Vijesti

September 26, 2023

Primite natrag polovicu svog prvog pravog novčanog depozita u Raboni svaki tjedan

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Rabona nikada ne razočara kada su u pitanju bonusi i promocije za sportske kladioničare i kasino igrače. Nakon što se prijavite, kladioničar će vas nagraditi s ponudom dobrodošlice od 100% do 100 €. Nakon toga, stvari postaju još isplativije, s kladionicom koja provodi brojne dnevne, tjedne i mjesečne promocije.

Primite natrag polovicu svog prvog pravog novčanog depozita u Raboni svaki tjedan

Dakle, u današnjoj recenziji bonusa saznat ćete više o Raboninom tjednom reload bonusu. Nastavite čitati kako biste saznali više o minimalnim koeficijentima, zahtjevima za prebacivanje, postotku podudaranja i drugim uvjetima.

Što je tjedni bonus za ponovno učitavanje u Raboni?

Promocija Weekly Reload Bonus na Raboni je jednostavan bonus za sportsku kladionicu. U ovoj ponudi, kladioničar će vas nagraditi ponudom podudaranja za vaš prvi depozit tijekom tjedna. Jednostavno rečeno, to je tjedni bonus koji igrači mogu tražiti samo jednom tjedno.

Rabona obećava lojalnim igračima koji uplate tijekom tjedna 50% utakmica bonus, dosegnuvši 500 €. To znači da ako vaša prva uplata u tjednu iznosi 100 €, sportska kladionica će vas nagraditi s 50 € u bonusu koji se ne može povući. Morate uplatiti najmanje 1000 € kako biste zatražili cijeli bonus paket.

The regulirano mjesto za sportsko klađenje tvrdi da je bonus dostupan za traženje jednom tjedno od ponedjeljka 00:00 do nedjelje 23:59 UTC. Također, kladioničari iz zemalja poput Azerbajdžana, Gruzije i Tadžikistana mogu tražiti maksimalni tjedni bonus od 200 €.

Uvjeti i odredbe tjednog bonusa za ponovno učitavanje

Rabona jasno navodi što kladitelji moraju učiniti kako bi zatražili ovaj bonus ili izbjegli diskvalifikaciju. Prvo, minimalni kvalificirajući depozit za ovo tjedni bonus iznosi 20€. Kladitelji mogu uplatiti u drugim valutama kao što su HUF, INR, JPY, CAD, AUD i više, iako iznos varira ovisno o valuti.

Kladioničar također kaže da korisnici moraju 8 puta preokrenuti depozit i iznos bonusa na pojedinačne sportske oklade s kvotom od najmanje 2,00 po nozi. Alternativno, mogu prebaciti bonus na višestruke oklade s tečajem od najmanje 1,50. Igrači iz Norveške, Finske, Austrije i Njemačke moraju vratiti bonus i uplatiti ga najmanje 6x prije podnošenja zahtjeva za isplatu.

Ostali uvjeti za korištenje ovog bonus za sportsku kladionicu uključuju:

  • Najveća oklada koja se ubraja u stopu klađenja je 50 €.
  • Isplaćeni iznos, sistemske oklade i bonus oklade ne doprinose stopi klađenja.
  • Maksimalni iznos koji igrači mogu osvojiti je 10x bonus za ponovno učitavanje.
  • Kladitelji moraju uložiti bonus u roku od 30 dana.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti