Vijesti

October 8, 2021

SBC summit CEI-ja u Ukrajini - Sljedeći svjetski centar tehnologije kockanja

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher

Sljedećih mjeseci SBC Summit CIS-a, koji nudi Parimatch, osnovan je kako bi se pokazao potencijal Ukrajine sljedećem velikom međunarodnom centru posvećene tehnologije i kockanja.

SBC summit CEI-ja u Ukrajini - Sljedeći svjetski centar tehnologije kockanja

Ukrajina je jedna od središnjih tema serije konferencija i trgovine, na kojoj će se 13. listopada sastati zamjenici operatera, dobavljača, suradnika, investitora i regulatora u Međunarodnom kongresnom centru Parkovy Kiev.

Pregled ukrajinskog sektora igaminga

Odluka ukrajinske vlade da legalizira kockanje otvorila je novo, potencijalno ogromno tržište za glavne operatere, ali ova nacija s više od 40 milijuna ljudi također je preporučila utakmice dobavljača tehnologije.

U prošlosti, niži troškovi rada visokotehnoloških tvrtki u Ukrajini bili su bijesni, ali to više nije glavni razlog zašto međunarodne tvrtke odlučuju uspostaviti istraživanje i razvoj i podršku tamo.

Zemlja ima visoko obučenu populaciju, a njena sveučilišta svake godine upišu 16.000 novih diplomaca. To je već najveća IT kvalificirana radna snaga u srednjoj i istočnoj Europi. 

Ukrajina ima ne samo kvalificirano osoblje potrebno za potporu rastu tehnoloških tvrtki i razvoja tehnoloških proizvoda, već je tržište također spremno privući ulaganja i prepoznati potencijal za stvaranje gospodarstva i radne snage koji nudi predana industrija.

SBC Summit CIS idealno je okruženje za učenje više o mogućnostima za međunarodne operatere, pružatelje tehnologije, igre i studije za investitore u Ukrajini. Anton Kuchukhidze, predsjednik jednog od strateških partnera događaja, izjavljuje da je zemlja već na dobrom putu da postane centar izvrsnosti za sektor.

Nekoliko riječi Antona Kuchukhidzea

Rekao je: "Ukrajina će sada javno tvrditi svoje ambicije da postane IT centar za industriju kockanja. Kada se tržište kockanja 'zatvorilo' u Ukrajini, bilo je mnogo različitih tehnoloških tvrtki koje su odlučile raditi za zapadne tvrtke. Sjajno. izrađeni softver, više IT platformi i različita online rješenja, stoga je Ukrajina odavno poznata u svijetu kockanja.

Sada, nakon legalizacije, direktori i predstavnici istih tvrtki počeli su pričati o svom radu. Oko 10 do 15 najvećih svjetskih marki igara već je imalo urede koji su kreirali njihove proizvode i pomogli u uživanju u poslovanju diljem svijeta. „Dakle, ništa ne mijenja ništa. 

Ukrajina to počinje iznositi u javnu domenu. Osim toga, ove strane tvrtke povezane su nacionalno, interno i zakonito, sada otvoreno govore o svojim IT timovima. Stoga Ukrajina već ima prilično jaku poziciju, da se ponudi kao centar za stvaranje tehničkih rješenja za kockanje. "

Dnevni red GOS konferencije SBC summita nudi sesije koje uključuju probleme izravno povezane s operacijama u Ukrajini i istočnoj Europi, uključujući "pružanje mogućnosti za klađenje i igaming u Ukrajini", "Ulaganje u budućnost, zapošljavanje i zadržavanje", i "Uspon CIS-a kao globalnog iGaming tehnološkog centra"

Što budućnost sprema?

Delegati također mogu očekivati sadržaj sportskog sponzorstva, promjene u zakonima o porezu na divlje životinje u Ukrajini, prilike stvorene regulatornim promjenama u CIS-u i istočnoj Europi, rast eSport-klađenja i strategije uspješnog lokaliziranog marketinga.

Uz konferenciju je izložba na kojoj ćete vidjeti 20 vodećih dobavljača koji prikazuju najnovije inovacije i "Night Networking" -događaj na elegantnim lokacijama u Kijevu.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Najnovije vijesti

Konačni obračun: Manchester City protiv Manchester Uniteda u finalu FA kupa
2024-05-25

Konačni obračun: Manchester City protiv Manchester Uniteda u finalu FA kupa

Vijesti