Vijesti

August 1, 2023

Uživajte u svojim dobicima na sportskom klađenju uz 100% osiguranje klađenja na 1xBet

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

1xBet jedno je od onih mjesta za sportsko klađenje gdje nikada nećete pogriješiti. Kladionica ima više od 20 godina iskustva u pružanju konkurentskih koeficijenata u više sportova. A kako bi povećao vaše šanse za uspjeh, kladionica nudi brojne bonuse i promocije, uključujući 100% osiguranje klađenja. Dakle, što je točno ova promocija i kako je možete iskoristiti? Čitajte dalje da biste otkrili!

Uživajte u svojim dobicima na sportskom klađenju uz 100% osiguranje klađenja na 1xBet

Što je 100% osiguranje klađenja na 1xBet?

Puno regulirana mjesta za sportsko klađenje pružiti kladioničarima alternativu za osiguranje svojih uloga. Kao što naziv sugerira, osigurana oklada omogućuje kladioničarima da povrate svoj ulog ako račun oklade izgubi. Kladitelji mogu osigurati dio uloga ili cijeli ulog.

Imajući tu definiciju na umu, 1xbet omogućuje vam osiguranje do 100% vaše oklade. To znači da možete jamčiti ulog u cijelosti ili djelomično. Imajte na umu da je ovo usluga koja se plaća, što znači da trošak osiguranja varira ovisno o trenutačnim tečajevima. Također, osiguranje se odnosi samo na pojedinačnu ili akumulirajuću okladu.

Evo primjera kako funkcionira 100% osiguranje oklade: možete staviti okladu od 10 € na kvotu 1,5 i želite osigurati 100% oklade. U tom slučaju 1xbet nudi osiguranje od 5 € koje će biti terećeno na vaš račun ako pristanete. Ako oklada dobije, dobit ćete ukupno €15 (1,5 kvota x €10). Ali ako ne uspije, kladioničar će vam platiti 10 € jer ste osigurali cijeli iznos uloga.

Što još morate znati?

Još jedna stvar koju morate znati o ovome bonus za sportsku kladionicu je da kladitelji mogu uzeti višestruka osiguranja za istu okladu. Na primjer, možete uzeti 20%, 30% i 50% osiguranja za ulog od 10 €. No, kao što je već rečeno, cijena osiguranja može se promijeniti ovisno o cijenama tečajeva.

Osim toga, ukupni iznos osiguranja ne može biti veći od 100%. Stoga ne možete kupiti osiguranje od 20%, 40% i 50% istovremeno jer to premašuje 100%. Štoviše, sve kriptovalute ne ispunjavaju uvjete za iznos bonusa.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti