Pregled kladionice William Hill - Security

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusBesplatna oklada za nove članove
Vrhunski brend
Povijesna sportska kladionica
Neograničena isplata
Jackpot slot igre
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Vrhunski brend
Povijesna sportska kladionica
Neograničena isplata
Jackpot slot igre
William Hill is not available in your country. Please try:
Security

Security

Budući da je William Hills tako dobro poznata web stranica, ne bi trebalo biti iznenađenje saznati da koristi najsuvremenije sigurnosne mjere.

  • Gibraltarska komisija za igre na sreću je regulatorno tijelo William Hillsa, a Komisija za igre na sreću Ujedinjenog Kraljevstva je organizacija koja je izdala licencu za tvrtku. To znači da je softver za igre William Hillsa podložan proizvoljnom testiranju, a tvrtka je obavezna pridržavati se svih etičkih zahtjeva koje su utvrdila ta tijela.
  • Osim toga, William Hills je član Independent Betting Adjudication Service (IBAS), što znači da njegovi klijenti mogu pristupiti IBAS-ovoj službi za rješavanje sporova ako se ne slažu s tvrtkom.
  • Rad William Hillsa sa stotinama tradicionalnih "fizičkih" kladionica diljem Ujedinjenog Kraljevstva i Irske još je jedan čimbenik koji doprinosi reputaciji tvrtke po pitanju pouzdanosti i zadovoljstva kupaca.
  • Informacije na web stranici William Hillsa šifrirane su 128-bitnom SSL tehnologijom za maksimalnu sigurnost.
  • Osim toga, William Hills koristi priznate, istaknute tvrtke za online transakcije za upravljanje financijskim transakcijama, što dodaje dodatni stupanj zaštite online financijskim poslovima kupaca.
Poticaji William Hilla potaknuli su proširenje
2022-08-24

Poticaji William Hilla potaknuli su proširenje

William Hillova inovativna ponuda besplatnog klađenja revolucionarizira poticaje u sportskom kockanju. Za nadolazeća natjecanja, korisnici sportske kladionice mogu dobiti besplatnu okladu za jednostavno praćenje uvjeta bonusa. Neunovčiva besplatna oklada je promotivna ponuda za kvalificirane vlasnike računa, koja nema gotovinsku vrijednost. Međutim, novčani dobici od besplatne oklade su stvarni, zbog čega promocija privlači veliku pažnju.