Vrhunski vodič za boksačko sportsko klađenje

Kako se kladiti

2023-02-08

Eddy Cheung

Postoji, i uvijek će biti, odana baza obožavatelja za klađenje na boks. Posljednjih godina sve veći broj ljubitelja borbe počeo je aktivno tražiti prilike za klađenje na značajne događaje. Dobra vijest je da je ovo sada jednostavnije nego ikada.

Vrhunski vodič za boksačko sportsko klađenje

Ako se bavite sportskim klađenjem, trebali biste znati kako se kladiti na boks. Prije stavljanja bilo kakvih oklada, trebali biste se upoznati s raznim boksačkim tržištima, tipičnim formatima kvota i korisnim savjetima za klađenje. Naučite i kako odabrati pouzdane online kladionice. U ovom sveobuhvatnom vodiču za online klađenje na boks, pokrit ćemo sve osnove.

Kako odabrati borca za klađenje

Najbolje strategije klađenja na boks preporučujemo računanje na statistiku i analizu prošlih borbi.

Oklade na boks danas moraju uzeti u obzir ove varijable više nego ikad prije. Ako želite napraviti inteligentne projekcije o boksačkom meču, morate imati detaljno znanje o oba borca.

Istraživanje boksača jedan je od najboljih savjeta za boksačko klađenje za početnike. Na internetu možete pronaći puno korisnih informacija koje se mogu koristiti za izradu vrhunske strategije klađenja na boks. Evo nekoliko ključnih točaka koje treba zapamtiti.

 • Postignuća: Što točno nose u ring? Je li ovaj boksač svjetski prvak ili boksač u usponu? Je li njihov položaj kod IBF, WBA, WBC i WBO visok?
 • Duljina karijere: Je li to nekoć veliki boksač koji se vuče ili željni mladenački tigar spreman za napad? Boksač koji je prošao kroz mnogo toga obično popušta protiv svježijih, spremnijih suparnika.
 • Rekord borbe: Povijest borca je odraz njihovog putovanja. No, što je još važnije, otkriva jesu li porazili ikoga uglednog ili su samo zgnječili kartone voća da bi stigli gdje su danas.
 • Životni stil: Izbjegavanje boksača koji imaju tendenciju debljanja između borbi ili vode zabavan način života često je dobra ideja. Trebali biste ići za borcem koji se čini najdisciplinovanijim i najčistijim.
 • Pretrpljena šteta: Je li boksač nekoliko puta zaustavljen? Jesu li umorni nakon poraza nokautom ili niza prekida? Boksač možda pokazuje znakove gubitka snage.
 • Starost i pad: U većini slučajeva, učinak boksača će se smanjivati kako bude stariji. Može se dogoditi iznenada, ali najčešće se polako razvija. Naučite prepoznati pad borca analizirajući njegovu snagu i štetu iz prošlih mečeva**.**

Kako funkcioniraju kvote za boks

Većina stranica za klađenje prikazuje izglede za boks na različite načine, kao što su američki, decimalni i frakcijski formati. Klađenje na boks s decimalnim koeficijentima je jednostavno, budući da viši koeficijenti znače veće isplate. Veći boksački decimalni izgledi impliciraju da je manje vjerojatno da će se akcija dogoditi.

Boxing Moneyline izgledi također su izraženi kao razlomci, što ih čini jednostavnima za razumijevanje. Ovi tečajevi samo pokazuju koliko možete osvojiti u usporedbi s iznosom koji ste kladili.

Prije nego što shvatite kako čitati američke izglede, morate pogledati označitelj ispred broja. Simbol plus predstavlja autsajdera, dok negativni znak predstavlja favorita.

Najbolja mjesta za klađenje na boks omogućit će vam da odaberete jedan od ova tri načina prikazivanja omjera.

Kako pronaći boksača na kojeg se možete kladiti

Ako ste znatiželjni koji je najvažniji korak u otkrivanju kako se kladiti u boksu se možete kladiti na svog omiljenog boksača, ali ponekad on možda neće biti jasan pobjednik. Evo kratkog vodiča o najboljoj strategiji klađenja na boks za odabir borca za klađenje.

 • Imajte vjere u Reach Advantage: Boksač s većim dosegom gotovo će uvijek više udarati i primati manje udaraca. Rano otkrivanje toga u borbi moglo bi vam pomoći da pobijedite kada se kladite na boksačke mečeve.
 • Opasnost od gladnih boraca: Podrška snažnijem borcu mogla bi biti mudra odluka. Kada smišljate kako se kladiti na boks, razmislite koji borac to želi mnogo više.
 • Kockajte se na temelju slabosti: Svaki borac ima ranjivost. Brzina, na primjer, može biti njihova slabost. Poznavanje slabe točke svakog kandidata može povećati vaše šanse.
 • Podržite Southpaw: Ako dva borca imaju slične stilove, možda se isplati kladiti na južnjaka najbolje online sportske kladionice. Istraživanja pokazuju da boksači južnjaci imaju veću stopu pobjede od svojih ortodoksnih kolega.

Koje su popularne oklade koje možete napraviti u boksu?

Moneyline oklade, okrugle oklade, više/manje runde i prop oklade su najčešće oklade kod klađenja na boks. Trebali biste saznati više o tim okladama prije nego što napravite svoju prvu u boksačkom meču. Osim toga, ponudit ćemo neke savjete za klađenje na boks koji će vam pomoći u snalaženju na ovim tržištima uz pomoć nekih primjera.

Oklade na pobjednika/pobjednika utakmice

Kada posjetite stranicu koja prihvaća oklade na večeri borbe, prva vrsta oklade s kojom ćete se susresti je "izravna oklada", koja se naziva i "oklada na borbu". Uz ovu okladu, morate odabrati koji će boksač pobijediti u boksačkom meču. 

Na primjer, u boksačkom natjecanju u kojem sudjeluju Floyd Mayweather i Conor McGregor, možda ste stavili na ulog da će Floyd pobijediti u potpunosti. Dok profesionalne boksačke borbe ponekad rezultiraju neriješenim rezultatom, jer je to krajnje neobično, ove opcije često nema na boksačkim kladionicama. U velikoj većini borbi za naslov ili mečeva za svjetski naslov postoji jasan pobjednik.

Više/ispod runde

Oklade poput ove uobičajene su u svijetu profesionalnog boksačkog klađenja. Ne morate predvidjeti točan broj rundi, ali morate izjaviti koliko dugo će meč trajati manje ili više od tog broja.

U borbi između Pacquiaa i Moorea, na primjer, kladionica može ponuditi kvote za više ili ispod 7,5 rundi. Boksački kladitelji koji su odabrali "Over" pretpostavljaju da će ukupan broj rundi premašiti 1.30 jer će borba završiti točno na 7.5 rundi (1:30 osme runde). 

Klađenje na krug - bodovi, nokauti, prekid

Kladitelji mogu izabrati rundu za koju misle da će glavne utakmice završiti stavljajući ulog na "rundu". Također ćete moći odabrati broj rundi za svaku borbu. Ova vrsta kružne oklade omogućuje vam odabir pobjedničke strane, iako većina platformi za klađenje uživo ne zahtijevaju oba ova predviđanja.

Također se mogu kladiti na broj bodova koje će svaki igrač imati nakon odlučujuće utakmice. Ovo je relativno sigurno tržište za klađenje, budući da se većina borbi odlučuje rezultatom 10-9 među sucima.

Prekidi i nokauti izvrsni su izbori za klađenje koji su jedinstveni za boks i MMA. Oklade na tehnički nokaut i prekid isplaćuju se ako natjecanje završi na bilo koji od tih načina.

Put pobjede

Kladionice također obično dopuštaju kockarima da se klade na to tko će pobijediti i na koji način kada se klade na boks. Izgledi su veći, tako da ovo ne bi trebao biti vaš debitantski kockanje u boksu, ali postoji opcija u online sportskim kladionicama. Međutim, na glasu je kao iznimno profitabilna. 

Većinu vremena, dok se kladite na tržištu "put pobjede" u online sportskim kladionicama, morat ćete odabrati pobjednika određenog meča. Sljedeći su svi mogući načini predviđanja pobjede:

 • Diskvalifikacija
 • Odluka sudaca
 • Nokautirati
 • Tehnička odluka
 • Tehnički nokaut

Završne misli

Pronalaženje dobre sportske kladionice za klađenje na boks sljedeći je korak sada kada znate kako se kladiti na boks i koje su vrste oklada dostupne. Kako bismo vam pomogli pronaći idealno mjesto za klađenje na boks, posvetili smo cijelu stranicu upravo tome. Odaberite jedan i bit ćete na dobrom putu da postanete kockar u boksu s nokautom.

Najnovije vijesti

CyberBet nudi sjajne ponude za ljubitelje sporta
2023-08-29

CyberBet nudi sjajne ponude za ljubitelje sporta

Vijesti