Najbolje 10 PaysafeCard kladionice za 2024

Paysafecard se oduvijek povezivao s internetskim klađenjem, a tako je i danas. Kladionici koji su ikad dali online oklade vjerojatno su već naišli na Paysafecard ili su je jednom koristili. Svi kladitelji, bez obzira na stručnost ili preferencije u igri, uživali su u anonimnosti koju su omogućili unaprijed plaćeni bonovi.

Sustavi plaćanja unaprijed kao što je Paysafecard postali su popularni kao metoda za plaćanje robe i usluga putem interneta pravim novcem, a ne bankovnim računom ili kreditnom karticom. Naravno, možete kupovati putem svoje bankovne kartice, što mnogi ljudi čine jer ona zaklanja konačnu transakciju na vašem računu.

Najbolje 10 PaysafeCard kladionice za 2024
Kako izvršiti depozit putem PaysafecardaKako izvršiti isplatu s PaysafecardSigurnost i sigurnost u PaysafecarduOpcije korisničke podrške za Paysafecard
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Kako izvršiti depozit putem Paysafecarda

Kako izvršiti depozit putem Paysafecarda

Polaganje sredstava na paysafecard račun zahtijeva od kladionika da prvo stvore račun kod sebe. Oni jednostavno trebaju otići na službenu web stranicu Paysafecarda na adresi www.paysafecard.com.

Nakon što završe, igrači mogu uplatiti na svoje račune. Sve što se od igrača traži je kupnja paysafecard PIN koda, koji mogu dobiti u više od 600.000 trgovina diljem svijeta. Kladionici će samo morati unijeti 16-znamenkasti PIN koji su stekli kada žele nadopuniti saldo u kladionicama.

Ako igrači nisu sigurni gdje mogu dobiti paysafecard vaučer, mogu otići na službenu web stranicu tvrtke. Web stranica ima lokator trgovine koji prikazuje sve trgovine koje prodaju paysafecard PIN kodove u vašem području.

Financiranje računa za klađenje pomoću paysafecarda jednostavan je postupak:

  1. Kladionici moraju otići na blagajnu svoje omiljene kladionice i odabrati opciju depozita, a bit će im predstavljeni svi dostupni načini plaćanja. Web stranica će kladionike odvesti u novi prozor kada odaberu paysafecard kao svoju željenu opciju plaćanja.

  2. Postojat će poveznica koja će im pokazati sve trgovine u vašem području koje prodaju paysafecard bonove. Možete prijeći na sljedeći korak ako ste već kupili svoje vaučere.

  3. Kladionici će primijetiti dio u kojem će morati unijeti svoj 16-znamenkasti PIN. Zapamtite da se PIN-ovi paysafecarda mogu kombinirati kako biste mogli uplatiti veći iznos. Nakon što kladionici polože sve PIN-ove koje žele, sve što im preostaje je potvrditi depozit.

Kako izvršiti depozit putem Paysafecarda
Kako izvršiti isplatu s Paysafecard

Kako izvršiti isplatu s Paysafecard

Paysafecard se, nažalost, ne može koristiti za isplatu. Kao rezultat toga, ako igrač želi tražiti gotovinu u svojoj omiljenoj sportskoj kladionici, morat će pronaći drugi način.

  • Način povlačenja sredstava ako kladioničari ne mogu koristiti svoju paysafecard je korištenje e-novčanika kao što su Neteller ili Skrill, jer su ove opcije najprikladnije i najbrže u trenutku pisanja.

  • Posrednik može dati još jedan sloj sigurnosti i privatnosti, što je dobro jer oni koji koriste paysafecard to čine zbog zaštite privatnosti usluge plaćanja

  • Druga alternativa metoda povlačenja je isplata putem izravnih bankovnih transfera. Međutim, važno je zapamtiti da isplate putem ovih kanala traju dulje — oko dva do pet dana.

Ova duga čekanja mogu biti i duža zbog vikenda, državnih praznika ili ako je sustav financijske institucije trenutno u fazi održavanja.

