Vijesti

July 4, 2023

Započnite svoje tjedne nizove dobitaka u Betreelsu s besplatnim klađenjem ponedjeljkom!

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Sportsko klađenje može biti neoprostivo, posebno za one s malim bankrollom. Uobičajeno je da se nađete bez ičega na početku tjedna ako neke od vaših parlay nogu ne daju rezultate tijekom vikenda. Iz tog razloga, BettingRanker je uvijek u potrazi kako bi vam pomogao pronaći fantastične tjedne bonuse za povećanje vašeg osjetljivog bankrolla.

Započnite svoje tjedne nizove dobitaka u Betreelsu s besplatnim klađenjem ponedjeljkom!

Ovaj tjedan pretraga se zaustavlja na Betreelsu, mjestu za klađenje iz 2016. s licencama u Ujedinjenom Kraljevstvu i na Malti. Casino obećava da će vaš tjedan započeti veselo s promocijom Free Bet Mondays. Dakle, ako ovaj bonus zvuči kao nešto što želite, nastavite čitati!

Što je besplatno klađenje ponedjeljkom u Betreelsu?

Besplatna oklada ponedjeljkom je a bonus za sportsku kladionicu dizajniran da ponedjeljak učini vašim omiljenim danom u tjednu na regulirano mjesto za klađenje. To je depozitni bonus gdje morate uplatiti najmanje 50 USD i napraviti kvalificirajući ulog od najmanje 50 USD na bilo kojem sportskom događaju kako biste zatražili besplatnu okladu od 20 USD. Ne zaboravite koristiti FBM bonus kod prilikom traženja ovog bonusa.

Ovaj depozitni bonus otvoren je za zahtjeve od ponedjeljka od 00:00 do 23:59 GMT. Bilo koji ulog nakon ovog razdoblja neće se kvalificirati za promociju. 

Uvjeti i odredbe besplatne oklade ponedjeljkom

Kladitelji moraju odigrati dobitke od depozitnog bonusa 1x prije nego što ga pretvore u gotovinu koja se može podići.

Na primjer, možete upotrijebiti besplatnu okladu od 20 USD da biste se okladili i osvojili 80 USD. Ako se to dogodi, morate se uložiti još 80 USD prije podnošenja zahtjeva za isplatu na Betreelsu. Ako imate malo iskustva u online sportsko klađenje, znat ćete da je ovo jedna od najpovoljnijih cijena.

Osim zahtjeva za klađenje, u nastavku su dodatni uvjeti i odredbe za bonus na Betreels:

  • Bonus i svi dobici ostvareni njime istječu u roku od 7 dana.
  • Maksimalni iznos konverzije za bonus je 200 USD.
  • Svi registrirani igrači mogu dobiti do pet besplatnih bonusa za klađenje svaki mjesec.
  • Igrači ne mogu tražiti bonus ako imaju aktivnu promociju.

Zahvaljujući prijateljskim uvjetima i odredbama, ovaj tjedni bonus jedan je od najboljih koje možete zatražiti online. Dakle, ispunite zahtjev za 1x klađenje i podignite svoj novac!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti