Vijesti

June 8, 2022

Trendovi i savjeti u NBA košarci

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Košarka, točnije NBA, privlači sportske kladionice i navijače. Danas postoji mnoštvo informacija i statistika koje pokrivaju NBA košarku za kladitelje. U svjetlu ove činjenice, NBA kladionici provode sate skenirajući tonove trendova i savjeta u klađenju, od čega im se često vrti u glavi.

Trendovi i savjeti u NBA košarci

Nije svaki trend klađenja ili savjet točan; neki su obično djela čiste slučajnosti. Pametni kladionici imaju način razlučiti koje trendove treba slijediti, a koje zanemariti. Ključ da ostanete profitabilni u potrazi za online sportskim klađenjem je ovladavanje umijećem tumačenja rečenica. Uz to, ovaj članak pokriva neke važne trendove u NBA košarci i savjete koji bi mogli poboljšati izglede bilo kojeg kladitelja za pobjedu.

Obratite pažnju na prekomjerne/manje trendove

Promatranje trendova koji se nude na stranicama za klađenje na košarku izvrstan je način da se upustite u online košarkaško klađenje. Najbolji dio ovog trenda je to što će uvijek biti dovoljno statistike. 

Koliko često momčad prijeđe ili ispod linije bodova? Na primjer, Charlotte Hornetsi su sjajna momčad za kladiti se, s obzirom da su imali 63% više od 63% u sezoni 2021-2022. Košarkaškim kladioničarima koji mogu uočiti takve trendove na početku sezone puno je lakše donijeti informirane odluke o toj temi.

Gledajte statistiku domaćeg i cestovnog učinka

Svatko tko se bavi online sportskim klađenjem razumije da igranje na domaćem terenu često pomaže timovima da pobjeđuju, čak i timovima s ne tako dobrim nizom igara. Stoga bi igrači uvijek trebali biti živi u skladu s domaćim/cestovnim trendovima kako bi poboljšali svoje šanse za pobjedu. 

Proučavanje ovog trenda dobro je kada većina kladioničara, pa čak i sportskih kladionica, zažmiri na ovaj trend. NBA statistika svjedoči o činjenici da je bilo kojoj momčadi teško pobijediti na gostovanju, pogotovo u postsezoni.

Pratite raspored tima

Pretpostavka obraćanja pažnje na raspored momčadi je da većina NBA momčadi ima tendenciju da slabi kada su umorne. Za razliku od drugih online trendova sportskog klađenja, ovaj nema nikakve veze s brojkama, već samo obraća pažnju na raspored putovanja momčadi. 

Kladionici bi trebali obratiti pozornost na vrijeme kada će se momčad bližiti kraju dugog putovanja ili serije utakmica i biti 'favorizirana' u odnosu na bodove. Igrači bi uvijek trebali biti u potrazi za "leđa uz leđa", izraz koji se koristi kada momčad igra uzastopnih večeri.

Kladite se protiv širenja

Protiv širenja, obično ATA, i dalje je uobičajena strategija klađenja koju koriste NBA kladitelji. Klađenje s spreadom znači da kladitelji biraju favorita za pobjedu i pokrivaju namaz. Međutim, klađenje protiv trenda ukazuje na to da igrač uzima underdog da bi pobijedio ili izgubio s nižom razlikom od raspona bodova. Međutim, klađenje protiv širenja u online košarkaškom klađenju zahtijeva dobru veličinu uzorka.

NBA je sinonim za statistiku. Kladionici na stranicama za klađenje na košarku koji odvoje vrijeme za proučavanje ove statistike često imaju veće šanse za pobjedu nad kladionicima koji to ne čine. Igrači koji su novi u NBA ligi trebali bi započeti s lako probavljivim statistikama ili trendovima dok se upoznaju s dinamikom igre. Što više igrač provodi vremena proučavajući igru, postaje bolji.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

2024 Genesis Invitational: favoriti, izgledi i predviđanja
2024-02-14

2024 Genesis Invitational: favoriti, izgledi i predviđanja

Vijesti