Vijesti

June 29, 2022

Melbetov novi rub klađenja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Melbet je poznat po svojim izvanrednim uslugama sportskog klađenja. Igrači koji koriste pružatelja usluga mogu sudjelovati u raznim dostupnim sportskim događajima. Od svog osnutka, platforma je značajno napredovala kako bi svojim korisnicima pružila usluge svjetske klase.

Melbetov novi rub klađenja

Postoji više od dvjesto sportskih događaja na koje se igrači mogu kladiti svaki dan. Stranica je pogodna za nove i iskusne kladioce. Neki od istaknutih sportskih korisnika koje mogu pronaći na Melbetu su Formula 1, Floorball i baseball. Također, uz ostale sportove dostupne su kuglanje, snooker, curling i skijanje.

Melbet nudi više od 20.000 događaji klađenja prije utakmice na mjesec. Također pružaju uslugu live streaminga koja prenosi utakmice visoke razlučivosti iz najznačajnijih liga, uključujući La Ligu, Bundesligu i Premier ligu.

Međutim, najistaknutija značajka je multi-Live. Značajka omogućuje korisnicima da gledaju i klade se na do četiri različita sportska događaja istovremeno. Melbet također ima medijsko partnerstvo sa španjolskom La Ligom. Natječu se veliki klubovi kao što su Real Madrid i Barcelona, a partnerstvo je jedan od njihovih najznačajnijih uspjeha.

Bonusi u Melbetu

Bonusi i promocije su metode koje koriste mnoge tvrtke za online klađenje i kockanje kako bi privukle nove potrošače i zadržale postojeće. Bonusi dolaze u različitim oblicima, uključujući bonus na prvi depozit za nove klijente ili besplatne oklade ako ostvare određene uvjete koje postavlja stranica. Uz Melbet postoji niz aktivnih promocija.

Bonus za promotivni kod

Korisnici mogu dobiti do 100 USD korištenjem koda. Promotivni kod je fantastična ponuda, a dostupno je više ponuda. Ostale ponude dobrodošlice dostupne su za druge nacije diljem svijeta. Da bi stekli pravo na bonus, igrači moraju napraviti minimalni depozit od 10 USD.

Da biste koristili sve što Melbet stranica nudi, prvo morate stvoriti račun na kladionici. Za dobivanje poklona dobrodošlice u iznosu do 130 USD (100 €), igrači moraju unijeti promotivni kod STYVIP1. Postoje namjenske stranice koje nude više savjeta i informacija u vezi s promotivnim kodom.
Ulagači mogu dovršiti postupak registracije na nekoliko različitih načina. Sve to mogu učiniti jednim klikom, telefonom, e-poštom i društvenim mrežama. To nije složena procedura, ali Melbetu moraju dati točne podatke.

Bonusi dobrodošlice za nove igrače

Melbetov bonus dobrodošlice podliježe određenim uvjetima i ograničenjima. Za početak, svaki kupac ima pravo na samo jedan bonus dobrodošlice. To vrijedi za adresu jedne obitelji, zajedničko računalo i zajedničku IP adresu. Korisnici ne mogu otvoriti više Melbet računa koristeći iste podatke o računu, kao što su bankovni račun, kreditna kartica, račun za online plaćanje ili adresa e-pošte. Ako se otkrije da je netko iskoristio bonus ponudu, Melbet račun će biti ukinut.

Uvjeti za bonuse dobrodošlice

Poticaj se mora iskoristiti u roku od 30 dana od datuma isteka. Nadalje, igrači moraju iskoristiti cjelokupnu vrijednost bonusa prije podizanja sredstava sa svog računa. Prije povlačenja, morate ispuniti sve ostale bonus uvjete. U suprotnom, bonus i sva zarada bit će izgubljeni. Melbet također zadržava pravo dodijeliti ili otkazati bonus ako to smatra potrebnim.

Korisnici moraju okladiti 12 puta veći iznos bonusa u akumulacijskim okladama da bi stekli pravo na bonus. Najmanje tri događaja moraju biti uključena u bilo koju akumulacijsku okladu. U akumulatorskoj okladi, najmanje tri događaja moraju imati koeficijente 2,10 ili više. Kada su sve oklade napravljene s tim iznosom podmirene, zahtijevani iznos opklade smatra se ispunjenim. Bilo koje druge promotivne ili posebne ponude ne mogu se kombinirati s bonus dobrodošlice. Prije ispunjavanja uvjeta za bonus klađenje, igrači mogu povući svoja sredstva i izgubiti nagradu i sve povezane dobitke.

Besplatna oklada za rođendan

Melbet želi da korisnici imaju jedinstveno iskustvo klađenja. Stoga, na igraču najvažniji dan u godini, nudi poseban rođendanski bonus. Ako netko želi imati pravo na rođendanski bonus, mora imati uplaćen najmanje 100 € i imati svoj račun najmanje 30 dana. Također, netko mora biti aktivan u zadnjih 30 dana prije rođendana, te mora biti popunjen osobni profil.

Partnerstvo s ganskim WSbetticom

Melbet i Bettico su se udružili kako bi igračima olakšali dupliciranje listića za oklade s obje stranice. Ova nova značajka omogućuje igračima da dijele listiće za oklade sa svojim prijateljima. WSbettico je prva svjetska platforma za društveno klađenje bazirana na blockchainu. To će kladioničarima osigurati konkurentsku prednost na tržištu klađenja. S WSC tokenom, korisnici mogu pristupiti raznim tečajevima, prodavati vjerojatno dobitne koeficijente, sudjelovati u P2P klađenju i kreirati osobni događaj oklade.

Davatelji imaju za cilj uspostaviti okruženje pogodno za igranje raznih zanimljivih NFT i VR igara i pristup raznim profitabilnim investicijskim dobrima putem preporuka WSC AI. Druga dva razloga za pridruživanje ovom projektu su Mentors World i WSC Metaverse.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
ThunderPick
Bonus 2000 dolara

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti