Vijesti

August 15, 2023

Pridružite se N1 kladionici i počnite uživati ​​u personaliziranom tjednom povratu novca do 15%

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Pokrenut 2021., N1 Bet novo je mjesto za sportsko klađenje s konkurentnim tečajevima i stotinama tržišta. Ova kladionica također prihvaća kladioničare iz više regija, zahvaljujući licenci Curacao. A kako bi privukli više kladioničara, N1 Bet nudi brojne bonuse i promocije, uključujući Personalizirani tjedni Cashback bonus.

Pridružite se N1 kladionici i počnite uživati ​​u personaliziranom tjednom povratu novca do 15%

Dakle, što je ova promocija vjernosti i zašto biste je trebali zanimati? Ova bonus recenzija će raspakirati nagradu kako bi vam pomogla da razumijete sve o njoj.

Što je personalizirani tjedni cashback bonus na N1 Bet?

Ovo je tipičan bonus povrata novca koji biste dobili na drugom stranice za sportsko klađenje. N1 Bet nudi povrat dijela vaših stvarnih gubitaka u novčanim okladama. The cashback bonus iznosi 15% vaših tjednih izgubljenih uloga do 100 €. Zapamtite, povrat novca je postotak povrata za izgubljene oklade u zadnjih 7 dana.

Na primjer, ovaj tjedan možete se kladiti u 500 USD koristeći pravi novac i izgubiti polovicu iznosa. U tom slučaju, Oklada N1 vratit će 15% iznosa bonusa, što je 37,5 € (15% x 250 €). Maksimalni iznos bonusa koji možete dobiti tjedno je 100 €.

Što bi kladionici još trebali znati

Svaki bonus za sportsku kladionicu ima uvjete, a N1 Bet's tjedni bonus nije iznimka. Za one koji ne znaju, T&Cs smanjuju zlouporabu bonusa i pomažu mjestu sportskog klađenja i kladioničarima da maksimiziraju nagradu.

Bonus povrata novca od 15% može se zatražiti samo s jednog računa jednom tjedno. Kao što je prije rečeno, bonus se odnosi na vaše gubitke u sportskim kladionicama u stvarnom novcu tijekom zadnjih 7 dana i pripisuje se svakog ponedjeljka u 00:00 UTC. 

Ostali uvjeti za ovu promociju uključuju:

  • Kladitelji moraju ispuniti zahtjev za 3x klađenje kako bi povukli dobitke.
  • Uvjet za klađenje ispunjen je samo na sportske oklade.
  • Povrat novca dostupan je kladiocima s barem jednom pologom.
  • Cashback bonus istječe nakon 24 sata nakon što ga kladilac zatraži.

Ovo je definitivno izvrstan bonus za sportsko klađenje na vjernost. BettingRanker smatra da je postotak povrata novca prihvatljiv, a N1 Bet je dodao uvjete prijateljskog klađenja. Ali osigurajte da iskoristite bonus unutar 24 sata ili riskirate da ga izgubite.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti