Politika kolačića

Natalie Turner
PublisherNatalie TurnerPublisher
WriterLuka NovakWriter

Pravila o kolačićima za CasinoRank
Datum stupanja na snagu: 20230222

Ova Pravila o kolačićima opisuju vrste kolačića i drugih tehnologija praćenja koje se mogu koristiti na našoj web stranici. Ovu Politiku kolačića možemo promijeniti u bilo kojem trenutku. Sve promjene u ovoj Politici kolačića stupit će na snagu kada revidiranu Politiku kolačića učinimo dostupnom na ili putem web stranice.

Korištenjem stranice pristajete na korištenje kolačića u skladu s ovom politikom.

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se postavljaju na vaš uređaj kada pristupite našoj web stranici. Kolačići nam pomažu prepoznati vaš uređaj i pružiti personalizirani sadržaj i oglase, zapamtiti vaše postavke i općenito poboljšati vaše iskustvo pregledavanja.

Različite vrste kolačića

Kako se čuvaju

Sesijski kolačićsu privremeni kolačići koji se pohranjuju na vaš uređaj samo tijekom vaše sesije pregledavanja. Oni se brišu kada zatvorite preglednik. Kolačići sesije često se koriste za praćenje vašeg statusa prijave, stavki u košarici za kupnju ili drugih postavki koje ste postavili tijekom jedne sesije pregledavanja.

Trajni kolačići pohranjuju se na vašem uređaju čak i nakon što zatvorite preglednik. Koriste se za pamćenje vaših preferencija ili postavki za buduće sesije pregledavanja. Trajni kolačići mogu isteći nakon određenog vremena ili mogu ostati na vašem uređaju dok ih ne izbrišete.

Za što služe

Neophodni kolačići su neophodni za pravilno funkcioniranje web stranice. Često se koriste za pamćenje vaših podataka za prijavu ili za praćenje stavki u vašoj košarici.

Funkcionalni kolačići koriste se za pamćenje vaših preferencija ili postavki, poput vašeg jezika ili veličine fonta.

Izvedba/analitika kolačići se koriste za prikupljanje informacija o tome kako posjetitelji koriste web stranicu, kao što su stranice koje su najpopularnije ili koliko dugo posjetitelji provode na svakoj stranici. Također se koriste za praćenje specifičnog ponašanja korisnika, kao što su koje veze su kliknute ili koje su stranice pregledane. Ove se informacije koriste za analizu prometa na web stranici i ponašanja korisnika. Ove se informacije koriste za poboljšanje performansi web stranice i korisničkog iskustva.

Oglas kolačići se koriste za praćenje vašeg ponašanja pregledavanja i za prikazivanje prilagođenih oglasa. Ove kolačiće često stvaraju oglašivači treće strane i mogu se koristiti za prikupljanje informacija o vašim interesima ili demografskim podacima.

Tko stvara kolačiće

Prva zabava kolačiće stvara web stranica koju posjećujete. Često se koriste za pamćenje vaših preferencija, podataka za prijavu ili drugih podataka koji su potrebni za ispravno funkcioniranje web stranice.

Treća strana kolačiće, s druge strane, stvara domena koja nije ona koju posjećujete. Često se koriste u svrhe oglašavanja ili praćenja.

Kako koristimo kolačiće

Na našoj web stranici koristimo sljedeće vrste kolačića:

IMEOPIS1./3.STRANASJEDNICA/TRAJNA
JSESSIONIDKolačić koji koriste naši web poslužitelji za identifikaciju web sesije.1. strankaSjednica
deployr-uidKolačić koji se koristi za personalizaciju sadržaja web stranice.1. strankaSjednica
deployr-eksperimentKolačić koji se koristi za A/B testiranje1. strankaUporan
deployr-posjetitelj-zemljaKolačić koji se koristi za prilagođavanje iskustva na temelju zemlje korisnika (npr. jezika)1. strankaUporan
ga*Kolačić koji koristi Google Analytics za razlikovanje korisnika.3. stranaUporan

Naši kolačići trećih strana

Naša web stranica koristi kolačiće treće strane za analizu vašeg ponašanja pregledavanja, za prikaz personaliziranog sadržaja i pružanje relevantnih informacija o našim uslugama. Kolačići treće strane koji se koriste na našoj web stranici uključuju:

  • Nova relikvija: kolačići koji se koriste za praćenje performansi
  • Google Analytics: kolačići koji se koriste za analizu korištenja web stranice

Kako mogu upravljati kolačićima?


 Kolačiće možete onemogućiti ili izbrisati u postavkama preglednika. Postupak za to može se razlikovati ovisno o pregledniku koji koristite. Slijedite donje veze za upute o tome kako onemogućiti ili izbrisati kolačiće u najpopularnijim preglednicima:

Google Chrome:https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=en-GB
Microsoft Internet Explorer:https://support.microsoft.com/en-us/help/260971/description-of-cookies
Microsoft Edge:https://privacy.microsoft.com/en-us/windows-10-microsoft-edge-and-privacy
Safari (stolno računalo):https://support.apple.com/kb/PH5042?locale=en_US
Safari (IOS):https://support.apple.com/en-us/HT201265
Mozilla Firefox:https://support.mozilla.org/en-US/kb/cookies-information-websites-store-on-your-computer
Android:https://support.google.com/nexus/answer/54068?visit_id=1-636601972073000539-1281769835&hl=hr&rd=1
Opera:https://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/

Imajte na umu da onemogućavanje ili brisanje kolačića može utjecati na vašu mogućnost korištenja određenih značajki stranice.

Ažuriranja ovih Pravila o kolačićima S vremena na vrijeme možemo ažurirati ova Pravila o kolačićima. Potičemo vas da povremeno pregledate ovu politiku radi eventualnih promjena. Sve promjene ove politike stupaju na snagu odmah nakon objave na stranici.

About the author
Natalie Turner
Natalie Turner
About

Natalie "OddsQueen" Turner, koja dolazi iz živahnog grada Toronta, pokretačka je snaga iza BettingRankera. S dva desetljeća u industriji klađenja, njezina neusporediva stručnost i vizionarsko vodstvo učinili su BettingRanker platformom za sve stvari vezane uz sportsko klađenje.

Send email
More posts by Natalie Turner