Pregled kladionice William Hill - Bonuses

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusBesplatna oklada za nove članove
Vrhunski brend
Povijesna sportska kladionica
Neograničena isplata
Jackpot slot igre
Pouzdan
Provjereno
Siguran
Vrhunski brend
Povijesna sportska kladionica
Neograničena isplata
Jackpot slot igre
William Hill is not available in your country. Please try:
Bonuses

Bonuses

Kao i kod mnogih mjesta za klađenje, kada se prijavite na William Hills, možete očekivati obilje uvodni bonusi i ponude.

William Hills je dobro poznat po velikom izboru ponuda i besplatnih oklada. Otkrili smo stranicu posvećenu dostupnim promocijama dok smo pregledavali stranicu.

Prijava i bonus dobrodošlice

Ne možemo pokriti sve, stoga smo odabrali nekoliko specijaliteta za koje vjerujemo da su tipični za ono što se nudi. Međutim, imajte na umu da promocije mogu biti vremenski osjetljive i često varirati. Kao rezultat toga, promocije koje ovdje spominjemo možda vam neće biti dostupne, ovisno o tome kada koristite stranicu.

Također, imajte na umu da ovdje nisu detaljno navedeni svi uvjeti i odredbe, ali ih možete u cijelosti vidjeti na web stranici.

William Hills nudi okladu od 500 dolara bez rizika u većini država u kojima posluje. Međutim, uvjeti bonusa dobrodošlice bez rizika mogu se razlikovati ovisno o području. Ne ulazeći u previše detalja, svaka država će imati nešto drugačije iskustvo koje najbolje odgovara lokalnoj publici.

U slučaju bezrizične oklade od 500 USD, William Hills vam pruža način da stavite okladu i vratite je ako vaš izbor ne ispuni očekivanja. Postavlja se kvalificirajući ulog od najmanje 10 USD, a zatim se uparuje na 100% do 500 USD.

Ako vaš početni depozit ne dosegne oznaku, dobit ćete povrat novca i dobit ćete još jednu šansu. Ova promocija je uobičajena u mjestima kao što je New Jersey; međutim, uzmite u obzir da Illinois umjesto toga ima okladu bez rizika od 300 USD.

P30 Promo kod Ponuda za nove kupce

Otvorite novi račun sportske kladionice s kodom kupona P30, a oni će vam ponuditi besplatnu okladu ako stavite svoj prvi ulog od 10 € ili više. Kvalificirajuća oklada mora imati koeficijent 1/2 ili 1,5 ili veći. Izvrsna stvar je da su i oklade prije utakmice i oklade na igru prihvatljive za promociju.

William Hills će vas nagraditi s dvije besplatne oklade od 15 € kada ispunite zahtjeve. Nakon toga imate ukupno 30 dana dok ne isteknu. Prokockajte ih u cijelosti jer djelomično otkupljivanje nije opcija.

Konačno, ova je pogodnost dostupna samo novim klijentima u Ujedinjenom Kraljevstvu ili Irskoj. Također, samo određeni načini plaćanja će vas kvalificirati, stoga svakako pročitajte sve odredbe i uvjete bonusa dobrodošlice.

Bet Boost Acca

Napravite Accu s 3+ trzalica, prikladnu za upotrebu u bilo kojem događaju osim za hrtove i konjske utrke, i možete dobiti povećanje do £20. Boost se može koristiti samo jednom dnevno, dostupan je u bilo koje doba dana i ne prenosi se na sljedeći dan ako ga ne koristite taj dan. Uvjeti i odredbe Bet Boost Acca ostaju na snazi.

In-Play tenis osiguranje

Postojeći igrači dobivaju 10% povrata na oklade, s najviše £25 u besplatnim okladama. Ove besplatne oklade dodjeljivat će se ponedjeljkom nakon što tjedan završi u podne. To implicira da se 10% neto gubitaka vraća kao besplatna oklada, što klađenje čini još manje opasnim.

Besplatne oklade dostupne su samo na teniskim tržištima i za pojedinačne oklade. Višestruke oklade se ne prihvaćaju. Ova ponuda vrijedi samo u Ujedinjenom Kraljevstvu i Irskoj. Kao valute za klađenje prihvaćaju se samo GBP i EUR. Postoje određena ograničenja.

William Hills High 15

Ova ponuda vrijedi za UK i Irish National Hunt Races. Ako vaš odabir pobijedi za pet duljina ili više, dobit ćete 15% bonusa na svoj dobitak, do najviše £100. Osim za Grand National, ovo se odnosi na sve televizijske utrke National Hunt. Sve dostupne utrke mogu se pronaći na web stranici William Hillsa.

Poticaji William Hilla potaknuli su proširenje
2022-08-24

Poticaji William Hilla potaknuli su proširenje

William Hillova inovativna ponuda besplatnog klađenja revolucionarizira poticaje u sportskom kockanju. Za nadolazeća natjecanja, korisnici sportske kladionice mogu dobiti besplatnu okladu za jednostavno praćenje uvjeta bonusa. Neunovčiva besplatna oklada je promotivna ponuda za kvalificirane vlasnike računa, koja nema gotovinsku vrijednost. Međutim, novčani dobici od besplatne oklade su stvarni, zbog čega promocija privlači veliku pažnju.