograničenja depozita mogu se razlikovati za web-lokacije za klađenje, ali obično su negdje na maksimalno 5000 USD i minimalno od 10 do 50 USD.

Što se tiče naknada, neke banke na mreži Mastercarda mogu naplaćivati niske ili nikakve naknade. Neki online sportske kladionice tretirati depozit kao gotovinski predujam i kao rezultat zahtijevati veće naknade. Stranice za klađenje također mogu naplatiti naknade sa svoje strane.

Kako napraviti depozit s Mastercard karticom
Kako izvršiti isplatu s Mastercard

Kako izvršiti isplatu s Mastercard

Dok većina web-mjesta za klađenje dopušta kladionicima polaganje sredstava putem Mastercarda, neke im možda neće dopustiti podizanje putem iste metode (ili bilo koje druge debitne ili kreditne kartice, u tom slučaju). To znači da će kladitelji obično morati pronaći alternative kada žele izvršiti povlačenje. Najjednostavnija opcija je korištenje e-novčanika, kao što su Skrill ili Neteller.

Kladionici se također mogu odlučiti za podizanje svojih sredstava putem bankovnih transfera. Međutim, isplate putem bankovnih transfera obično traju od dva do pet radnih dana, što bi moglo biti dulje ako su na putu državni praznici, vikendi ili održavanje. Isplata putem e-novčanika može biti brža, ali to nije uvijek istina.

Jednostavno idite na željenu stranicu za klađenje i prođite kroz standardni postupak povlačenja. Nakon toga odaberite željeni način plaćanja. Ovo će kladitelje usmjeriti na sljedeću fazu, gdje će kladitelji odrediti iznos koji žele povući. Sve što ostaje je potvrditi i autorizirati transakciju nakon što se daju sve potrebne informacije.

Što se tiče naknada za isplatu, neke banke povezane s Mastercardom mogu nametnuti minimalne naknade ili nikakve naknade. Kladionice mogu naplaćivati naknade sa svoje strane, kao i naknade za e-novčanike. Međutim, to su obično samo novčići za dolar, tako da to neće naštetiti sredstvima koliko se misli.

Ako su kladitelji i dalje zabrinuti zbog naknada, Mastercard još uvijek može učiniti da kladitelji ispunjavaju uvjete bonusi za prvu okladu na stranicama za klađenje, pa to smatrajte kompenzacijom za svoja sredstva.

Kako izvršiti isplatu s Mastercard
Sigurnost i sigurnost u Mastercardu

Sigurnost i sigurnost u Mastercardu

Mastercard je jedna od najvećih i najpouzdanijih usluga plaćanja na tržištu, tako da su transakcije i osobni podaci kladitelja sigurni. 


Kako Mastercard radi u usporedbi sa svojim konkurentima, tvrtka tvrdi da su njezini sustavi sigurniji od bilo koje druge usluge plaćanja. Oni koriste peer-to-peer mrežu temeljenu na rubu koja usmjerava promet na više krajnjih točaka.

Tu je i Mastercard Secure Code, koji je dodatni sloj sigurnosti. Pomaže potvrditi identitet kladitelja putem jednokratne šifre (OTP) poslane SMS-om na registrirani telefonski broj na stranici za klađenje.

Još jedna sjajna stvar je da financijska institucija koja kladionicima izdaje Mastercards neće ih smatrati odgovornima za bilo kakve neovlaštene transakcije. Mastercard nudi zaštitu od odgovornosti s transakcijama napravljenim bilo gdje.

Kladionici moraju dati svoju ulogu u osiguravanju sigurnosti svoje Mastercard kartice. Da bi to učinili, moraju:

  • Poduzmite razumne mjere opreza kako biste spriječili gubitak ili krađu vaše kartice.
  • Kada je vaša kartica izgubljena, ukradena ili korištena bez vašeg dopuštenja, odmah obavijestite svoju banku.
  • Održavajte dobru reputaciju sa svojim Mastercard računom.
  • Razgovarajući s njima, saznajte koje druge sigurnosne mjere vaša banka ima kako bi vas zaštitila od lažnih transakcija.
Sigurnost i sigurnost u Mastercardu
Opcije korisničke podrške Mastercard

Opcije korisničke podrške Mastercard

Mastercard je jedna od vodećih platnih usluga u svijetu. Oni koji ga imaju koriste ga za mnoge svoje svakodnevne potrebe, poput komunalnih usluga, osnovnih potrepština, kupovine i još mnogo toga. Kada nešto koristite tako često, obično se javljaju problemi ili nedoumice.

Ako kladitelji imaju problema ili pitanja, postoji mnogo načina na koje mogu kontaktirati Mastercard. Međutim, imajte na umu da Mastercard zapravo ne izdaje debitne ili kreditne kartice – to izdaju financijske institucije. Kladionici će možda morati prvo kontaktirati svoju banku.

  • Za prvu rutu, kladitelji se mogu uputiti na službenu stranicu Mastercarda na adresi mastercard.com. Pronađite stranicu podrške i često postavljana pitanja. Ovi popisi su obično sveobuhvatni i mogu sadržavati rješenje za problem kladitelja.
  • Drugo, možete preuzeti PDF datoteku Globalnih kontakata tvrtke Mastercard, koja sadrži popis telefonskih brojeva za svaku Mastercard telefonsku liniju. Svaka zemlja ili područje ima svoje, tako da neće škoditi provjeriti ovaj glavni popis.

Kladionici također mogu koristiti društvene mreže kako bi došli do Mastercarda, poput Facebooka i Twittera. Tvrtke prepoznaju moć ovih dviju stranica u komunikaciji sa svojom bazom kupaca i često odgovaraju na razgovore, spominjanja ili komentare tamo.

Opcije korisničke podrške Mastercard
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

3 najbolja bonusa dobrodošlice za sportsko klađenje za Visa/Mastercard plaćanja
2023-08-02

3 najbolja bonusa dobrodošlice za sportsko klađenje za Visa/Mastercard plaćanja

Kada tražite sportsku kladionicu kojoj biste se pridružili, važno je razmotriti mogućnosti plaćanja i dostupne ponude dobrodošlice. Srećom, većina kladionica nudi plaćanje debitnom/kreditnom karticom putem Mastercard ili Visa kartice. Još bolje, dobit ćete bonus za sportsku kladionicu nakon što uplatite sredstva i, u nekim slučajevima, napravite svoju prvu stvarnu novčanu okladu.