Vijesti

November 1, 2023

Zapanjujuća izvedba s klupe: potencijalna prepreka Boston Celticsima

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Uvod

Tijekom izvan sezone vladao je optimizam oko klupe Boston Celticsa. Međutim, kako je sezona počela, postalo je jasno da klupa ne radi dobro i da bi mogla biti problem za momčad u budućnosti.

Zapanjujuća izvedba s klupe: potencijalna prepreka Boston Celticsima

Slabe izvedbe

Povratnici veterani s klupe, kao što su Payton Pritchard i Al Horford, nisu opravdali očekivanja. Pritchardu, koji se prošle sezone mučio s minutažom, dobio je više vremena za igru, ali nije imao previše utjecaja. U prve tri utakmice zabijao je ukupno samo 2,3 poena i imao slabe postotke šuta. Horford, koji se prilagođava svojoj novoj ulozi šestog igrača, također ima problema, s prosjekom od 5,3 poena u karijeri, uz šut od 36,8%.

Razočaravajući doprinosi

Ostali igrači s klupe, uključujući Sama Hausera, Lukea Korneta i Oshaea Brissetta, također nisu uspjeli dati značajan doprinos. Hauser i Kornet zajedno su osvojili samo 11 bodova uz loš postotak šuta. Brissett, za kojeg se očekivalo da će biti ključno pojačanje, osvojio je samo dva boda u dvije utakmice.

Ukupna izvedba na stolu

Klupa Celticsa u cjelini nije bila uvjerljiva. Trenutno su najlošiji u NBA ligi što se tiče postotaka pogodaka i šuta među igračima s klupe. Iako postoji nada da će igrači poput Horforda i Pritcharda napredovati kako se prilagode svojim novim ulogama, klupa će se morati pojačati i pružiti podršku momčadi.

Potreba za poboljšanjem

Unatoč snažnom startu sezone Celticsa, klupa ostaje potencijalna kočnica momčadi. Početna petorka je sjajna, ali trebat će im pomoć s klupe za uspjeh. Za Celticse je ključno riješiti probleme s klupom i pronaći načine za poboljšanje svoje izvedbe.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti