Vijesti

July 3, 2023

Citizen Company radi novo ključno imenovanje

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Citizen, jedna od vodećih opcija plaćanja na sceni online klađenja, najavio je Tobyja Sucharova kao svog novog direktora za tehnologiju. Prije nego što se pridružio Citizenu, Sucharov je radio kao voditelj inovacija u Velikoj Britaniji, a kasnije kao voditelj platforme za igre kao usluge (GPAS) u Playtechu.

Citizen Company radi novo ključno imenovanje

Sucharov donosi bogato iskustvo u iGaming industriji u proširenju tehnoloških proizvoda koji služe stotinama operateri sportskog klađenja širom svijeta. Prije Playtech, Sucharov je radio s William Hillom u odjelu automatiziranih sportskih sustava cijena.

Citizen je nedavno izvršio nekoliko novih viših imenovanja kako bi ojačao svoje strateške planove i globalnu privlačnost. Jedno od najznačajnijih imenovanja u tvrtki je ono Sarah Ahle, sada voditeljice Compliance-a.

James Neville, suosnivač i glavni izvršni direktor tvrtke Citizen, rekao je da se tvrtka priprema za veću ekspanziju u drugoj polovici 2023. Stoga je ključno imati izniman vodeći tim koji će potaknuti i održati pothvat.

Neville je dodao:

"Toby donosi veliko bogatstvo iskustva iz sektora iGaminga i tehnoloških rješenja za skaliranje, i veselimo se suradnji s njim na našoj misiji da pojednostavimo način na koji plaćamo iskorištavanjem inovacija u alternativnim metodama plaćanja."

The pružatelj platnih usluga nada se da će imenovanje Sucharova za glavnog tehnološkog direktora poboljšati uslugu plaćanja s računa na račun tvrtke u nekoliko industrija i na lokacijama.

Komentirajući svoje novo imenovanje, Sucharov je rekao da je oduševljen što je dio akceleratorske faze za Citizen, tvrtku s pouzdanim proizvodom koji može koristiti mnogim industrijama. Uvjeren je da će se tvrtka dalje širiti i presretan je što ima ulogu u njenom budućem napretku.

Novi CTO dodao je:

"Dolazeći iz iGaming pozadine, od trenutka kada sam vidio tehnologiju koja podupire rješenje za plaćanje Citizen, shvatio sam potencijal proizvoda. Dok je na površini otvoreno bankarstvo vezano za sigurna plaćanja, vjerujem da je dodatna mogućnost povezivanja korisnika s njihovom bankom račune i dokazivanje vlasništva kroz autentifikaciju s više faktora bit će promjena u industrijama koje su meta prijevara ili koje imaju rigorozne zahtjeve poznavanja svog klijenta (KYC)."

Ali čini se da odlazak Sucharova neće utjecati na poslovanje Playtecha. Nedavno je najavio dobavljač tehnologije za sportsko klađenje ugovor s La Française des Jeux (FDJ), jedan od vodećih priređivača igara na sreću u Francuska. Playtech će pružiti svoje usluge poker mreže francuskom operateru u ovom poslu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti