Vijesti

October 8, 2021

SBC summit CEI-ja u Ukrajini - Sljedeći svjetski centar tehnologije kockanja

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Sljedećih mjeseci SBC Summit CIS-a, koji nudi Parimatch, osnovan je kako bi se pokazao potencijal Ukrajine sljedećem velikom međunarodnom centru posvećene tehnologije i kockanja.

SBC summit CEI-ja u Ukrajini - Sljedeći svjetski centar tehnologije kockanja

Ukrajina je jedna od središnjih tema serije konferencija i trgovine, na kojoj će se 13. listopada sastati zamjenici operatera, dobavljača, suradnika, investitora i regulatora u Međunarodnom kongresnom centru Parkovy Kiev.

Pregled ukrajinskog sektora igaminga

Odluka ukrajinske vlade da legalizira kockanje otvorila je novo, potencijalno ogromno tržište za glavne operatere, ali ova nacija s više od 40 milijuna ljudi također je preporučila utakmice dobavljača tehnologije.

U prošlosti, niži troškovi rada visokotehnoloških tvrtki u Ukrajini bili su bijesni, ali to više nije glavni razlog zašto međunarodne tvrtke odlučuju uspostaviti istraživanje i razvoj i podršku tamo.

Zemlja ima visoko obučenu populaciju, a njena sveučilišta svake godine upišu 16.000 novih diplomaca. To je već najveća IT kvalificirana radna snaga u srednjoj i istočnoj Europi. 

Ukrajina ima ne samo kvalificirano osoblje potrebno za potporu rastu tehnoloških tvrtki i razvoja tehnoloških proizvoda, već je tržište također spremno privući ulaganja i prepoznati potencijal za stvaranje gospodarstva i radne snage koji nudi predana industrija.

SBC Summit CIS idealno je okruženje za učenje više o mogućnostima za međunarodne operatere, pružatelje tehnologije, igre i studije za investitore u Ukrajini. Anton Kuchukhidze, predsjednik jednog od strateških partnera događaja, izjavljuje da je zemlja već na dobrom putu da postane centar izvrsnosti za sektor.

Nekoliko riječi Antona Kuchukhidzea

Rekao je: "Ukrajina će sada javno tvrditi svoje ambicije da postane IT centar za industriju kockanja. Kada se tržište kockanja 'zatvorilo' u Ukrajini, bilo je mnogo različitih tehnoloških tvrtki koje su odlučile raditi za zapadne tvrtke. Sjajno. izrađeni softver, više IT platformi i različita online rješenja, stoga je Ukrajina odavno poznata u svijetu kockanja.

Sada, nakon legalizacije, direktori i predstavnici istih tvrtki počeli su pričati o svom radu. Oko 10 do 15 najvećih svjetskih marki igara već je imalo urede koji su kreirali njihove proizvode i pomogli u uživanju u poslovanju diljem svijeta. „Dakle, ništa ne mijenja ništa. 

Ukrajina to počinje iznositi u javnu domenu. Osim toga, ove strane tvrtke povezane su nacionalno, interno i zakonito, sada otvoreno govore o svojim IT timovima. Stoga Ukrajina već ima prilično jaku poziciju, da se ponudi kao centar za stvaranje tehničkih rješenja za kockanje. "

Dnevni red GOS konferencije SBC summita nudi sesije koje uključuju probleme izravno povezane s operacijama u Ukrajini i istočnoj Europi, uključujući "pružanje mogućnosti za klađenje i igaming u Ukrajini", "Ulaganje u budućnost, zapošljavanje i zadržavanje", i "Uspon CIS-a kao globalnog iGaming tehnološkog centra"

Što budućnost sprema?

Delegati također mogu očekivati sadržaj sportskog sponzorstva, promjene u zakonima o porezu na divlje životinje u Ukrajini, prilike stvorene regulatornim promjenama u CIS-u i istočnoj Europi, rast eSport-klađenja i strategije uspješnog lokaliziranog marketinga.

Uz konferenciju je izložba na kojoj ćete vidjeti 20 vodećih dobavljača koji prikazuju najnovije inovacije i "Night Networking" -događaj na elegantnim lokacijama u Kijevu.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo "Teo" Bianchi, hvaljen kao BettingRankerov "Data Dynamo", suštinska je kombinacija sportskog entuzijasta i stručnjaka za brojke. Njegovo precizno istraživanje osigurava da su kladitelji uvijek korak ispred, što ga čini kamenom temeljcem platforme.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Najnovije vijesti

Kako se nositi s lošim igrama u klađenju
2023-11-20

Kako se nositi s lošim igrama u klađenju

Vijesti