Imajte na umu da će se naplatiti naknada za konverziju ako kladionici uplate ulog za sportske kladionice u valuti koja nije ona na paysafecard vaučeru. Na službenoj web stranici paysafecarda nalazi se pretvarač valuta koji korisnicima omogućuje da vide koje naknade mogu naplatiti prilikom uplate depozita u različitim valutama.

Budući da se naknade mogu razlikovati ovisno o tome gdje kladitelj živi, igrači bi trebali otići na službenu web stranicu paysafecarda, odabrati svoje područje i provjeriti odgovarajuće naknade koje se mogu primijeniti na njih.

Što se tiče ograničenja, ona se mogu razlikovati od stranice do stranice za klađenje, tako da bi kladitelji trebali prvo napraviti domaću zadaću.

Kako izvršiti isplatu s Paysafecard
Sigurnost i sigurnost u Paysafecardu

Sigurnost i sigurnost u Paysafecardu

Paysafecardova visoka razina sigurnosti jedna je od njegovih najprivlačnijih značajki. To je glavni razlog zašto je toliko mnogo kockara odlučilo koristiti ovaj način plaćanja prilikom polaganja depozita na virtualnim sportskim kladionicama. Paysafecard ne zahtijeva nikakve informacije o kreditnim/debitnim karticama ili bankovnim računima tijekom cijelog procesa plaćanja. Time se izbjegava rizik da osjetljivi podaci budu izloženi web stranici na kojoj se kladite.

Dok korisnici moraju biti oprezni da ne dijele svoje PIN-ove s drugima kako bi izbjegli financijsku prijevaru, paysafecard je poduzeo korake za poboljšanje sigurnosti mehanizma plaćanja. Možete zaključati svoje PIN-ove ako primijetite bilo kakvu lažnu aktivnost.

Nitko im neće moći pristupiti niti ukrasti novac na ovaj način. Važno je napomenuti da nakon što su PIN-ovi zaključani, više se ne mogu koristiti. Međutim, imaju mogućnost zatražiti povrat preostalog iznosa na paysafecard računu.

Još jedan korak koji je Paysafecard poduzeo kako bi povećao svoju sigurnost je zaštita PIN-ova od hakiranja. Generator neće hakirati PIN-ove, a iznos koji je naplaćen na vašim paysafecard kuponima neće biti promijenjen.

Paysafecard također upozorava svoje klijente na druge uobičajene prijevare. Na taj način kladioničari neće biti prevareni da otkriju podatke o vašem računu ili PIN-ove.

Sigurnost i sigurnost u Paysafecardu
Opcije korisničke podrške za Paysafecard

Opcije korisničke podrške za Paysafecard

Budući da je paysafecard jedna od vrhunski način plaćanja opcije ne samo među kladionicima već i na stranicama za klađenje, neka pitanja ili pitanja uvijek će biti prisutni.

Kada kladitelji naiđu na jedan od ovih, naravno, prirodno je tražiti pomoć. Dobro je što je paysafecard opremljen za rješavanje pitanja i zabrinutosti klijenata.

Kladionici koji imaju pitanja ili nedoumice mogu otići na službenu web stranicu paysafecard. Na izborniku hamburgera u gornjem lijevom kutu postoji opcija Podrška koja korisnike vodi do organizirane i lako čitljive stranice s često postavljanim pitanjima.

Stranica FAQ može pomoći u rješavanju problema u vezi s temama kao što su sumnja na prijevaru, nadoknada, problemi s plaćanjem i još mnogo toga. Ako kladitelji ne mogu pronaći svoje pitanje na karticama, mogu unijeti svoje pitanje na karticu za pretraživanje.

Ako to i dalje ne uspije, kladitelji mogu otići do gumba Kontaktirajte nas na dnu web-mjesta. Ovdje mogu pronaći obrazac za kontakt u kojem mogu poslati ulaznice za podršku i svoju telefonsku liniju za korisničku podršku. Imajte na umu da se mogu naplatiti lokalne naknade kada nazovete njihov CS tim.

Lara, njihov chatbot, također je dostupna za pitanja i pitanja igrača 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu.

Opcije korisničke podrške za Paysafecard
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak