Najbolje 10 Revolut kladionice za 2024

Revolut je britanska financijska tvrtka koja nudi razne bankarske usluge. Tvrtka je osnovana 2015. godine sa sjedištem u Londonu. Trenutno je tvrtka rangirana kao najvrjednija britanska financijska tehnološka tvrtka, vrijedna više od 33 milijarde eura.

Revolutov raspon financijskih usluga uključuje debitne kartice, trgovanje dionicama, mjenjačnicu, peer-to-peer plaćanja i razmjenu kriptovaluta. Kupci također mogu podizati novac s bankomata pomoću aplikacije Revolut. Bitna stvar koju treba napomenuti je da većina Revolut usluga ima naknadu. Naknade se obično povećavaju tijekom vikenda do 2% kako bi ublažile tvrtku protiv fluktuacija tečajeva.

Najbolje 10 Revolut kladionice za 2024
Kako napraviti depozit kod RevolutaPolaganje putem mobitelaKako izvršiti povlačenje s RevolutomSigurnost i sigurnost u RevolutuRevolut opcije korisničke podrške
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerIliana PetkovaFact Checker
Kako napraviti depozit kod Revoluta

Kako napraviti depozit kod Revoluta

Revolut je učinio dosta kako bi osigurao da korisnici mogu lako i povoljno uplatiti novac na svoje račune za online klađenje bez ugrožavanja sigurnosti na bilo koji način. Proces depozita može se neznatno razlikovati u različitim online kockarnicama, ali osnovni princip ostaje isti.

Prije nego što krenu s procesom depozita, korisnici moraju provjeriti imaju li registrirane Revolut račune. Igrači s Revolut računima mogu brzo i jednostavno stvoriti nove račune za klađenje. Svi registrirani Revolut računi također moraju biti aktivirani prije nego što se mogu koristiti.

Plaćanje depozita

Nakon postavljanja Revolut računa, igrači bi se trebali prijaviti na svoje račune za sportsko klađenje na mreži i otići na stranicu do opcija plaćanja. Treba napomenuti da online klađenje mora imati Revolut među svojim popis opcija depozita. Kupci s aktiviranim Revolut računima bi trebali kliknite na opciju Revolut, i bit će preusmjereni na drugu web stranicu kako bi dovršili plaćanje. Zatim moraju ispuniti podatke o kartici kao što su broj kartice i CVV. Također trebaju unijeti iznos koji će biti položen.

Nakon što potvrdi da su svi podaci točni, igrač može odobriti transakciju. Revolut obično obrađuje depozite u stvarnom vremenu. To znači da igrači mogu početi stavljati oklade za pravi novac gotovo odmah nakon završetka transakcije depozita. Korisnici mogu provjeriti stanje na svom računu Revolut ili sportskog klađenja kako bi potvrdili je li transakcija bila uspješna.

Kako napraviti depozit kod Revoluta
Polaganje putem mobitela

Polaganje putem mobitela

Također je moguće uplatiti novac pomoću pametnog telefona. To je posebno jednostavno za online klađenje s mobilnim aplikacijama. Proces polaganja obično je relativno isti, iako s nekim poželjnim aspektima pogodnosti.

Polaganje putem mobitela
Kako izvršiti povlačenje s Revolutom

Kako izvršiti povlačenje s Revolutom

Proces povlačenja je također jednostavan kao i uplata depozita. Igrači moraju osigurati da online sportsko klađenje omogućuje Revolut isplate. To je zato što ga neke kladionice nude samo kao uplatu depozita. Sljedeći korak je prijava na online sportsko klađenje i potvrda da na računu ima dovoljno sredstava za isplatu.

Jednostavan klik na opciju povlačenja Revolut vodi igrače na drugu stranicu gdje će od njih biti zatraženo da popune svoje pojedinosti o povlačenju. To uključuje podatke o kartici na koju će biti poslana sredstva i iznos povlačenja.

Za razliku od depozita, Revolut isplata obično traje nešto dulje. U većini online sportsko klađenje, potrebno je do tri radna dana prije nego što igrači mogu pristupiti povučenim sredstvima. Vrijeme bi moglo biti puno kraće za VIP članove na stranicama za online klađenje koje nude VIP članstvo. Također je moguće povući se putem mobilnih uređaja, obično istim postupkom kao i na računalu.

Ograničenja uplata i isplata

Ograničenja depozita i isplate ovise o banci na koju je Revolut račun povezan. Ograničenja se obično temelje na danu, a ne po transakciji. Internetske stranice za klađenje također mogu imati različita ograničenja u pogledu iznosa transakcija kojih se igrači moraju pridržavati.

Najniži iznos transakcije za bilo koju transakciju je 10 USD. Chase Bank nudi najviši limit isplate, na 3000 USD po danu. Igrači bi trebali proći kroz uvjete i odredbe koje koriste za točne informacije u vezi s njihovim ograničenjima polaganja i povlačenja.

Kako izvršiti povlačenje s Revolutom
Sigurnost i sigurnost u Revolutu

Sigurnost i sigurnost u Revolutu

Revolut je popularna opcija plaćanja jer nudi vrhunsku sigurnost i sigurnost za sve transakcije. Sigurnost je gotovo jednako dobra kao i izravno poslovanje s bankom. Revolut koristi najnovije i najstrože sigurnosne protokole koji osiguravaju da nijedan neovlašteni korisnik ne može presresti transakcije izvršene putem opcije plaćanja.

Nekoliko značajki provjere autentičnosti dodaje sigurnosne slojeve svim dostupnim sigurnosnim značajkama. Na primjer, korisnici moraju unijeti kod poslan na njihove mobilne uređaje kao SMS kako bi dovršili bilo koju transakciju depozita.

Zaštita od prijevara

Revolut je učinio dosta da zaštiti korisnike od prevaranata. Međutim, svi napori su još uvijek kratki jer još uvijek postoji nekoliko mogućnosti da budete prevareni tijekom korištenja ove opcije plaćanja. Značajno je da se za većinu slučajeva prijevare može okriviti nedostatak znanja korisnika ili opuštenost u pogledu poduzimanja mjera opreza ili preventivnih mjera.

Sigurnosne značajke na koje treba obratiti pažnju

Kako bi spriječili bilo kakve sigurnosne probleme, korisnici bi prvo trebali osigurati da sve transakcije obavljaju koristeći sigurnu i sigurnu internetsku vezu. Izbjegavanje javnog Wi-Fi-ja je dobro mjesto za početak. Igrači također ne bi trebali nikome dijeliti svoje vjerodajnice računa. Još jedna stvar na koju treba paziti je prevara u online sportskom klađenju. U osnovi, dužna pažnja može pomoći igračima da otkriju web-mjesta za kockanje i izbjegnu ih.

Sigurnost i sigurnost u Revolutu
Revolut opcije korisničke podrške

Revolut opcije korisničke podrške

Revolut nudi izvrsnu uslugu korisnicima. Predstavnici kupaca su prilično profesionalni i ljubazni. Međutim, koliko brzo igrači dobivaju odgovore ovisi o kanalu koji se koristi za pristup korisničkoj službi. Na primjer, vjerojatnije je da će korisnik koji telefonom nazove korisničku podršku dobiti pomoć brže od onih koji objavljuju svoje probleme na društvenim mrežama.

Postoji nekoliko načina na koje igrači mogu pristupiti korisničkoj službi, a neki od njih su istaknuti u nastavku.

Telefon

Najlakši i najbrži način da dođete do korisničke službe je telefonski poziv. Broj se obično ažurira na službenoj web stranici u slučaju da se promijeni. Međutim, postoje šanse da ćete ostati na čekanju dosta dugo, pogotovo kada problem utječe na mnoge igrače.

Društveni mediji

Punteri također mogu postavljati svoje upite na društvenim mrežama. Moć multimedije obično rezultira relativno brzim radnjama koje se poduzimaju za rješavanje problema.

Forumi uživo

Forumi uživo izvrsna su alternativa za igrače koji nemaju ništa protiv primanja pomoći od Revolutovih službenika za korisnike. Mogu dobiti pomoć od igrača koji su već imali slične probleme.

Revolut opcije korisničke podrške
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak