Vijesti

August 2, 2023

3 najbolja bonusa dobrodošlice za sportsko klađenje za Visa/Mastercard plaćanja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Kada tražite sportsku kladionicu kojoj biste se pridružili, važno je razmotriti mogućnosti plaćanja i dostupne ponude dobrodošlice. Srećom, većina kladionica nudi plaćanje debitnom/kreditnom karticom putem Mastercard ili Visa kartice. Još bolje, dobit ćete bonus za sportsku kladionicu nakon što uplatite sredstva i, u nekim slučajevima, napravite svoju prvu stvarnu novčanu okladu.

3 najbolja bonusa dobrodošlice za sportsko klađenje za Visa/Mastercard plaćanja

Ali za odabir idealnog bonusa dobrodošlice za sportsko klađenje možda će biti potrebno neko stručno znanje. BettingRanker je predan tome da vam pomogne pronaći najbolje ponude dobrodošlice na reguliranim kladionicama diljem svijeta. Dakle, gdje igrači kreditnih/debitnih kartica mogu pronaći najbolje ponude dobrodošlice u kolovozu 2023.? Čitajte dalje kako biste saznali!

Ponuda podudaranja klađenja do 100 USD na BetVictoru

Pokrenut 2000. od strane BV Gaming Limited, BetVictor spada među najcjenjenije stranice za sportsko klađenje danas. Kladionica je poznata po svom modernom izgledu i stotinama dnevnih utakmica s konkurentnim koeficijentima.

BetVictor također nudi fantastičan bonus dobrodošlice od 100% do $100 u besplatnim okladama nakon uplate putem PayPal ili kreditne/debitne kartice i klađenje s tečajem 2,00 ili većim. Imajte na umu da sredstva morate položiti u roku od 7 dana od otvaranja računa.

U nastavku su navedeni uvjeti:

  • Bonus dobrodošlice može se koristiti u bilo kojem sportu.
  • Bonus oklade se ne mogu unovčiti.
  • Bonus ističe za 7 dana ako se ne iskoristi.
  • Nema zahtjeva za klađenjem.

50% do 200 € besplatne oklade na N1 Bet

Oklada N1 je najbolje ocijenjeno mjesto za klađenje koje prihvaća igrače iz više zemalja zahvaljujući licenci Curacao. Web stranica se može pohvaliti jednim od najintuitivnijih i najmodernijih sučelja na sceni sportskog klađenja, posebno kada se koristi mobilna verzija.

Na N1 Bet, novi kladioničari dobivaju 50% do 200 € u besplatnim kreditima za klađenje. Evo što morate učiniti da biste zatražili bonus:

  1. Prijavite se na N1 Bet i uplatite sredstva koristeći Visa ili Mastercard. 
  2. Ne zaboravite unijeti PRVI Bonus kod. 
  3. Kladioničar će vas nagraditi s bonusom dobrodošlice od 50% do 200 €.

Dodatni uvjeti za ovaj bonus sportske kladionice uključuju:

  • Besplatne oklade mogu se koristiti na svim događajima.
  • Besplatne oklade mogu se koristiti na odabire uživo i prije utakmica.
  • Bonus oklada mora imati tečaj od 1,01 do 2,00.

20 € u besplatnim okladama u Casumu

Casumo je popularniji među kasino igračima nego sportskim kladioničarima. Ali kladionica svoje sportsko klađenje obavlja tiho i učinkovito. Na Casumo, uživat ćete u jednostavnoj stranici za klađenje s tisućama natjecateljskih kvota prije utakmice i uživo. Nakon što imate račun za klađenje, uplatite sredstva pomoću dostupne opcije plaćanja i napravite okladu u vrijednosti od najmanje 10 € kako biste iskoristili ponudu dobrodošlice od 20 €. Okladu morate postaviti unutar 10 dana od registracije, a oklada mora imati minimalni koeficijent 1,6.

Ostali uvjeti su:

  • Ponuda je dostupna igračima iz Irska samo.
  • Oklade prije utakmice i klađenja uživo ispunjavaju uvjete za promociju.
  • Besplatne oklade dostupne su na bilo kojem sportskom tržištu.
  • Nema djelomičnog isplate za bonus oklade.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti