Klađenje na AFL Europe: Aussie Rules Online

Svrha ovog vodiča je pomoći kladioničarima da razumiju sve aspekte klađenja na turnirima s australskim pravilima, od povijesti igre do toga kako postaviti najpopularnije vrste klađenja na internetskoj sportskoj kladionici. AFL Europe, kao što ime sugerira, europsko je krilo Australske nogometne lige zaduženo za upravljanje sportom, kao i organiziranje natjecanja i njegovu promociju općenito.

Iako nadziru popis sportskih turnira AFL-a, dva glavna događaja su Euro Cup i Europsko prvenstvo, koji se održavaju u zemljama članicama na rotirajućoj osnovi. Sve europske igre Aussie pravila igraju se amaterski, tako da nema nagradnih fondova.

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
Sve što treba znati o AFL Europe: Aussie Rules

Sve što treba znati o AFL Europe: Aussie Rules

Prvi od glavnih Australska pravila turnira je Europsko prvenstvo koje se održava svake tri godine kako bi se utvrdilo koja je reprezentacija najbolja. Sudjeluju reprezentacije iz 23 zemlje s timovima od po 18 igrača. To je jedno od najboljih prvenstava Aussie rules i teško je natjecanje tijekom tri dana.

Drugi od najvećih događaja Aussie rules je Euro Cup, godišnje natjecanje 9-a-side koje zapravo uključuje neeuropske timove. Oba prvenstva Aussie rules također imaju utakmice za žene i igračima daju još više prilika za plasman oklade na internetskim kladionicama.

Sve što treba znati o AFL Europe: Aussie Rules
Sve što trebate znati o australskom nogometu

Sve što trebate znati o australskom nogometu

Iako u naslovu ima nogomet, to je zapravo igra koja kombinira elemente ragbija, američkog nogometa, košarke i britanskog nogometa u uzbudljivu, jedinstvenu igru. To je kontaktni sport s dvije ekipe igrača 9 na stranu koji se igraju na ovalnom terenu s ovalnom loptom.

Cilj je postići što više golova kroz dvije najviše vratnice na oba kraja igrališta. Utakmica traje 80 minuta i sastoji se od četiri četvrtine po 20 minuta. To je igra brzog tempa s različitim načinima dodavanja lopte.

Sve što trebate znati o australskom nogometu
Zašto je AFL popularan za klađenje?

Zašto je AFL popularan za klađenje?

AFL je najpopularnija igra u Australiji s velikom publikom, a njezina popularnost neprestano raste u Europi i šire. Zapravo, u SAD-u privlači oko pola manje gledatelja nego Američki nogomet čini; što nije loše za jedan tek nadolazeći, amaterski sport.

U Europi je broj gledatelja porastao za 50% i još uvijek raste. Brojne TV postaje i internetski servisi za strujanje osiguravaju da navijači budu u toku s akcijom, klade se na internetskim kladionicama i biraju između velikog broja tržišta.

Eurokup i Europsko prvenstvo, kao i sve ostalo ligama i turnirima, nude mnogo mogućnosti za klađenje na ovaj jedinstveni sport. Kladitelji se mogu kladiti na utakmice, pojedinačne timove ili igrače. Jedno od popularnih tržišta klađenja je Moneyline klađenje (poznato kao Head to Head u Australiji), gdje se kladitelji klade na to koji će tim pobijediti.

Sljedeća popularna opcija je klađenje na liniju, gdje igrači predviđaju kako će hendikepirani tim i protivnički tim nastupiti jedan u odnosu na drugog. Ostala tržišta uključuju klađenje na maržu, klađenje na derivate, klađenje na ponudu i klađenje na terminske ugovore.

Zašto je AFL popularan za klađenje?
Kako se kladiti na AFL

Kako se kladiti na AFL

Prvo, igrači moraju pronaći svoju najbolju online kladionicu koja nudi AFL tržišta klađenja. Odabir pouzdane stranice s uglednom licencom ključan je za osiguranje sigurnosti osobnih i financijskih podataka.

Drugi čimbenici koje treba razmotriti mogu uključivati bonusi dobrodošlice, dobre kvote i način plaćanja koji odgovara igraču. Igrač se jednostavno treba registrirati na stranici, otvoriti račun i zatim uplatiti novac na račun. Da bi počeli igrati, igrači moraju otići na AFL na stranici, odabrati utakmicu, odabrati okladu i zatim potvrditi okladu.

Igrači mogu učiniti mnogo kako bi povećali svoje šanse za pobjedu razvijanjem znanja. To uključuje istraživanje statistika o timovima i igračima i praćenje najnovijih vijesti o njima. Poznavanje ozljeda igrača i razine fizičke spremnosti ključna je informacija prilikom postavljanja, na primjer, propozicijskih oklada.

Također, poznavanje načina na koji se timovi ponašaju tijekom različitih faza igre, zajedno s vrstom vremena i izvedbama kod kuće i u gostima, moglo bi biti presudno za uspješnije klađenje na derivate.

Kako se kladiti na AFL
Najbolja AFL kladioničarska mjesta u 2024

Najbolja AFL kladioničarska mjesta u 2024

Bettingranker je svojim detaljnim recenzijama stranica olakšao odabir najboljih AFL kladioničarskih stranica u 2022. Postoji mnogo dobrih stranica za klađenje, ali 1xBet (9.2), Melbet (9,0), i Malina (8,9) sve su dobile vrlo visoku ocjenu, kao i niz drugih internetskih stranica.

Apsolutni najbolji pobjednik je Casumo koji je osvojio čistu desetku. Kao što se i očekivalo, sve ove stranice su sigurne, ispravno licencirane i zaštićene SSL tehnologijom. Mnogi od njih nude velike bonuse; na primjer, do $500 na Casumo stranici.

Može im se pristupiti iz nevjerojatnog broja zemalja diljem svijeta i nude mnoge valute, jezike i metode uplate i isplate koji odgovaraju širokom rasponu ljudi. Mobilne aplikacije također su dostupne za igrače koji se vole kladiti u pokretu. Ova internetska mjesta za sportsko klađenje nude mnogo različitih tržišta za klađenje, uključujući Moneyline, maržu, derivate, ponude, futures i klađenje uživo.

Klađenje uživo uzbudljivo je iskustvo koje omogućuje klađenje u igri i tjera igrača da pomno prati igru kako bi položio prave oklade. Budući da se koeficijenti neprestano mijenjaju tijekom meča, to ga čini uzbudljivim za igrače koji moraju tempirati svoje oklade u skladu s tim.

Najbolja AFL kladioničarska mjesta u 2024
Ostali događaji i turniri koje održava AFL Europe

Ostali događaji i turniri koje održava AFL Europe

Godinu nakon Europskog prvenstva, AFL Europe organizira AFL International Cup, gdje se timovi iz cijelog svijeta bore za prevlast. Budući da je ovo amatersko natjecanje, nijedna momčad ili igrači iz Australije ne smiju se natjecati jer su oni profesionalci.

AFL Europe također ima popis sportskih turnira koje organizira, uključujući Fitzpatrick Cup, koji je godišnje natjecanje 9-a-side koje se igra između studenata i studenata iz cijele Europe.

Oni također organiziraju AFL Europe Champions League, gdje se svake godine Aussie vladajuće lige diljem Europe natječu kako bi pronašli europskog klupskog prvaka. Kao i na svim drugim utakmicama AFL Europe, sve momčadi koje se natječu su amateri. Još jedan godišnji događaj je Anzac Cup koji se održava od 2012. i slavi spomen na oslobađanje Anzaca od strane australskih snaga tijekom Drugog svjetskog rata.

Igrači iz Australije koji imaju veze s Anzacom igraju protiv francuske reprezentacije u sklopu godišnjih događaja obilježavanja. AFL Europe također je uključen u probne utakmice koje igraju Engleska i Irska, dvije najveće snage u sportu.

Ostali događaji i turniri koje održava AFL Europe
Povijest AFL Europe

Povijest AFL Europe

Australski nogomet igra se u Australiji više od 150 godina, a njegovu popularnost u Europu su krajem 80-ih donijeli iseljenici, isprva počevši od Ujedinjenog Kraljevstva i Danske. Tako je počelo sa samo dvije lige koje su sada narasle na 15, s nacionalnim timovima u 23 zemlje i dalje se šire.

Godine 2005. osnovano je prvo središnje tijelo koje je na kraju postalo AFL Europe 2010. To je tijelo koje organizira sve AFL događaje i turnire u Europi, s prvim Eurokupom koji se igrao 2005. Europska prvenstva se igraju od 2010.

Povijest AFL Europe
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak