Vijesti

February 16, 2022

Vodič za klađenje na Zimske olimpijske igre 2022

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Zimske olimpijske igre 2022. počele su 4. veljače, nakon dugog čekanja nakon pandemije COVID-19 koja je na trenutak gotovo izbrisala velike sportske događaje. The Zimske olimpijske igre u Pekingu slijedi nedavno završene Olimpijske igre u Tokiju za šest mjeseci, što je neuobičajeno kratko s obzirom na to da je događaj u Tokiju odgođen šest mjeseci.

Vodič za klađenje na Zimske olimpijske igre 2022

XXIV Zimske olimpijske igre posebne su iz različitih razloga. Prvo, Peking ulazi u povijest kao prvi grad koji je bio domaćin i ljetnih i zimskih olimpijskih igara, nakon što je potonja debitirala 2008. Dok je kineski glavni grad službeni grad domaćin, događaji će se održavati na 13 mjesta raspoređenih na tri područja (Peking, Yanqing i Zhangjiakou).

Online klađenje na Zimske olimpijske igre

Zimski olimpijski događaji obično su kraći od ljetnih sportova, zbog čega je kladioničarima bitno razumjeti različite opcije koje su dostupne dok se klade na zimske sportove kako bi krenuli na teren.

Prije nego pogledaju opcije koje su im dostupne, sportski kladionici moraju savladati zamršenosti klađenja na Zimskim olimpijskim igrama. Uz to, evo nekoliko koraka koje treba poduzeti prilikom klađenja na Zimske olimpijske igre 2022.:

Odaberite kladionicu

Iako bi ovo moglo zvučati klišejsko, prvi korak ka klađenju na Zimske olimpijske igre 2022. trebao bi biti pronalaženje najbolje stranice za sportsko klađenje. Ovo bi trebala biti stranica za online klađenje koja opširno pokriva događaj.

Shvatite izglede

Nakon što se pridruže online sportskoj kladionici u svrhu klađenja na Zimskim olimpijskim igrama, igrači moraju obratiti pozornost na ponuđene koeficijente ili pokrivenost tržišta, što bi svakome s nekim iskustvom u sportskom klađenju trebalo biti neozbiljno. Pronalaženje koeficijenta trebalo bi biti jednostavno. Međutim, kladitelji na mreži trebali bi biti svjesni činjenice da neke kladionice obično ignoriraju manje poznate sportove na Zimskim olimpijskim igrama poput curlinga.

Stavite opklade

Klađenje bi trebalo biti jednostavno - odaberite tim ili sportaša i unesite iznos za okladu. A kad je riječ o novcu, uvijek je važno naglasiti važnost dužne pažnje.

Najbolje opcije klađenja na zimske sportove

Zimske olimpijske igre 2022. imat će 109 događaja raspoređenih u 15 sportova. Popularnost ovog događaja stalno raste među sportskim kladionicima, ponajviše zbog rasta popularnosti pojedinih sportova u događaju, kao npr Hokej i hokej. Također, online sportsko klađenje, odnosno izgledi za zaradu, uvelike su pridonijeli popularnosti Zimskih olimpijskih igara.

Ostaje kristalno jasno da su neki zimski olimpijski sportovi popularniji od drugih. Evo nekih od najpopularnijih događaja među igračima koji se klade u zimskim sportovima.

Skijanje

Zimske olimpijske igre pokrivaju mnoge discipline vezane uz skijanje. Ovaj događaj zauzima središnje mjesto na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu, nakon što se pojavljuje na svim Zimskim olimpijskim igrama. Neka skijaška događanja u natjecanju 2022. uključuju skijaško trčanje, brzo skijanje na kratkim stazama, skijaške skokove i alpsko skijanje.

Timovi za gledanje - Austrija, Švicarska, Italija i Norveška.

Hokej

Hokej na ledu ima veliki broj sljedbenika u cijelom svijetu. Naime, hokej na ledu je zaslužan za stvaranje nekih od najboljih trenutaka u povijesti Zimskih olimpijskih igara. Utakmica između SAD-a i Kanade za žene obično je užitak za gledati, a timovi obećavaju uzbudljivo natjecanje. Svako online sportsko klađenje koje pokriva Zimske olimpijske igre daje koeficijente za ovaj sport.

Timovi za gledanje - Kanada, Rusija, Danska i Švicarska

Snowboarding

Snowboarding je igra vještine koja nastoji pokazati atletske sposobnosti i hrabrost. Ovi čimbenici ga čine prilično privlačnim za sportske kladioničare. Na Zimskim olimpijskim igrama sportaši će biti kompletirani u pet disciplina snowboarda – Paralelni veleslalom, Snowboard Cross, Slopestyle i Blog Air.

Pojedinci za gledanje - Shaun White, Chloe Kim

bob

Bob sanj je također poznat kao Bobsleigh, omiljeni navijač na svim Zimskim olimpijskim igrama. Romantika s bobom uvelike se pripisuje faktoru brzine ugraviranom u igri koji vidi da se natjecatelji u limenkama kreću brzinom do 85 mph. Natjecanja u bobu uključuju četiri natjecanja. Tu spadaju dva muškarca, dvije žene, četveročlani i ženski monoob.

Timovi za gledanje: Njemačka, Švicarska, Amerika, Jamajka

Popularne vrste oklada na Zimske olimpijske igre

Događaji na Zimskim olimpijskim igrama nude mnoštvo mogućnosti online sportskog klađenja. Poznavanje sporta je ključno, a to zahtijeva istraživanje ili opsežno znanje za donošenje informiranih odluka. Ipak, ovdje su vrste oklada uobičajene za online klađenje na Zimskim olimpijskim igrama.

  • Potpuni pobjednik: Klađenje na pojedinca ili tim koji će vjerojatno pobijediti.
  • Utakmice: Ova oklada zahtijeva od kladitelja da odaberu sportaša za kojeg misle da će proći bolje od drugog u bilo kojem događaju.
  • Dobitna marža: Klađenje na broj bodova ili sekundi za koje će pobjednik pobijediti.
  • Pobjednički tim/zbir medalja: Ova oklada se udaljava od pojedinačnih sportova, već radije od ukupnog učinka zemlje na Olimpijskim igrama.

Savjeti za klađenje na Zimske olimpijske igre

Zimsko sportsko klađenje online ne razlikuje se od svakodnevnog online sportskog klađenja. Kao i uvijek, i dalje vrijedi zlatno pravilo sportskog klađenja: uradi svoju zadaću. Također, budući da može biti teško ponuditi savjete specifične za sport, primjenjuju se sljedeći opći savjeti.

  • Proučite discipline i njihova pravila
  • Istraživanje! Istraživanje! Istraživanje! – koristite tehnologiju u svoju korist
  • Prihvatite odgovorno kockanje
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes
2024-04-18

Zaronite u uzbuđenje: Keenelandov nadolazeći izbor Doubledogdare Stakes

Vijesti