Vijesti

October 31, 2023

Najnoviji razvoj događaja u skandalu s krađom znakova u Michiganu i meču Svjetskog prvenstva

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Uvod

U ovoj epizodi Hang Up and Listen, Stefanu Fatsisu, Joshu Levinu i Joelu Andersonu pridružuje se Ben Mathis-Lilley iz Slatea kako bi procijenili najnoviji razvoj događaja u michiganskoj ekstravaganci krađe znakova. Tim raspravlja o odluci Sveučilišta u Michiganu da poništi ponudu novog ugovora za glavnog nogometnog trenera Jima Harbaugha, kako je izvijestio The Wall Street Journal. Također istražuju program krađe znakova Connora Stalionsa i njegov 'Michiganski manifest', kako je istaknuo Richard Johnson iz Sports Illustrateda. ESPN pruža uvide od nekoga koga su Stalionsi platili da snima bočne linije protivnika u Michiganu.

Najnoviji razvoj događaja u skandalu s krađom znakova u Michiganu i meču Svjetskog prvenstva

Svjetsko prvenstvo

Ben Lindbergh iz The Ringera pridružuje se podcastu kako bi opisao utakmicu Svjetskog prvenstva između Arizona Diamondbacksa i Texas Rangersa. Lindberghova stručnost u analizi bejzbola očita je u njegovim knjigama 'Jedino pravilo je da mora funkcionirati' i 'The MVP Machine'. Također istražuje bejzbolski novi 'učinak poznanstva s igračima' i tekući 'problem s previše bacanja'

Kontroverza Dwighta Howarda

Rasprava se zatim prebacuje na kontroverzu oko Dwighta Howarda, budućeg člana Kuće slavnih košarkaša koji je optužen za seksualno zlostavljanje. ESPN izvještava o građanskoj tužbi Stephena Harpera protiv Howarda, koji je negirao optužbe. Članak Diane Moskovitz u Defectoru daje vremenski prikaz optužbi za seksualno zlostavljanje, dok DJ Dunsonov članak u Deadspinu postavlja pitanje zašto nedostaje rasprava o tom pitanju. Cyd Zeigler iz Outsportsa ispituje odgovor Stephena A. Smitha na optužbe.

Za ponijeti

Kako epizoda završava, voditelji ostavljaju slušateljima neke ključne informacije za van. Naglašavaju potrebu da Major League Baseball prilagodi svoj format doigravanja s 12 momčadi nakon ranog ispadanja Dodgersa, Oriolesa i Bravesa. Oni također priznaju izvanredne izvedbe Texas Rangersa, vanjskog igrača Adolisa Garcie i vrlo uspješnih mladih igrača Arizona Diamondbacksa. Epizoda završava dodatnim segmentom u kojem se raspravlja o pričama prvog vikenda u NBA ligi, uključujući debi Victora Wembanyame, navodno ograničenje minuta LeBrona Jamesa i novo partnerstvo između Damiana Lillarda i Giannisa Antetokounmpa.

Ne zaboravite se pretplatiti na Slate Plus kako biste podržali Hang Up and Listen. Za detaljniju pokrivenost, pogledajte preporučene članke i knjige koje se spominju u epizodi.

Za sve upite možete se obratiti podcast timu na [email protected].

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti