Vijesti

November 10, 2023

Povećajte svoje probno iskustvo s potpunim pristupom FT.com

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Što je uključeno u moje probno razdoblje?

Tijekom probe, imat ćete potpuni digitalni pristup FT.com sa svime u našim Standard Digital i Premium Digital paketima.

Povećajte svoje probno iskustvo s potpunim pristupom FT.com
  • Standard Digital uključuje pristup globalnim vijestima, analizama i stručnim mišljenjima.
  • Premium Digital uključuje pristup našoj glavnoj poslovnoj kolumni, Lex, kao i 15 odabranih biltena koji pokrivaju ključne poslovne teme s originalnim, detaljnim izvješćima.

Plan na koji ćete prijeći možete promijeniti u bilo kojem trenutku tijekom probe tako da posjetite odjeljak "Postavke i račun".

Što se događa na kraju moje probe?

Ako ništa ne učinite, bit ćete automatski upisani u naš premium digitalni mjesečni plan pretplate i zadržat ćete potpuni pristup za 709 kr. na mjesec.

Radi uštede, svoj plan možete promijeniti bilo kada na mreži u odjeljku 'Postavke i račun'. Ako želite zadržati svoj premium pristup i uštedjeti 20%, možete odabrati godišnje plaćanje na kraju probe.

Također se možete odlučiti vratiti na Standard Digital, snažnu novinarsku ponudu koja ispunjava potrebe mnogih korisnika. Ovdje usporedite Standard i Premium Digital.

Sve promjene mogu se izvršiti u bilo kojem trenutku i stupit će na snagu na kraju probnog razdoblja, omogućujući vam da zadržite potpuni pristup 4 tjedna, čak i ako vratite na nižu verziju ili otkažete.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti