Vijesti

November 10, 2023

Povećajte svoje probno iskustvo s potpunim pristupom FT.com

Ethan Moore
WriterEthan MooreWriter
ResearcherMatteo BianchiResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser

Što je uključeno u moje probno razdoblje?

Tijekom probe, imat ćete potpuni digitalni pristup FT.com sa svime u našim Standard Digital i Premium Digital paketima.

Povećajte svoje probno iskustvo s potpunim pristupom FT.com
  • Standard Digital uključuje pristup globalnim vijestima, analizama i stručnim mišljenjima.
  • Premium Digital uključuje pristup našoj glavnoj poslovnoj kolumni, Lex, kao i 15 odabranih biltena koji pokrivaju ključne poslovne teme s originalnim, detaljnim izvješćima.

Plan na koji ćete prijeći možete promijeniti u bilo kojem trenutku tijekom probe tako da posjetite odjeljak "Postavke i račun".

Što se događa na kraju moje probe?

Ako ništa ne učinite, bit ćete automatski upisani u naš premium digitalni mjesečni plan pretplate i zadržat ćete potpuni pristup za 709 kr. na mjesec.

Radi uštede, svoj plan možete promijeniti bilo kada na mreži u odjeljku 'Postavke i račun'. Ako želite zadržati svoj premium pristup i uštedjeti 20%, možete odabrati godišnje plaćanje na kraju probe.

Također se možete odlučiti vratiti na Standard Digital, snažnu novinarsku ponudu koja ispunjava potrebe mnogih korisnika. Ovdje usporedite Standard i Premium Digital.

Sve promjene mogu se izvršiti u bilo kojem trenutku i stupit će na snagu na kraju probnog razdoblja, omogućujući vam da zadržite potpuni pristup 4 tjedna, čak i ako vratite na nižu verziju ili otkažete.

About the author
Matteo Bianchi
Matteo Bianchi

Matteo "Teo" Bianchi, hvaljen kao BettingRankerov "Data Dynamo", suštinska je kombinacija sportskog entuzijasta i stručnjaka za brojke. Njegovo precizno istraživanje osigurava da su kladitelji uvijek korak ispred, što ga čini kamenom temeljcem platforme.

Send email
More posts by Matteo Bianchi

Najnovije vijesti

Kako se nositi s lošim igrama u klađenju
2023-11-20

Kako se nositi s lošim igrama u klađenju

Vijesti