Pregled kladionice William Hill - FAQ

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusBesplatna oklada za nove članove
Vrhunski brend
Povijesna sportska kladionica
Neograničena isplata
Jackpot slot igre
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Vrhunski brend
Povijesna sportska kladionica
Neograničena isplata
Jackpot slot igre
William Hill is not available in your country. Please try:
FAQ

FAQ

Klijenti William Hillsa često postavljaju ova pitanja prije, tijekom i nakon klađenja.

Zašto moj ulog nije podmiren?

Namirenje obično ne traje više od 30 minuta. Međutim, u rijetkim slučajevima može potrajati dulje. To je zbog nemogućnosti dobivanja službenog rezultata, gubitka feeda iz našeg izvora ili tehničkog problema.

Vaše oklade moraju biti riješene što je prije moguće. William Hills pokušava podmiriti oklade tijekom igre odmah nakon što je tržišni rezultat poznat, a sve druge oklade nakon potvrde službenog ishoda.

Zašto ne mogu uvijek odlučiti kako podići svoj novac?

Morate podići koristeći isti način plaćanja kojim ste izvršili polog. Ako vaš način polaganja ne dopušta isplate, morate koristiti bankovni prijenos. Ako ste uplatili na nekoliko metoda, morate povući na metodu koju ste najviše koristili.

Što je značajka Moje oklade?

Moje oklade proširuju prethodnu opciju 'Otvorene oklade'.

Još uvijek prikazuje otvorene oklade, ali ima i dodatnu stranicu 'Podmirene' koja vam omogućuje da lako vidite svoje podmirene oklade za prethodnih 48 sati, a zatim kliknite na 'Prikaži cijelu povijest oklada' da biste otišli na područje svog računa i pronašli svoju punu povijesti.

Kako mogu ažurirati debitnu ili kreditnu karticu svog računa ako ona istekne?

Brisanje stare kartice nije potrebno ako je ponovno izdana s novim datumom isteka. Potrebno je samo promijeniti datum isteka:

 1. Odaberite opciju 'Depozit'.
 2. Odaberite 'Uredi' pored broja vaše kreditne kartice (pogledajte prvu sliku u nastavku)
 3. Bit ćete poslani na skočni prozor u kojem možete promijeniti datum isteka (pogledajte drugu sliku u nastavku)
 4. Pritisnite gumb "Spremi promjene".
 5. Ova se kartica sada može koristiti za uplatu i podizanje sredstava.

Kako mogu učiniti svoj račun sigurnijim?

Neovlašteni pristup Vašem računu spriječen je Vašim korisničkim imenom i lozinkom. Postavite jedinstvenu zaporku ili zaporku koju ćete lako zapamtiti, ali je nikada nemojte zapisati niti otkriti bilo kome, čak ni William Hillsu. Koristite mješavinu brojeva i slova umjesto riječi iz rječnika.

Vaši odgovori na sigurnosno pitanje, između ostalih podataka o računu, koriste se za provjeru vašeg identiteta prilikom kontaktiranja Službe za korisnike. Kao rezultat toga, odgovor na vaše sigurnosno pitanje mora biti teško predvidjeti, a ne nešto što se može pronaći na društvenim mrežama kao što je Facebook. Zašto ne postavite svoje sigurnosno pitanje na djevojačko prezime majke vašeg partnera ili najbližeg prijatelja? Čak i najposvećenija osoba teško bi pogodila odgovor.

Gdje mogu pronaći alate za sigurnije kockanje na novom web-mjestu sportske kladionice William Hills?

 1. Prijavite se i idite na vrh ekrana do okvira ravnoteže.
 2. Na padajućem izborniku odaberite "Sigurnije kockanje".

Ovo će vas poslati na 'Safer Gambling Tools'. Alati u nastavku su ono što možete koristiti za provođenje sigurnije prakse kockanja.

 • Ograničenja depozita mogu se postaviti i ažurirati (maksimalni dnevni, tjedni ili mjesečni iznos novca koji možete položiti na svoj račun).
 • Pod 'Podsjetnici o vremenu igranja' možete postaviti razdoblje za podsjetnike koji će se pojaviti tijekom aktivnosti igranja kako biste lakše pratili koliko dugo igrate.
 • Odvojite vrijeme kako biste spriječili neovlašteni pristup svom računu.
 • Ako vam je potrebna dulja stanka, možete odabrati potpuno razdoblje samoisključenja u rasponu od 6 mjeseci do 5 godina.
 • U odjeljku "Zatvaranje računa" također možete odabrati zatvaranje računa na neodređeno vrijeme.
Poticaji William Hilla potaknuli su proširenje
2022-08-24

Poticaji William Hilla potaknuli su proširenje

William Hillova inovativna ponuda besplatnog klađenja revolucionarizira poticaje u sportskom kockanju. Za nadolazeća natjecanja, korisnici sportske kladionice mogu dobiti besplatnu okladu za jednostavno praćenje uvjeta bonusa. Neunovčiva besplatna oklada je promotivna ponuda za kvalificirane vlasnike računa, koja nema gotovinsku vrijednost. Međutim, novčani dobici od besplatne oklade su stvarni, zbog čega promocija privlači veliku pažnju.